Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

CRM rendszer Ügyfélnyilvántartás

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A CRM rendszer, mint szofver az Ön cége és partnerei, ügyfelei közötti ügyviteli folyamatok kezelését tudja hatékonyan támogatni. A CRM intense rendszerünk az általános ügyfélkapcsolati és ügyféladatbázis funkciókat látja el Önnek, rengeteg hasznos ügyviteli funkcióval, kiváltva ezzel a táblázatkezelőben, vagy egyéb elavult alternatívákkal való adattárolást Egy ilyen ügyfélnyilvántartó és ügyviteli rendszer célja az Ön ügyfelei, partnerei adatainak tematikus tárolása és hatékony felhazsnálása.


Azonban a CRM intense rendszerünk sem egy csodaszer, mint minden esetben, amikor egy új dolog, vagy eszköz kerül az Ön cégéhez, ezt is meg kell tanulnia hatékonyan kezelni, Önnek, és a munkatársainak is egyaránt. A CRM rendszerünk nem tudja kiváltani a hatékony értékesítést, hanem azt csak támogatja, így növelve az Ön cégének hatékonyságát. Tehát ha mondjuk, van Önnek egy jól prosperáló értékesítő csapata, akkor a CRM intense rendszerünk segítségével még hatékonyabban tud a cége működni, tovább növelve ezzel a cége árbevételét és az ügyvitel hatékonyságát.

Az ECOfield TECH CRM rendszer az ügyfélnyilvántartásnak egy professzionális szoftvere, amely Önnek egy olyan releváns megoldást kínál, hogy egy felületen kezelheti cégének értékesítését, értékesítéssel kapcsolatos folyamatokat, ügyfélkapcsolatait, számlázással kapcsolatos teendőket, az Ön tevékenységeit, munkatársainak tevékenységeit, dokumentumait, marketing kampányait és még rengeteg hasznos ügyviteli teendő nyilvántartását tudja kezelni rendszerünk hazsnálatával. Cége ügyviteli műköédését több területen automatizálhatja, ezáltal bevétel növekedést érhet el úgy, hogy CRM rendszerünk használatával rengeteg időt takarít meg, saját magának és munkatársai részére egyeránt.

 

Ez abszolút elegáns CRM rendszer ugye?

 

Egy igazán sokoldalú CRM rendszer az ügyfélnyilvántartás kánaánja

 

Szeretné az ECOfield intense CRM rendszert egyedi formában igényelni?

Minden vállalkozásnak, így az Önének is mások az igényei, ha ügyfélnyilvántartásra van szükség, ezért árajánlatunkat egyedileg össze tudjuk Önnek állítani. Kérjük jelölje be, hogy az alábbiak közül főként mire használná vállalkozásában az ECOfield TECH - CRM intense rendszerét

Munkatársunk felméri az Ön igényeit és összeállítja az egyedi ajánlatunkat az Ön részére, valamint bemutatja Önnek a CRM rendszerünk használatát.

 

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot!

 

CRM intense rendszer ajánlatkérő

 

 

 

Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!
Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!
Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!
Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!

Néhány jellemző az CRM intense rendszerre

CRM rendszerünkre az abszolút hatékonyság és bő fukcionalitás mellett jellemző az is, hogy abszolút hatékony. Ön bárhol van a világon, nyomon tudja követni a rendszer működését, ezáltal nem marad le a munkatársainak kiosztott folyamatok ellenőrzéséről sem. Az interneten keresztül Önnek lehetősége van az ügyvitelbe, azaz a CRM rendszerbe betekinteni. 

 

 

CRM intense rendszer bemutató - Szerintünk tetszeni fog Önnek is!

Projekt számlázás

Számlázza ki és kezelje azt követően a projekteket a hatékony projektmenedzsment funkcióval.

Szervezettség fenntartása

Kapcsolja össze az ügymenetek feladatait számos CRM intense funkcióval, és élvezze a szervezettséget.

Számla - Díjbekérő készítés

Készítsen profi díjbekérőket, majd teljesítést követően számlázza ki. Nagyszerű becsléseket és díjbekérőket készíthet.

.

Projektből számla konvertálás

Rögzítheti cége/projektjeinek költségeit, és azonnal számlázhatja ügyfeleinek, tehát automatikusan számlát konvertálhat a projektből.

.

Ügyfelek megtartásának növelése

Növelje az ügyfeleinek megtartását a beépített felmérések segítségével, így csökkentheti az esetleges ügyfélvesztést.

.

Közlemények delegálása

Munkatársai és ügyfelei számára, különböző közleményeket tud létrehozni, így is növelni tudja a a hatékony kommunikációt.

.

Közlemények delegálása

Az egyediesség jegyében számos egyéni adatmezőt hozhat létre, így további információkat tárolhat az ügyfeleiről, illetve további lehetőségekről.

.

Külön média mappa

Külön médiamappa a nem adminisztrátor szintű munkatársai számára, hogy a CRM-en belül dolgozhassanak, és rendszerezni tudják feltöltéseiket és fájljaikat.

.

Rengeteg konfigurálható opció

Nyomon követési lehetőségek, jelentések, jegyzetek, fájlok és még sok más hasznos funkció, illetve rengeteg konfigurálható opció.

.

Ügyféltámogató rendszer

Erőteljes ügyfél támogató rendszer, amely képes a bejelentési jegyek automatikus importálására, kezelésére.

Ügyféltámogató rendszer

Erőteljes ügyfél támogató rendszer, amely képes a bejelentési jegyek automatikus importálására, kezelésére.

Feladatok nyomonkövetése

Kövesse nyomon a feladatokra fordított időt, és kiszámlázhatja ügyfelének. Lehetősége van több munkatárs kijelölésére a feladathoz, és nyomon követhető a feladatra fordított idő is személyenként.

Növelje az eladásokat ütős ajánlatokkal

Hozzon létre jó megjelenésű, ütős ajánlatokat potenciális és meglévő ügyfelei számára, és így növelni tudka az eladásait.

Növelje az eladásokat ütős ajánlatokkal

Hozzon létre jó megjelenésű, ütős ajánlatokat potenciális és meglévő ügyfelei számára, és így növelni tudka az eladásait.

Részletes ügyféladatok

Részletesen adatokat követhet nyomon ügyfelei részéről, így néhány kattintással naprakész és részletesen információkat tudhat meg.

Szerződések kezelése

Ügyfeleivel kötött szerződéseit a CRM rendszerben nyilvántarthatja és nyomonkövetheti különböző hasznos funkciók alkalmazásával.

Szerződések kezelése

Ügyfeleinek pénzügyi teljesítéseit fogadhatja a Paypal-tól és a Stripe-től különböző pénznemekben.

Tudásbázis funkció

A CRM intense rendszer egy remekül használható tudásbázis modult is tartalmaz, ahová a rengetek hasznos tudás anyagot fel lehet tölteni, így munkatársai, vagy ügyfelei számára bármikor elérhetővé válnak a tudásanyagok.

Több nyelvet is támogat

A CRM intense rendszer több nemzetközi nyelvet is támogat, így azon ügyfeleink, akik nemzetközi szinten kereskednek, jó hasznát tudják venni a többnyelvű rendszernek, hiszen ügyfeleik is használhatják a CRM rendszert. Támogatott nyelvek a magyar nyelven kívül: bulgár, katalán, kínai, cseh, holland, angol, francia, német, görög, indonéz, olasz, japán, perzsa, lengyel, portugál, román, orosz, szlovák, spanyol, svéd, török, ukrán, vietnámi.


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.