Szeretne egyedi webáruházat készíttetni?

Amennyiben egyedi webáruház készítés lehetőségét keresi, akkor jó helyen jár hiszen igényei alapján elkészítjük Önnek a kereskedelmi céljainak legmegfelelőbb webáruházat.

További részletek a egyedi webáruház készítés lehetőségéről.

Bizonyára Ön már rendelkezik elképzelésekkel, hogy a leendő webáruháza milyen funkciókat tartalmazzon. Mi segíteni szeretnénk Önnek abban, hogy működés közben már lássa a webáruház készítés során általunk alkalmazott webáruház motor és a működtető rendszerének alapverzióját.

Erre építjük rá az Ön igényeit, hiszen minden webáruház alapvetően tartalmazza azon alapfunkciókat, amelyet a mi webáruházunk bemutatóján is láthat Ön. Természetesen a webáruház kinézetét, funkcionalitását az Ön egyedi igényei alapján fogjuk elkészíteni

Természetesen technikai segítséget is tudunk Önnek adni, amelynek részleteihez kattintson ide.

ADENDA-WEBSHOP (DEMO) megtekintése

Ügyfeleink amikor webáruház készítés ügyében keresnek megoldást nálunk, akkor többségében az ADENDA WebShop webáruház rendszerüket igénylik az elkészítendő webáruház rendszerének, motorjának. Webáruházunk működése kiforott, értéknövelt jellemzői miatt előnyös lehetőségeket biztosít ügyfeleink számára, ha webáruházat szeretnének velünk készíttetni.

Ha szerené webáruházunkat egy DEMO felületen megtekinteni, hogyan is néz ki működés közben, akkor az ADENDA WEBSHOP bemutató oldalt megtekintheti. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bemutató oldalon, ideértve az adminisztrációs felületet is, biztonsági okokból korlátozott funkcionalitással működik a webáruház. Bővebb, vagy teljes funkcionalitás a már elkészített webáruházban fog működni. A DEMO, azaz a bemutató verzióban jellemzően az alapvető működést biztosító modulokat engedélyezzük. Kérésére tájékoztatjuk, hogy a bemutató verzióban mely modulok vannak működésében letiltva. Illetve az általános funkciók eléréséről ide kattintva tájékozódhat weboldalunkon.
Webáruház megtekintéséhez az adminisztrációs felületen használja az alábbi adatokat a belépéshez.

 

E-mail: demo@adenda-webshop.com        Jelszódemo1234

© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.