ADENDA typhoon START egyedi webáruház készítés

Egyedi webáruház készítés

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Amennyiben a webáruház készítés összefoglaló oldalon lévő információkon túl továbbiakat szeretne olvasni, úgy javasoljuk elolvasni az alábbi oldalunk részletező információit - bízva abban, hogy így már elegendő információt fog tőlünk kapni ahhoz, az eddigi elképzeléseit a leendő webáruházával kapcsolatosan bővítsük, mindezen felül pedig belekezdjen a megvalósítási fázisba, amelynek első lépése az ajánlatkérés tőlünk, amelyet ide kattintva megtehet.

 

Mitől függenek az egyedi webáruház készítés árai?

 

Az egyedi webáruház készítés árai nagyon sok mindentől függenek. Általában a témához kevésbé értő személyek laikus módon úgy gondolják, hogy árajánlatkérés esetén elegendő csak annyit megjelölnie az ajánlatkérésben, hogy webáruházat szeretne készíttetni és már meg is tudjuk adni az egyedi árajánlatot. Hát ez nem így működik, ennél több információra van szükség. Azonban ha Ön arra kíváncsi, hogy egyedi webáruház készítés alapára honnan indul, akkor azt ide kattintva megtekintheti.

Egy egyedi webáruház készítés is igen bonyolult és összetett folyatokból áll össze egy egésszé. A problémák általában ott kezdődnek, ha valami mégsem úgy néz ki a webáruházban, vagy a webáruház nem úgy működik, ahogyan azt Ön elképzelte. Ezért nagyon fontos és sokkal költséghatékonyabb módszer lehet az, ha Ön ránk bízza a a webáruház elkészítését.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy az elkészülő webáruház keresőoptimalizálási szempontból milyen helyezést ér majd el az internetes keresők találati listáján és maga a webáruház látogatókat és ezáltal további bevételeket is tud-e termelni Önnek. Ezen felül a webáruház biztonsági szektorát sem szabad figyelmen kívül hagyni, amely komoly IT-Security területen megszerzett szakmai felkészültésget igényel, természetesen mindezzel Mi rendelkezünk. Ezt Mi mind tudjuk Önnek 100%-os garanciával biztosítani, így megnyugodhat, nálunk jó helyen jár!

 

 ADENDA typhoon WebShop egyedi webáruház készítés árajánlat 

Megtekintené az alaprendszert működés közben?

 

Az adminisztrátori felületen a belépéshez az alábbi adatokat használja:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        Jelszódemo1234

 

Vásárlói felület ide kattintva elérhető   |   Admin felület ide kattintva elérhető

 

 

Egyedi webáruház készítés az ADENDA typhoon WebShop rendszerrel

 

Sok tapasztalattal a hátunk mögött szükség esetén rövid határidővel és kedvező áron vállaljuk egyedi webáruházának elkészítését. A webáruház elkészítése esetén Önnek csak egyszer kell kifizetnie a fejlesztési díjat, nincs havidíja, mivel nem bérelt webáruház, nincsenek további nem várt költségek, viszont számolni kell a webtárhely bérlés, vagy dedikált szerver bérlés, illetve esetleg szerver bérlés esetén, a szerver üzemeltetés költségével, azaz a rendszergazdai költséggel. Ezeket rendszeres üzemeltetési költségeknek hívjuk és minden szolgáltatónál van ilyen. Ezek a díjak az Ön által választott fizetési ciklus alapján jelennek meg járulékos költségként Önnél.

Az egyedi webáruház készítés legnagyobb előnye, hogy a webáruház rendszer csak olyan funkciókat tartalmaz, amelyet Ön megrendelt tőlünk, illetve alapértelmezésben része a webáruház rendszernek. Az egyedi webáruház készítés miatt viszont általában magasabb a fejlesztési költség, mint egy kész webáruház rendszer megvásárlása. Ezen felül Önnek számolnia kell az esetleges hosszabb fejlesztési idővel.

Amennyiben mégis egyedi webáruház készítés mellett dönt, az árajánlat kérésekor néhány fontos infromációt kérünk be Öntől, amelyeket megadva már némileg részletesebb elképzelésünk lesz az Ön elvárásairól. Jelen esetben az Ön előnye annyi, hogy az ADENDA typhoon WebShop alaprendszer már egy kész működő platform, amely alapfunkciókkal rendelkezik, amelyeket ide kattintva meg tekinthet

Részletes árajánlatunkat amikor megküldjük Önnek és Ön azt elfogadja, valamint megrendeli szolgáltatásunkat, akkor Ön a fejlesztés során folyamatosan nyomon követheti a fejlesztési folyamatot, így ellenőrizheti illetve kipróbálhatja a megrendelt webáruház fejlesztés funkcióit. Miután az elkészült webáruház megfelel az elképzeléseinek, akkor a kész webáruházat telepítjük Önnek, a megrendelésben szerepelt verzióban.

