Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Tárhely szolgáltatás - óriás csomagok

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Webtárhely szolgáltatásunk 20 már éve áll ügyfeleink rendelkezésére. A folyamatos technikai fejlesztéseinknek köszönhetően mára már jól átgondolt, kiforrott és nem utolsó sorban folyamatosan fejlesztett modern környezetet tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Az ECOfield TECH által biztosított webtárhely szolgáltatás és az összeállított óriás tárhely csomagok szinte minden weboldal igényeinek megfelel, így akár a leggyakrabban használt CMS tartalom kezelő rendszerek is támogatottak szervereinken, mint például a Joomla, Wordpress, Drupal és a továbbiak.

Minden óriás tárhely csomag SSD tárolót használ a gyors oldalbetöltődés érdekében, az adatok biztonságáról rendszeres többszintű napi biztonsági mentés gondoskodik, így a weboldal meghibásodása esetében pillanatok alatt vissza tudjuk állítani a korábbi verziót.

 

Néhány gondolat a webtárhely szolgáltatásunkról

Földrajzi helyfüggetlen, és egyben biztonságos, webtárhely szolgáltatásaink egyedi megoldásait kínáljuk Önnek is. Webtárhely (Webhosting) szolgáltatásunkat a magyarországi internet gerinchálózatra is rácsatlakozó célszervereinken keresztül biztosítjuk. Háttérrendszerünk és kiszolgáló szervereink többnyire Svájcban és Németországi szerveretermeinkben üzemelnek, ahol a legkorszerűbb szakmai és biztonsági elvárásoknak is megfelelünk.

Minden kiszolgáló szerverünk redundáns tápellátással is fel van szerelve az üzembiztos működés érdekében, illetve a szervereken tárolt adatokat többszörösen tükrözött és folyamatosan automatizáltan mentett háttértárolókon tároljuk. Így biztosítani tudjuk Önnek a hibamentes, kiesés nélküli szerver üzemelést, az Ön adatainak védelmét.

Válasszon az Óriás tárhely csomagok kínálatából

Válasszon az Óriás tárhely csomagok kínálatából

GIANT 20GB webtárhely

 • Éves díj: 26990 Ft /év
 • Díjfizetési ciklus: féléves vagy éves, ami megrendeléskor kiválasztható
 • Tárhely: 20 GB*
 • Adatbázis: korlátlan
 • E-Mail cím: korlátlan
 • SPAM és víruszűrés
 • Részletek és összehasonlítás

GIANT 25GB webtárhely

 • Éves díj: 29990 Ft /év
 • Díjfizetési ciklus: féléves vagy éves, ami megrendeléskor kiválasztható
 • Tárhely: 25 GB*
 • Adatbázis: korlátlan
 • E-Mail cím: korlátlan
 • SPAM és víruszűrés
 • Részletek és összehasonlítás

Óriás tárhely csomagok helyes kiválasztása

Szeretné weboldalát hozzánk költöztetni?

A fentebb kínált óriás tárhely szolgáltatási csomagok közül minden új szolgáltatás megrendelésekor díjmentesen biztosítjuk Önnek, hogy más szolgáltatónál lévő weboldala kiesésmentes költözhessen át hozzánk! Tehát szükség esetén szívesen segítünk a technikai átállásban. Csak hívjon minket, vagy kérjen tőlünk telefonos visszahívást ide kattintva teljesen díjmentesen.

Fontos, hogy azelőtt lépjen velünk kapcsolatba, hogy a régi szolgáltatójánál még nem mondta fel a tárhely szolgáltatás szerződését, azaz a szolgáltatása még él, weboldala és annak erőforrásai még elérhetőek. Régi szolgáltatójánál a szerződést, szolgáltatás megszüntetését csak akkor szabad kezdeményezni, amikor már nálunk megrendelte az új óriás tárhely csomag igényét és a technikai beállítások is megtörténtek.


Részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat ide kattintva e-mail üzenetet küldve, vagy hívja a +(36) 20 339-2360 hívószámunkat!

Kevésnek tűnik az Óriás webtárhely? Nagyobbat szeretne?

Sok esetben előfordulhat, hogy a webtárhely szolgáltatás csomagjai kevésnek tűnhetnek, akár az Óriás webtárhely csomagok is elérhetik a tárhely kapacitásaik korlátait. Ilyen esetek lehetnek, amikor ügyfelünk komolyabb látogatottsági portált, vagy webáruházat üzemeltet, és bizony ilyenkor megesik, hogy a tárhely kapacitása, és a tárhely rendelkezésre álló erőforrásai elfogynak, vagy feszegetik a határokat.

Ilyen esetben kínáljuk az egyedi igényekre szabható szerver bérlés szolgáltatásunkat, ahol hatalmas erőforrások állnak rendelkezésre, így bátran lehet migrálni egy még magasabb színvonalú szolgáltatásunkra.

 

 


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.