Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

CRM rendszer próba igény

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A ECOfield TECH - CRM intense ügyviteli rendszerrel az ügyfélinformációk, valamint az üzleti folyamatok kezelése semmiség. Nem kell többet bányászni a táblázatok, adatbázisok és levelek tömkelege között, hiszen minden amire Önnek és a munkatársainak szüksége van, egy felületen tárolható és elérhető bárhonnan a világon. A CRM intense ügyviteli rendszer az Ön üzleti folyamatainak megfelelően teljesen testre szabható, illetve tovább fejleszthető, bővíthető.

Az ECOfield TECH CRM rendszer az ügyfélnyilvántartásnak egy professzionális szoftvere, amely Önnek egy olyan releváns megoldást kínál, hogy egy felületen kezelheti cégének értékesítését, értékesítéssel kapcsolatos folyamatokat, ügyfélkapcsolatait, számlázással kapcsolatos teendőket, az Ön tevékenységeit, munkatársainak tevékenységeit, dokumentumait, marketing kampányait és még rengeteg hasznos ügyviteli teendő nyilvántartását tudja kezelni rendszerünk hazsnálatával. Cége ügyviteli műköédését több területen automatizálhatja, ezáltal bevétel növekedést érhet el úgy, hogy CRM rendszerünk használatával rengeteg időt takarít meg, saját magának és munkatársai részére egyeránt.

 

Ez abszolút elegáns CRM rendszer ugye?

 

Egy igazán sokoldalú CRM rendszer az ügyfélnyilvántartás kánaánja

 

Számolja fel az átláthatatlan káoszt a cégében! Próbálja ki CRM intense rendszerünket 30 napig teljesen ingyen

Ön is kipróbálhatja a CRM intense ügyfélnyilvántartó rendszerünk használatát és látni fogja, hogy az ügyfélnyilvántartás milyen könnyű és átlátható is lehet. Ön MOST 30 napig teljesen díjmentesen kipróbálhatja a CRM intense ügyviteli rendszerünket, mindennemű kötelezettség nélkül. Tehát, ha 30. napig úgy dönt, hogy nem igényli szolgáltatásunkat, akkor nincsen más dolga, mint ezt jelezni felénk és a próbaidőszak lejártát követően adatait töröljük a rendszerből. Az adattörlés akkor is bekövetkezik a 30. nap elteltével, ha Ön nem jelzi további szándékát felénk.

 

Önnek semmilyen kockázata nincsen, csak TEGYEN EGY PRÓBÁT!

Ön is elégedett lesz, mint minden ügyfelünk!

 

 

 

Tesztrendszer regisztrációjához töltse ki az adatlapot! 

 

CRM intense rendszer ajánlatkérő

 

 

 

Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!
Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!
Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!
Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!
Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt!

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.