Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

CMS webtárhely csomagok

Funkciógazdag, egyedileg testre szabható, biztonságos Plesk alapú adminisztrációs felülettel ellátott webtárhelyek igényelhetőek az Ön részére is, CMS webtárhelyekre optimalizálva. A szolgáltatás keretein belül alapértelmezésben 3 előre telepíthető, illetve továbbiak kérhetőek - és a megrendeléskor aktiválhatóak - CMS rendszerek közül választhat.

Joomla, WordPress, Drupal, CMS rendszerre van szüksége?

A szolgáltatás keretein belül már a megrendeléskor kiválaszthatja CMS/tartalom kezelő rendszerét, amelyet a megrendelést és a díjbekérő számla rendezését követően rendszerünk automatikusan telepít, emellett konfigurál, majd az Ön részére kiküldi a szolgáltatásunk igénybevételéhez szükséges adatokat az Ön által regisztrációkor megadott email címre.

Ne bajlódjon a CMS rendszerek letöltésével, adat másolással, feltöltéssel, vagy épp telepítéssel, Ön készen kap tőlünmk mindent!

 

Pénz visszafizetési garancia?

Ebben az esetben azt NEM, de ennél jobb lehetőséget kínálunk Önnek. Tehát nem kell Önnek befizetést teljesíteni, bármely CMS tárhely csomagunkat 3 hónapig teljesen ingyenesen tesztelheti, így nem érheti meglepetés. Teszteljen akár más szolgáltatókat, feltéve, ha kap ennél jobb ajánlatot másoktól. Így Önnek biztosítjuk a könnyebb és gyorsabb döntés lehetőségét. Ha tényleg ilyen szolgáltatásra van szüksége a végén valószínűsíthetően úgyis melletünk dönt majd.

 

CMS tárhely árajánlataink


Az alábbi táblázat a CMS alapú webtárhely szolgáltatásainkat mutatja be. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb tárhely csomagot és máris meg is rendelheti azt. A tárhelyhez kapcsolódó technikai opciókat és egyéb infromációkat a megrendelés során fogja tudni majd konfigurálni, amely teljesen könnyen átlátható.

WordPress tárhely

A WordPress egy nyílt forráskódra épülő, alapvetően PHP nyelven megírt tartalomkezelő rendszer (CMS, azaz angolul Content Management System), amely a weboldalak és blogok egyszerű és gyors létrehozását és kezelését hivatott lehetővé tenni. Az alaprendszer tovább bővíthető különböző kiegészítő modulok és dizájn sablonok segítségével, amelyeknek köszönhetően például akár egy egyszerű webáruház is elkészíthető. A WordPress tartalomkezelő rendszerrel Önnek minden eszköze meglesz, ami csak kell ahhoz, hogy weboldalát olyanná alakítsa, amilyenné azt igazán szeretné. Ezért is az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő megoldás.

Wordpress webtárhely

4990 Ft-tól /év

 • Tárhely méret 1, 3, 5 GB dinamikus webtárhely kapacitásokkal rendelhető, amelyet megrendeléskor választhat ki.
 • cPanel adminisztrációs felület,
 • korlátlan sávszélesség,
 • 1 db osztott IP cím,
 • redundáns DNS szolgáltatás,
 • Korlátlan FTP fiók,
 • Korlátlan E-mail cím,
 • Korlátlan adatbázis,
 • Korlátlan aldomain,
 • Korlátlan további domain

Joomla tárhely

A Joomla egy nyílt forráskódra épülő, alapvetően PHP nyelven megírt tartalomkezelő rendszer (CMS, azaz angolul Content Management System), amely a weboldalak és blogok egyszerű és gyors létrehozását és kezelését hivatott lehetővé tenni. Az alaprendszer tovább bővíthető különböző kiegészítő modulok és dizájn sablonok segítségével, amelyeknek köszönhetően például akár egy egyszerű webáruház is elkészíthető. A Joomla tartalomkezelő rendszerrel Önnek minden eszköze meglesz, ami csak kell ahhoz, hogy weboldalát olyanná alakítsa, amilyenné azt igazán szeretné. Ezért is az egyik legnépszerűbb és díjnyertes tartalomkezelő megoldás a Joomla rendszere.

Drupal tárhely

A Drupal szintén egy nyílt forráskódra épülő, alapvetően szintén PHP nyelven megírt tartalomkezelő rendszer (CMS, azaz angolul Content Management System), amely a weboldalak, egyéb webes projektek és személyes blogok egyszerű és gyors létrehozását és azok kezelését hivatott lehetővé tenni. A Drupal alaprendszer tovább bővíthető különböző kiegészítő modulok és dizájn sablonok segítségével. A Drupal tartalomkezelő rendszerrel Önnek szinte minden eszköze meglesz, ami csak kell ahhoz, hogy weboldalát olyanná alakítsa, amilyenné azt igazán szeretné.

Drupal webtárhely

4990 Ft-tól /év

 • Tárhely méret 1, 3, 5 GB dinamikus webtárhely kapacitásokkal rendelhető, amelyet megrendeléskor választhat ki.
 • cPanel adminisztrációs felület,
 • korlátlan sávszélesség,
 • 1 db osztott IP cím,
 • redundáns DNS szolgáltatás,
 • Korlátlan FTP fiók,
 • Korlátlan E-mail cím,
 • Korlátlan adatbázis,
 • Korlátlan aldomain,
 • Korlátlan további domain
1

Korlátlan, jól strukturált webtárhely csomagok

2

Rengeteg funkcióban teljesen testreszabható webtárhelyek

3

Egy webtárhelyre több domain is mutathat

4

Színvonalas szolgáltatási minőség és ügyfélkezelés

5

E-mail levelek folyamatos vírus és spam szűrése

6

Plesk és ISPconfig alapú admin kezelő felület

7

RAID alapú biztonságos adattárolási struktúra

8

Egy kattintással és gyorsan telepíthető CMS rendszer

9

Webtárhely biztonságos SSL tanúsítványokkal

01

DNS szolgáltatás és admin felület hozzá

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.