Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Miért célszerű minden weboldalhoz a Google Analytics?

Google Analytics szolgáltatások

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Akár mérési hibákról, akár komplex Google Analytics mérésbeállításáról van szó az Ön weboldala esetében, bizalommal fordulhat felénk, tesszük a dolgunkat. Weboldala, webáruháza vonatkozásában feltárjuk a hibákat, jelentést készítünk Önnek a megállapításainkról. A szükséges beavatkozásokat megbízása esetén el tudjuk végezni.

A Google Analyitcs a jelenleg elérhető szinte a legmesteribben fejlesztett ingyenes webstatisztikai szolgáltatás, így akár az Ön számára is hozzáférhető, ha szeret kutakodni az adatokban, szereti az adatok elemzését. De mivel általában a weboldal, és webáruház tulajdonosok nem igazán tudnak mit kezdeni a webstatisztikai adatokkal, így az Ön esetében is talán egyszerűbb, ha ránk bízza a kutatást, hiszen Önt is csak a végeredmény érdekli.

 

Miért célszerű minden weboldalhoz a Google Analytics?


A webstatisztikai szolgáltatás használata minden weboldal és webáruház számára keiemlten ajánlott, legyen szó egyszerűbb weboldalról, protálról, vagy akár webáruházról. Néhány kérdés, amire válaszokat kaphat a segítségével:

  • Hányan látogatják az Ön weboldalát?
  • Mennyi ideig tartózkodnak a látogatok az Ön weboldalának adott oldalán?
  • Honnan érkeznek weboldalára az Ön látogatói?
  • Milyen eszközről látogatják meg az Ön weboldalát (mobil, tablet, asztali számítógép)?
  • Mely tartalmi oldalakat látogatják a legtöbben az Ön weboldalán?

 

Természetesen a fenti felsorolás nem teljeskörű, csak a leggyakoribb témaköröket soroltuk fel, amelyekre Ön is választ kaphat, illetve rengeteg hasznos infromációt lehet kinyerni még a Google Analytics webstatisztika segítségével.

 


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.