Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

FTP tárhely csomagok

Bizonyára már Ön is elgondolkozott már azon, hogy mi történne, ha a számítógépét ellopnák, laptopját vagy meghibásodna. Ilyen esetekben a számítógépen tárolt adatok elérése meghiúsul, akár végleg el is felejtheti a tárolt fontos dokumentumokat, mint fontos céges iratokat, fontos családi fotókat, vagy videófilmeket.

Az elveszett adatok, információk, dokuementumok pótlása sok esetben lehetetlen vállalkozás.

Éppen ezért megoldást adunk a kezébe!

Biztonságos megoldás, ha adatait az általunk kínált FTP tárhelyen tartja, amelyhez bármikor, bárhonnan hozzáférhet. Szolgáltatási csomagoktól függően sokkal nagyobb méretű fájlok is elférnek, mint egy fizikai adathordozón, pl. USB Pendrive, CD-, vagy DVD lemez. Ráadásul az általunk kínált FTP tárhelyen tartott dokumentumokat, képeket és videókat könnyedén meg is oszthatja bárkivel. 

Mindezt automatizálhatja!

Szolgáltatásunk kényelmét szolgálja továbbá, hogy az FTP szolgáltatásunk alkalmazása során a számítógépén lévő adatoknak a biztonsági mentését automatizálni is tudja, így nem kell aggódnia, hogy megfeledkezik az adatok rendszeres mentéséről.

Az adatok automatikus mentésének beállításában szívesen segítünk Önnek.

 

 

Adatmentés?

Önnek is egyszerű az FTP Backup tárhely szolgáltatásunkkal

A számítógépen tárolt adatok könnyen megsérülhetnek, akár hardver meghibásodás miatt, vagy akár más belső, vagy külső tényezőtől befolyásolva. Ha Ön még nem élte át az adatvesztéskor elszenvedett lelki fájdalmat, akkor Ön szerencsé ember. De gondoljon a jövőre, hiszen nem garantált, hogy mindig Ön mellett fog állni a szerencséje!

 

Adatmentés FTP tárhely és Backup tárhely

 

Az adatvesztés elkerülése végett figyelmébe ajánljuk FTP tárhely és Backup tárhely szolgáltatásunkat egy másodlagos tárterület alkalmazására, elkerülve a nem kívánatos adatvesztési meglepetéseket. Az FTP tárhely és a Backup tárhely szolgáltatásunkkal biztonságos körülmények között tárolhatja legfontosabb privát és céges adatait, az adatmentést beállítva automatikusan. FTP tárhely és Backup tárhely szolgáltatásunk elsősorban azoknak kínál ideális és egyben optimális megoldást, akik nagy mennyiségű és egyben kritikus adatállománnyal rendelkeznek és számukta fontos, hogy legyen egy redundáns adatmentési lehetőség. FTP tárhely és Backup tárhely szolgáltatásunk igénybevételével az adatvesztés kockázatát Ön minimálisra tudja csökkenteni, így adatai egy esetleges váratlan esemény esetén is garantáltan elérhetőek. Szeretné adatait biztonságban tudni egy másodlagos szerveren? Akkor Önnek találtuk ki backup tárhely szolgáltatásunkat, mert a kritikus adatok biztonságos archiválásán milliós üzletek múlhatnak.

Az adatmentésnél fontos, hogy a háttérben egy adatmentő szoftver segítségével be legyen állítva a rendszeres adatmentés, hiszen ennek hiányában szolgáltatásunk nem segít Önnek.

Milyen adamentő szoftvert használjak?

Sokfél szoftveres megoldás található az interneten, amelyek között található ingyenes használható és fizetős verzió is. Az ingyenes verzió azon igényeket, amelyet a fenti témában fontosak az adatmentési biztonsághoz, az ingyenes adatmentő szoftverek is biztosítani tudják.

FTP 50GB

13990 Ft /év

  • 50 GB FTP tárhely
  • Korlátlan havi adatforgalom
  • Korlátlan számú FTP fiók
  • Korlátlan felhasználó
  • 1 GBit adatkapcsolat

FTP 250GB

39990 Ft /év

  • 250 GB FTP tárhely
  • Korlátlan havi adatforgalom
  • Korlátlan számú FTP fiók
  • Korlátlan felhasználó
  • 1 GBit adatkapcsolat
© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.