Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

ECOfield TECH szolgáltatásai

Szolgáltatásaink széles portfólióját találja meg nálunk, mindezt ötvözve az ügyfélközpontú gondolkodással és kiszolgálással. Készíttesse el velünk, bérelje tőlünk és indítsa el vállalkozása, vállalata weboldalát, webáruházát könnyedén, hiszen szervereinkre, tárhelyeinkre akár önállóan, akár segítségünkkel könnyen beüzemelhetőek. Nézzen körül szolgáltatásaink között, biztosan megtalálja az Önt érdeklő megoldásaink közül a megfelelőt.

ecofield tech szolgaltatasi listaja

Webáruház bérlés
Webáruház bérlésMár 12.990,- Ft-tól
Komplett és teljesértékű webáruházat bérelhet tőlünk a hozzákapcsolódó szolgáltatási csomagokkal együtt (pl. webtárhely, domain). Béreljen webáruházat kedvező költségek mellett, kötöttségek nélkül. 
 
 
 
Webáruház készítés
Webáruház készítésMár 790.990,- Ft-tól

Ön is szeretne webáruházat, amellyel szeretne az online piactéren megjelenni? Akkor az első fontos teendője, hogy rendelkezzen egy ehhez szükséges precíz bevételt termelő webáruházzal, vagy készíttessen egyet velünk.

Webáruház készítés részletek

Webáruház arculati ötletek
Webáruház arculati ötletekMár 24.990,- Ft-tól

Emelkedjen ki online webáruháza már a megjelenésében is a többi konkurens webáruház közül! Minden általunk készített webáruház csomag része az általunk igényesen elkészített egyedi webáruháza arculat és annak színvilága, amely egyben trendi megjelenést biztosít.

Webáruház arculati ötletek részletek

Webáruház elemzés
Webáruház elemzésMár 44.990,- Ft-tól

Webáruháza nem hozza az Ön által elvárt eredményeket, vagy nem növekszik a látógatók forgalma, illetve árbevétele? A webáruháza látogatóinak csak nagyon alacsony százaléka vásárol Önnél?

Webáruház elemzés részletek

Weboldal készítés
Weboldal készítésMár 469.990,- Ft-tól

Több mint 2 évtizede készítünk ügyfeleink részére igényeiknke megfelelően olyan weboldalakat, amelyek nagyobb forgalmat, növekvő árbevételt, elégedett vevőket hoznak részükre.

Weboldal készítés részletek

Weboldal elemzés
Weboldal elemzésMár 44.990,- Ft-tól

Weboldala nem hozza az Ön által elvárt eredményeket, vagy nem növekszik a látógatók forgalma, illetve árbevétele? A weboldalán a látogatóknak csak nagyon alacsony százaléka vásárol Önnél?

Weboldal elemzés részletek

Technikai támogatások
Technikai támogatásokMár 17.000,- Ft-tól

Az általunk kínált szolgáltatásainkhoz magas színvonalú technikai támogatásokat biztosítunk ügyfeleink részére, így biztosítva nekik azt, hogy egy komplett szolgáltatásként megbízható és teljesértékű rendelkezésre állást kapjanak tőlünk.

Technikai támogatás részletek

Online Marketing
Online MarketingMár 150.000,- Ft-tól

Az Ön cége nem található meg az interneten, vagy elégedetlen a jelenlegi weboldalával, webáruházával? Közösen, céljainak megfelelő online jelenlétét megvalósítjuk, legyen szó vállalkozása weboldaláról, cége közösségi média profiljáról, hirdetésekről.

Online Marketing részletek

ERP ügyviteli rendszerek, vállalatirányítás
ERP ügyviteli rendszerek, vállalatirányításMár 304.990,- Ft-tól

A gyors információáramlás, a sok elmentett dokumentum, a szerteágazó feladatkörök és a rugalmasság iránti elvárása szükségessé teszi az ERP, vagy CRM rendszer használatát.

ERP ügyviteli rendszerek részletek

Egyedi programfejlesztés
Egyedi programfejlesztés*

Egyedi, személyre szabott megoldásaink, amelyek megkönnyítik Önnek a mindennapi adminisztrációs feladatait. Mindezt online internet alapúan intézheti, hogy bármikor bárhonnan elérhető legyen az alkalmazása és, hogy azonnal intézkedhessen.

Egyedi programfejlesztés részletek

Egyedi grafikai tervezés
Egyedi grafikai tervezésMár 39.990,- Ft-tól

Ön megálmodja, Mi pedig megtervezzük Önnek a weboldala, webáruháza, online reklámjainak grafikai megjelenését.

Egyedi grafikai tervezés részletek

Logó tervezés, készítés
Logó tervezés, készítésMár 20.990,- Ft-tól

Logó tervezés során törekszünk az egyedi, jól megjegyezhető, az Ön vállalkozásának profizmusát egyedien sugalló profi tervezésű logó elkészítésére. Logó szinte bármi lehet a legegyszerűbbnek tünő de kreatív vonalaktól akár a bonyolult 3D térhatású grafikáig.

Logó tervezés, készítés részletek

Informatikai szolgáltatások
Informatikai szolgáltatások*

Informatikai rendszerek tervezése és kialakítása során kiemelt figyelmet fordítunk az információ biztonságára, valamint az üzletmenet akadálytalan menetére. Ügyfeleink számára teljes körű informatikai megoldásokat tudnk nyújtani, ide vonatkozó szolgáltatásainkkal, amelyek magukban foglalják a tervezést, beszerzést, kialakítást és nem utolsó sorban az üzemeltetést is.

Informatikai szolgáltatások részletek

Webtárhely és domain regisztráció
Webtárhely és domain regisztrációMár 2.990,- Ft-tól és 2890,- Ft-tól

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak az ügyfeleink számára fontos webtárhely, domain regisztráció és szerver bérlés szolgáltatásaink is, amelyek önálló szolgáltatásként, vagy akár webáruház bérlés, ERP ügyviteli rendszer bérlése során is rendelkezésre áll.

Domain regisztráció részletek

Szerver bérlés
Szerver bérlésMár 4.390,- Ft-tól

Szerver bérlés szolgáltatásunk azon ügyfeleink részére áll rendelkezésre, akik nagyobb látogatottságú weboldalt, webáruházat, vagy egyéb alkalmazást üzemeltetnek. Szervereink kíváló minőségűek, magas rendelkezésreállási kapacitásuk kiemelkedő előnyt nyújtanak ügyfeleink számára.

Szerver bérlés (felhő alapon) részletek

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.