Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Domain alias szolgáltatás

Amennyiben több domain nevet szeretne ugyarra a weboldalára, vagy webáruházára irányítani, akkor a legjobb megoldás, hogy domain alias csomagjainkból választja ki az Önnek megfelelőt.

 

Ha Ön már több domain nevet beregisztrált, vagy szeretne több domain nevet beregisztrálni, és ezen domain neveket szeretné egy weboldalára irányítani, akkor azokat felveheti úgynevezett alias domain névként. Ez esetben minden az Ön által választott domain név egy webooldalra, vagy egy Ön által meghatározott aloldalra fog mutatni az Ön weboldalán.


Példaként, ha a sajatweboldala.hu weboldalhoz alias domain névként regisztrálja a sajatweboldala.com domain nevet, akkor az internetes böngészőbe beírva ugyanaz az weboldal fog megjelenni, mint a sajatweboldala.hu domain név beírása esetén. A böngésző címsávjában a sajatweboldala.com domain nevet fogja ez esetben látni.

A Domain Alias 5 csomag esetében 5 db alias domain név felvételére van lehetőség a szolgáltatás díjában. A Domain Alias 20 csomag esetében 20 db, illetve a Domain Alias 50 csomag esetében 50 db alias domain név felvételére van lehetőség.

A domain alias csomagoknál megjelenő szám a felvehető maximális domain mennyiséget jelölik.

Domain Alias 5

4990 Ft /év

  • max. 5 db alias domain

Domain Alias 50

29990 Ft /év

  • max. 50 db alias domain
© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.