 

 

Egyedi webáruház készítés előnyei

 • Az alap funkciókon felül csak olyan funkciókat tartalmaz, amelyet Ön megrendel tőlünk
 • Egyszer kell fejlesztési díjat fizetnie, nincs havidíj szemben a bérelt webáruházaink esetében
 • A szoftverre örökös használati jogot szerez, részletek ide kattintva

 

Egyedi webáruház készítés hátrányai

 • Az egyedi fejlesztés miatt többe kerül, mint egy kész webáruház rendszer megvásárlása, vagy a bérelt webáruház
 • A projekt nagyságától függően hosszabb fejlesztési idővel is kell számolnia
 • A webáruház üzemeltetéséhez még webtárhelyet, vagy szervert kell bérelni és utóbbit még üzemeltetni is

 

A webáruház alaprendszerünk egy 24-48 órán belül beüzemelhető rendszer, ami azt jelenti, hogy beüzemelést követően rendelkezésre áll egy működőképes, online kereskedelemre már használható webshop. Minden további egyedi igényét, kezdve a dizájn, azaz megjelenési beállítások, illetve további funkciók már menet közben beintegrálhatóak a már működő webshopba. Tehát akár azonnal el lehet indítani a kereskedelmet a webshop alaprendszerével és annak funkciótára a fejlesztés alatt folyamatosan tud bővülni. A fejlesztés során elkészülő modulokat nem az éles esetlegesen már működő webáruházban tudja megtekinteni, hanem erre a célra egy külön szerverünkön biztosítunk megtekintési lehetőséget Önnek, azaz látni és követni tudja folyamatosan, hogy haladunk a webáruházának egyedi fejlesztésével.

 

Szeretne további hasznos információkat olvasni?

További hasznos információkkal tudunk Önnek szolgálni, ha ide kattint, akkor van még jó néhány hasznos tanácsunk Önnek.

 

Mielőtt megbízást ad a webáruház elkészítésére, megtekintheti a webáruház rendszert vezérlő motor alapverzióját. Így lehetősége van megismerni az általunk készített webáruház adminisztrációs felületét is.

 • A bemutató webáruház rendszert egy általunk megadott webcímen érheti el, amelyhez hozzáférést biztosítunk Önnek.
 • Tesztelheti a termékek felvitelét, termék kategóriák létrehozását, kezelését
 • Feltölthet termékeket, hozzátartozó leírással és fotókkal
 • Készíthet próba megrendeléseket
 • Létrehozhat tartalmi oldalakat és azokat menürendszerbe építheti

Így a fejlesztési folyamat végére jelentős tapasztalatot szerezhet a webáruház kezelésében. Bármilyen kérdése adódna tesztelés közben, ügyfélszolgálatunkat elérheti ide kattintva, valamint telefonon a +(36) 20 339-2360 számon és szívesen segítünk Önnek.

 

Mi történik, ha elfogadom az árajánlatukat?

Az alábbiak szerint készítjük el Önnek az egyedi webáruházat az alábbiak szerint.

 

 

 • Először regisztráljuk a választott Domain nevét, ide kattintva ellenőrizheti a domain foglaltságát.

 • A webáruház fejlesztése akkor kezdjük meg, miután megkaptunk Öntől minden a webáruházára vonatkozó igényét és a kapcsolódó információkat.

 • Először kialakítjuk a dizájnt, a színvilágot elképzelései szerint, így látványtervet készítünk Önnek.

 • Ha igényli, akkor felépítünk egy minta termékstruktúrát, valamint egy minta fő- és információs menürendszert.

 • Beállítjuk a speciális tulajdonságokat, mint például: méretek, színek, egyéb termék opciók, stb., amit majd hozzárendelhet termékeihez, ha szükségessé válik.

 • Továbbá a kapott információk alapján beállítjuk a szállítás és fizetési opciókat, külön igény esetén Készletkezelő rendszert is tudunk integrálni (külön díjért)

 • A főoldalt beállítjuk, hogy megjelenjenek a Legfrisebb termékek, Kiemelt termékek, illetve a menürendszer

 • Elvégezzük a kiegészítő opciók, funkciók fejlesztését, integrálását

 • Teszteljük a fejlesztés eddigi folyamatait, felhazsnálói oldalról, technikai oldalról

 • Átadjunk Önnek a webáruházat tesztelési céllal

 • Kétoldali tesztelést követően átadjuk az elkészült webáruházát

 • Megkezdődhet a termékek és egyéb információs tartalmak feltöltése

 • Megtörténik a webáruház élesítése


© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.