Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

ECOfield TECH web- és szerverhoszting szolgáltatásai

Web- és Szerverhoszting szolgáltatásaink széles portfólióját találja meg nálunk, mindezt ötvözve a további szolgáltatásainkkal. Így Ön egy kézből meg kap tőlünk mindent, ami az Ön cégének internetes jelenlétéhez szükséges. Készíttesse el velünk weboldalát, webáruházát, vagy akár bérelheti tőlünk a webáruházát, mindezt szervereinkre, tárhelyeinkre akár önállóan, akár segítségünkkel könnyen beüzemeljük Önnek. Nézzen körül szolgáltatásaink között, biztosan megtalálja az Önt érdeklő megoldásaink közül a megfelelőt, illetve amennyiben nincsen konkrét elképzelése, esetleg nem ért a témakörhöz, kérjen tőlünk segítséget - szívesen segítünk Önnek.

ecofield tech web és szerverhoszting szolgáltatások

Normál webtárhely csomagok
Normál webtárhely csomagokMár 5490,- Ft-tól /év
Biztonságos és gyors webtárhely szolgáltatást bérelhet tőlünk a hozzákapcsolódó szolgáltatási csomagokkal együtt. Béreljen webtárhelyet kedvező költségek mellett, kötöttségek nélkül. 
 
Óriás webtárhely csomagok
Óriás webtárhely csomagokMár 24790,- Ft-tól /év

Komolyabb látogatottságú, vagy összetettebb weboldalak és webáruházak számára biztosítunk jelentősen nagy kapacitású webtárhelyeket olyan esetekben, amikor Ön még nem akar önálló szervert bérelni tőlünk.

Óriás webtárhely szolgáltatás részletei

Domain regisztráció
Domain regisztrációMár 3590,- Ft-tól

Domaint szeretne regisztrálni? Az ECOfield TECH-nél egyszerűen és gyorsan online regisztrálhat. Domain szolgáltatásaink teljeskörűen lefedik a domain regisztrációs igényeket, a legtöbb végződést azonnal, sőt kedvező áron regisztrálhatja nálunk.

Domain regisztráció részletei

Domain alias
Domain aliasMár 490,- Ft-tól /hó/5db

Amennyiben több domain nevet szeretne ugyarra a weboldalára, vagy webáruházára irányítani, akkor a legjobb megoldás, hogy domain alias csomagjainkból választja ki az Önnek megfelelőt

Domain alias csomagok részletei

CMS webtárhely csomagok
CMS webtárhely csomagokMár 2990,- Ft-tól /év

Nálunk az ECOfield TECH-nél külön szolgáltatás csomagokat hoztunk létre a CMS rendszerek kiszolgálására. Így ki tudjuk szolgálni az összes ismert, és a kevésbé ismert CMS (Content Management System), azaz tartalomkezelő rendszert.

CMS webtárhely csomagok részletei

E-Mail tárhely csomagok
E-Mail tárhely csomagokMár 3990,- Ft-tól /év

Megbízható és gyors email szolgáltatásunk, céges arculat megtartása érdekében saját domain név használatával. Teljeskörű POP3, IMAP, SMTP szolgáltatással. Mindemellet vírus és spam (kéretlen levelek) szűrésével.

E-Mail tárhely csomagok részletei

FTP tárhely csomagok
FTP tárhely csomagokMár 13990,- Ft-tól /év

Bizonyára már Ön is elgondolkozott már azon, hogy mi történne, ha a számítógépét ellopnák, laptopját vagy meghibásodna. Ilyen esetekben a számítógépen tárolt adatok elérése meghiúsul, akár végleg el is felejtheti a tárolt fontos dokumentumokat, mint fontos céges iratokat, fontos családi fotókat, vagy videófilmeket.

FTP tárhely csomagok részletei

SSL szolgáltatás
SSL szolgáltatásMár 4990,- Ft-tól /év

Az SSL szolgáltatásunk (SSL = Secure Socket Layer) például két szerver vagy web/email kliens és szerver, illetve az Ön otthoni, vagy irodai számítógépe és az éppen neten böngésző weboldalak szerverei közötti titkosítással és hitelesítéssel történő biztonságos kommunikációra szolgál. AZ SSL szolgáltatás biztosítja a biztonságos kommunikációt a lehallgatások ellen.

SSL szolgáltatás részletei

Szerver bérlés
Szerver bérlésMár 4390,- Ft-tól /hó

Nagyobb látogatottságú weboldalak, nagyobb látogatottságú webáruházak, ERP rendszerek, illetve egyedi szoftverek, alkalmazások üzemeltetésére megbízható szerverbérlés kínálatunkból válogathat.

Ha nem találja az Ön igényeinek megfelelő kínálatunkat, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot, megadva egyedi elképzeléseit, igényeit.

Szerver bérlés (felhő alapon) részletei

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.