Weboldal költöztetés

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Költöztesse át a webáruházát az ECOfield TECH -hez, hogy az általunk kínált webáruház rendszerek széles skálájából tudjon választani és végre bevételt termelő webáruháza legyen. Esetleg tartsa meg régi webáruház rendszerét, amennyiben az egyedileg Önnek lett készítve és kérje tőlünk a webáruháza hibáinak felmérését.

 

Mikor van szüksége a webáruház költöztetésre?

Amikor Ön elégedettlen egy szolgáltatónak a webáruház rendszerével, Ön vélhetően a webáruháza bevételt termelő teljesítményével elégedettlen. Talán már azt is tudja, hogy mi okozza ezt a problémát, csak a jelenlegi szolgáltatója a webáruházának a problémáját nem tudja megoldani, vagy azért mert a webáruház egy bérlés formájában működö rendszer, vagy a szolgáltató nem ért a webáruháza hiányosságainak felderítéséhez, vagy még rosszabb nem akar vele foglalkozni.

A másik opció általábn a gyakoribb, hogy a webáruházat bérlő, vagy a webáruház tulajdonosa, akiknek a részére az egyedi webáruház készítés volt annó az elképzelhető alternatíva - egyszerűen nem tudja mi okozza a problémát, de azt látja, hogy a webáruház nem termel bevételt, vagy nagyon keveset termel. Bármely esetről is beszélünk, Önben felmerülhet megoldásként a webáruház költöztetés egy másik szolgáltatóhoz.

Ha már adott a probléma, ne halmozza tovább, inkább kérjen tőlünk információt az alábbi ajánlatkérő felületen. Első körben szívesen meghallgatjuk Önt, vázolja a problémáját, amire nagyvonalakban biztosan tudunk Önnek reagálni már szóban is. Ha szeretné akkor megvizsgáljuk a webáruháza működését, feltérképezzük a hibáit és megoldási javaslatot is teszünk Önnek. Amennyiben az alapszintű vizsgálatok már fel tudják tárni webáruházának hibáit, függetlenül attól, hogy az Ön webáruháza bérelt kontsrukcióban működik, vagy egyedi webáruház lett Önnek készítve - akkor a vizsgálatunk díjmentes.

Ha esetlegesen az alapszintű webáruház audit, azaz vizsgálat nem tudja feltárni a lehetséges hibákat, akkor erről Önt tájékoztatjuk és felajánljuk a mélyebb audit lehetőségét, mint Webáruház Audit - amelynek a díja ide kattintva megtekinthető.

 

Egyedi ajánlatot kérek a webáruházam költöztetésére

 

 

 

 

Mit nyújthatnak Önnek a webáruház rendszereink?

Általánosságban elmondható, hogy szinte ugyanazon funkciókat elérheti a webáruházaink rendszereiben, mint amelyeket, bármely más szolgáltató is kínálna Önnek. Azonban a kiemelkedő szolgáltatásaink mellett amelyet amit egyedülállóan végzünk, hogy közvetlen kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, így Önnel is kiemelt ügyfélkezelést végzünk, folyamatosan elérhetőek vagyunk, megértjük a problémájukat, így az Önét is, szót tudunk érteni egymással és nagyon gyorsan tudunk intézkedni, ha valamely problémáját ügyfelünknek meg kell oldanunk. Kvázi, a webáruház költöztetése előtt Önnek is segítünk, hogy rávilágítsunk a jelenlegi webáruházának problémáira.

Persze könnyű ezt szavakban itt leírni, hiszen bárki értékelheti magát ugyanígy, ez kétségtelen. Azonban részünkről sem babra megy a játék, komoly tudás és több mint 2 évtized van már mögöttünk, nagyon minimális ügyfél vesztéssel, ez azért elmond valamit.

 

Webáruház költöztetés előtt feltérképezzük a jelenlegi webáruházának hibáit!

 

Webáruház költöztetés? Segítünk Önnek az átköltöztetésben

Termékadatbázisa teljes átköltöztetésében, annak jelenlegi struktúrájának megtartásával segítünk Önnek, hogy ne okozzon gondot a webáruház beindítása nálunk.

