Ügyviteli szoftver szerepe a kis- és középvállalkozásokban

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bizonyára Ön sem biztos abban, hogy mikor van szüksége Ügyviteli szoftver bevezetésére a cégénél. Így érthető formában megpróbáljuk Önnek elmagyarázni, mikor jön el az ideje a bevezetésnek.

 

Hajas Mihály a cikk szerzője

 

Mik azok a ügyviteli szoftverek?

Az ügyviteli szoftver vagy ügyviteli rendszer alatt olyan működésében egyszerűbbnek mondható, esetekben korlátozottabb funkcionalitásokkal bíró, relatíve kevesebb modulból álló, az adott cég folyamatait szoftveresen támogató megoldást értjük. Ezek az ügyviteli rendszerek általában a pénzügyi, számviteli, valamint a logisztikai területeket tudnak lefedni. Természetesen az ügyviteli felkészültsége a rendszer moduláris felépítésétől függ, így tulajdonképpen bármely vállalkozási területen alkalmazható, illetve egyedi fejlesztéssel módosítható.

 

Miért hasznos az ügyviteli szoftver?

Az ügyviteli szoftverek azok egyszerűsége miatt mind inkább kisebb cégek számára jelenthetnek célravezető megfelelő megoldást. Nagyobb vállalatok számára már komolyabb ERP ügyviteli rendszerek ajánlottak.

Ha az Ön vállalkozása egy kis- és középvállalkozásnak mondható, kevesebb alkalmazottai vannak (2-10 fő), illetve üzleti partnerei is vannak, valamint cégének üzleti folyamatai relatíve egyszerűbbek, akkor egy komolyabb és összetettebb ERP ügyviteli rendszer helyett figyelmébe tudjuk ajánlani az általunk fejlesztett CRM ügyviteli szoftverünket, amely moduláris felépítésű, tehát az Ön egyedi igényei alapján tovább tudjuk fejleszteni.

 

Miben különböznek egymástól az ügyviteli szoftverek?

Számtalan felhasználási területe van az ügyviteli szoftvereknek, így már eleve ezen területek lefedésében is különböző kínálatok találhatóak meg a szolgáltatóknál. Alapvetően abban különböznek az ügyviteli szoftverek egymástól, hogy mely ügyviteli területre lett fejlesztve, illetve milyen tudásszintet biztosítanak akár az Ön számára is, hogy az igényeit a lehető legnagyobb mértékben kiszolgálja. Bár az esetek többségében az ügyviteli szoftverek moduláris felépítésüek, de ez esetben sokat számít az is, hogy a kiegészítő modulok milyen mértékben tudják az Ön igényeit kielégíteni.

 

Milyen ügyviteli szoftverre van szükségem?

Azt, hogy Önnek milyen ügyviteli szoftverre van szüksége, így egzakt módon nem lehet meghatározni, így mindenképpen javasoljuk az Ön igényeinek felmérését, amelynek segítségével egy átfogó képet tudunk kapni az Ön vállalkozásáról és konkrét ajánlatot tudunk Önnek adni arra vonatkozóan, hogy az általunk fejlesztett ügyviteli szoftver milyen mértékben tud az Ön támogatására lenni, illetve milyen mértékben tudjuk az Önnek továbbfejleszteni.

 

 

Ügyviteli szoftverek témája engem is érdekel így ajánlatot kérek egyedi ügyviteli szoftver bevezetésére

 

Szeretné az alap ügyviteli szoftverünket kipróbálni?

Az ügyviteli szoftver rendszerek kínálata szerteágazó, így sokféle verzió megtalálható a szolgáltatók kínálatában. Azonban Mi olyan ügyviteli szoftvert tudunk Önnek kínálni, amelyre nem fog tudni nemet mondani és azonnal megrendeli. Szeretné megrendelés előtt megtekinteni, kipróbálni az alaprendszer működését?

Erre is lehetőséget biztosítunk Önnek. Hiszen az általunk fejlesztett ügyviteli rendszer úgy lett elkészítve, hogy bármely üzleti tevékenységre tökéletesen alkalmas már az alaprendszerünk is, amely rengeteg funkciót tartalmaz, mindezeket úgy, hogy öröm vele dolgozni, hiszen átlátható és könnyen kezelhető.

 

Szeretném most kipróbálni a CRM ügyviteli szoftvert


© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.