Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

SEO elemzés és stratégia

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ahhoz, hogy az Ön weboldal, vagy webáruháza a Google találati lista élére repüljön és tartósan, stabilan ott is maradjon, egy nagyon komoly SEO elemzés és azt követően egy haladási stratégia megalkotása és egy SEO szakértő szükséges. Ez sajnos nem úgy működik, hogy csak abszolút tudás alapú mehanizmus, hanem rengeteg más befolyásoló tényezője van ennek a témakörnek. Ha ez olyan egyszerű lenne, mint ahogyan azt sokan még sajnos szakemberek és egyes szakértők is elképzelik, akkor mindenki az abszolút élbolyban lenne. De nem így van.

Jó eséllyel a kezdő 10-be!

Szeretne nagyobb látogatottságot és árbevétel növekedést?

Azt nem tudjuk még jelen helyzetben Önnek megígérni, hogy weboldalát, webáruházát azonnal a Google találati lista élére repítjük, hiszen ez egy összetett és relatíve hosszabb keresőoptimalizálási folyamat és elemzés  eredménye lehet.

De tegyen MOST egy lépést előre, adjon magának egy esélyt arra, hogy megismerjük a projektjét és vázolni fogjuk Önnek a lehetőségeit. Kérjen tőlünk elemzést az ügyében, ezt mér akár díjtalanul is megúszhatja.

SEO elemzés és stratégia megmutatása

A kérdés MOST csak az, hogy az Ön potenciális vásárlói Önt, vagy a versenytársait találják meg először? Utóbbi esetben Ön erről még csak tudni sem fog!

A Google kereső talaláti listájának élére kerülésében ugyan létezik egy gyorsabb módja a folyamatos első helynek. Ezt úgy hívjuk, hogy fizetett hírdetések, azaz a fizetett hírdetések megjelennek az adott kulcszó beírására a találati lista elején. Szakemberek részéről bizonyára megoszlanak az álláspontok, de a Mi tapasztalataink szerint elmondható, hogy ha valaki nagyobb konkrurencia mellett folyamatosan a Google kereső élén szeretne szerepelni és mindezt a fizetett hirdetésekkel szeretné elérni, akkor itt csak az erre vonatkozó hirdetési költség havi kb. 400.000 Ft nagyságrendet kell megcéloznia ahhoz, hogy a várható kattintás és megrendelés, kapcsolatfelvétel meghozza a kitűzött célokat.

Enélkül is lehet átütő sikereket elérni

Szeretne új ügyfeleket szerezni anélkül, hogy fizetett hírdetésekre rengeteg pénzt költene?

Ehhez szüksége van a SEO elemzés és stratégia szolgáltatásunkra, amellyel a leendő vásárlóit, ügyfeleit tudjuk elérni és megszólítani.

Önnek akár webáruháza, akár céges weboldala van, a megfelelő online marketing eszközök alkalmazásával egy nagyobb tömeget lehet elérni és Őket vásárlásra, megrendelésre, kapcsolatfelvételre ösztönözni.

 

  1. Elsőként lépést kell tartani a megfelelő technikai trendekkel, hiszen ami pár éve még trendi volt, mára már elavult lehet.
  2. Weboldala, webáruházának folyamatos keresőoptimalizálását kell menedzselni, több szinten, több szegmensből vizsgálva.
  3. Rendszeresen kell publikálni értékes és releváns tartalmakat, amelyeket a kereső robotok is kellőképpen értékelnek.
  4. Minőségi és értékes backlinkeket kell beszerezni olyan weboldalakról, amelyeknek a vonatkozó értékeléseik jók.

Tehát akkor hogyan kellene megfogni a potenciális vásárlókat?

Ma már elmondható, hogy nagyon sok online vásárlás egy kereséssel kezdődik a Google kereső segítségével. Azonban ilyenkor a potenciális vásárló még nem egy konkrét terméket vagy szolgáltatást keres, hanem egy adott problémájára szeretnéne megoldást találni.

Elmondható, hogy az internetes keresők, így a Google találati listáján is a kattintások 98-99%-a az első találatra való kattintássra irányul, ezért olyan fontos Önnek is, hogy a vállalkozása lehetőleg a találati lista élén legyen. Nem törvényszerű, hogy a találati lista első helyezetje lesz a befutó a vásárlónál. Ez jó néhány hatásmehanizmus szabályozza. Ezt tudjuk Mi befolyásolni. Tehát a 2., 3., 4., helyezettnek, kvázi a találati lista első oldalán szereplő oldalaknak is nagyon jó esélyük van arra, hogy a vásárló az Ő oldalukra kattintson. Ennek miértjét most itt nem elemezzük ki. De szívesen elmagyarázzuk Önnek.

 

Az Ön konkurenciáinak ugyanilyen kihívást jelent a fentieknek való megfelelés!

 

Hiszen Ők is azon törik folyamatosan a fejüket, hogyan tudnának gyorsabban növekedni, és hónapról-hónapra egyre nagyobb organikus találati forgalmat bevonzani a weboldalukra.


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.