 

Keresőoptimalizáltság megőrzése

Az ECOfield technológiai hátterének köszönhetően Önnél is már a kezdeteknél arra törekszünk, hogy webáruháza a szükséges mértékben keresőoptimalizált legyen. A webáruház rendszerünk hozzáférést biztosít Önnek a keresőoptimalizáltság szempontjából fontos paraméterek szerkesztéséhez, így a tudása alapján tovább optimalizálhatja a webáruházát, vagy igényelheti tőlünk a webáruháza keresőoptimalizálás fejlesztését.

 

Zökkenőmentes költöztetés

A vásárlói adatokat természetesen titkosítva, a lehető legnagyobb biztonságban migráljuk át az új webáruházába, így nagy figyelmet fordítva az adatvédelmi előírásokra is.

 

Összehangolt hibamentes rendszer

Nem kell többé szenvednie frissítésekkel és összeakadó, nem működő bővítményekkel. Az Önnek beüzemelésre kerülő ADENDA shopzonex egy összehangolt rendszer, amelyben a frissítéseket Mi központilag automatizálva elvégezzük, a kiegészítő alkalmazások pedig problémamentesem símulnak a webáruházához.

 

Igényes modern megjelenés

Az ADENDA shopzonex minden lehetőséget megad Önnek ahhoz, hogy a lehető legmodernebb dizájnnal jelenítse meg webáruházát. Válasszon a dizájn sablonok közül, vagy szabja teljes mértékben testre a webuházát a saját ízlése alapján, illetve ha mindez nehézséget okoz Önnek, akkor kérjen tőlünk segítséget és minden idevonatkozó igényét megoldunk Ön helyett!

 

Legjobb helyre kerül az online kereskedelme

Kiemelkedő tapasztalattal, szervereink 99,9%-os rendelkezésre állási idővel, komplett technikai ügyfélszolgálattal segítjük Önt abban, hogy webáruháza zökkenőmentesen és hatékonyan működjön.Hogy zajlik a webáruház költöztetés folyamata?Megrendelés, kapcsolatfelvétel, elbírálás

Ön felveszi a kapcsolatot velünk amelyet lentebb tud kezdeményezni, majd érdeklődése megérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, a jelenlegi webáruházát szerkezetileg is átvizsgáljuk. Szeretnénk megérteni a problémáját jelenlegi webáruházával, így különböző kérdéseket teszünk fel Önnek annak érdekében, hogy felmérhessük miként tudunk Önnek segíteni. Mivel többféle webáruház rendszert kínálunk ügyfeleinknek, így szeretnénk Önnek is a legjobb megoldást ajánlani az egyedi igényeire. Természetesen Önnek lehetősége lesz eldönteni, hogy a webáruházunkat bérelni szeretné, vagy egyedi webáruház készítését igényli. A webáruháza átvizsgálása után megbeszéljük Önnel a szolgáltatásunkhoz kapcsolódó részleteket, ide értve a szolgálatásunk díját is. A lentebb látható MOST INKÁBB AJÁNLATOT KÉREK gombra való kattintással elindíthatja a folyamatot.

Adatok migrálása

Ez akár egy nagyon összetett folyamat is lehet. De segíteni tudunk Önnek az adatok, termékek migrálásában, így az egyeztetést követően elindítjuk a folyamatokat. Technikailag ez akár 2 munkanapon belül meg is valósítható, mindezt úgy, hogy a webáruháza egészen az átköltözésig elérhető marad. Átköltözéskor max. néhány óra kieséssel kell számolnia. 

Ellenőrzés

Mielőtt lezárnánk a migrációs folyamatot, az új webáruházát kulcsrakész állapotban Önnel közösen ellenőrizzük. Ezt követően pedig már élvezheti az új webáruháza által nyújtott előnyöket és várhatja bevételtermelést is!

Költöztesse át webáruházát Magyarország egyik legjobb e-kereskedelmi webáruház rendszereire, illetve bízza az oroszlán részeket technikai csapatunkra és emelje vállalkozását egy magasabb szintre!

 

Egyedi ajánlatot kérek a webáruházam költöztetésére


© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.