Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

 

Ne tároljon SPAM, azaz kéretlen leveleket!

 

A SPAM MailFilter szolgáltatásunk olyan ügyfeleinknek tud hatékony segítséget biztosítani az elektronikus  levélkezelésben, akik saját email-szervert, vagy egyedi domain neveket használnak. Az aktív vírus- és SPAM (kéretlen e-mail levelek) szűrésnek köszönhetően a fertőzött, illetve a kéretlen levelek nem jutnak el az Ön levelezőszerverére, vagy nem érkezik meg az e-mail fiókjába. Ennek hatására az e-mail leveleket kiszolgáló szerver kevésbé terhelődik és így a teljesítménye jobban optimalizálhatóvá válik, végeredményben pedig időt takaríthat meg a kéretlen SPAM levelek kézi törlésével, ezáltal megkíméli önmagát sok bosszúságtól.

A SPAM MailFilter szolgáltatásunkkal akár súlyos terheket vehet le a levelezőszerver válláról és így csökkentheti az elektronikus levelezéshez használt internetes sávszélességet is. Szolgáltatásunk bármely levelezőszerverhez, illetve korlátlan mennyiségű e-mail címhez is használható. Önnek semmilyen beállításokat nem kell eszközölnie a számítógépén, nem kell további technikai eszközt elhelyeznie szolgáltatásunk működésének egyetlen jele Ön felé, hogy a e-mail postafiókjaiba a továbbiakban nem érkeznek kéretlen, vírusos vagy akár veszélyes adathalász levelek!

A SPAM MailFilter szolgáltatásunk olyan technikai megoldásokat alkalmaz, amelyek professzionális szerverközponti környezetben is megfelelően üzemelnek.

 

2 igen hatékony biztonsági csomagot kínálunk Önnek, így kiválaszthatja az Önnek megfelelő szolgáltatást.

 

Feltételek és kedvezmények

 1. Nincsen hűségidő, bármikor lemondható a szolgáltatás
 2. Éves díjfizetés esetén 10% kedvezményt adunk
 3. Éves díjfizetés esetén, ha 1 hónapon belül meggondolja magát, visszafizetjük a kifizetett díjat.

Basic csomag

6990 Ft /hó

 • - 1 db domain
 • - 5 db e-mail fiók
 • - Kéretlen SPAM levelek kiszűrése
 • - Vírusos levelek kiszűrése
 • - Fekete-Fehér lista kezelése
 • - Szürke lista kezelése
 • - Karantén kezelése
 • - Szűrési paraméterezés
 • - Gyors üzenet keresés
 • - Összegző információk megjelenítése
© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.