Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Igényelje tőlünk az ECOfield ERPscylla ügyviteli és vállalatirányítási rendszer bemutatóját kötelezettségek nélkül! Az első körülbelül 2 órás bemutatkozó prezentáció keretén belül az ECOfield ERPscylla ügyviteli és vállalatirányítási rendszer alapjait és elsősorban a főbb funkcióit mutatjuk be. Feltérképezzük az Ön cégének alapadatait, esetleges hiányosságait és az Ön igényeit. Az ECOfield ERPscylla ügyviteli és vállalatirányítási rendszer bemutatóját követően tájékoztató jellegű ajánlatot adunk a rendszerünk bevezetésére.

Ügyviteli rendszer bemutató

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Fedezze fel az ügyviteli rendszer megoldásait kínálón szolgáltatók piacán az ECOfield TECH által kínált legrugalmasabb, funkciókban gazdag CRMscyll rendszerünket és ismerje meg, hogy rendszerünk hogyan kezeli bármely B2B, B2C vagy többcsatornás vállalkozás igényeit, így akár az Önét is.

Teljes képet kaphat az ügyfeleiről az összes értékesítési, marketing és ügyféltámogatási interakciója során, amely mély betekintést enged a vállalkozásába.

 

A CRMscylla rendszerünk díjmentes online kipróbálására 30 napos lehetőséget is biztosítunk, amelynek elérését az alábbi gombra kattintva tudja igényelni tőlünk. A CRM rendszer ebben az online formában biztonsági okokból korlátozott funkciókat tartalmaz.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az CRMscylla rendszerünk DEMO felületén egy teljesen alaprendszer jelenik meg, egy általános funkció kínálattal, funkció, menü és tartalom megnevezéssel. Ezeket a fizetős verzióban teljesen az Ön igényeire tudjuk szabni, átalakítani. Lehetőség van arra is, hogy a fizetős szolgáltatást és a hozzátartozó rendszert Önnek egy teljesen egyedileg dedikált szerveren üzemeltessük.

Ilyen igényével keressen meg minket, és megismerve igényeit ajánlatot adunk arra vonatkozóan, hogy milyen szerver beüzemelést javaslunk Önnek, és ennek költségei hogyan alakulnának. Az egyedi dedikált szerver előnyeiről szintén tájékoztatást adunk Önnek.


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.