Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Tárhely szolgáltatás

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az ECOfield TECH - Tárhely szolgáltatás  már 20 éve áll ügyfeleink rendelkezésére. A folyamatos technikai fejlesztéseinknek köszönhetően mára már jól átgondolt, kiforrott és nem utolsó sorban folyamatosan fejlesztett modern és több mint színvonalas tárhely környezetet tudunk biztosítani ügyfeleink számára, mint egyik kiemelt kínálatunk. Az ECOfield TECH által biztosított tárhely kínálat és az azokban összeállított opciók szinte minden weboldal igényeinek megfelel, azáltal Ön is megtalálhatja igényét. Azonban kínálatunkban léteznek úgynevezett óriás tárhely szolgáltatás csomagok is, amelyek nagyobb méretű weboldalak és webáruházak részére is kínálunk kedvező áron magas színvonalat.

Minden tárhely csomagkínálat SSD tárolót használ a gyors oldalbetöltődés érdekében, az adatok biztonságáról rendszeres többszintű napi biztonsági mentés gondoskodik, ha a weboldal meghibásodik, pillanatok alatt vissza tudunk állítani egy korábbi verziót. Mindezeken felül a weboldal biztonságát SSL tanúsítnány kínálatainkkal tudjuk emelni. 

 

Néhány gondolat a webtárhely szolgáltatásunkról

Földrajzi helyfüggetlen, és egyben biztonságos, webtárhely szolgáltatásaink egyedi megoldásait kínáljuk Önnek is. Webtárhely (Webhosting) szolgáltatásunkat a magyarországi internet gerinchálózatra is rácsatlakozó célszervereinken keresztül biztosítjuk. Háttérrendszerünk és kiszolgáló szervereink többnyire Svájcban és Németországi szerveretermeinkben üzemelnek, ahol a legkorszerűbb szakmai és biztonsági elvárásoknak is megfelelünk.

Minden kiszolgáló szerverünk redundáns tápellátással is fel van szerelve az üzembiztos működés érdekében, illetve a szervereken tárolt adatokat többszörösen tükrözött és folyamatosan automatizáltan mentett háttértárolókon tároljuk. Így biztosítani tudjuk Önnek a hibamentes, kiesés nélküli szerver üzemelést, az Ön adatainak védelmét.

Tárhely szolgáltatás csomagjanik

Tárhely szolgáltatás normál csomagok Önnek is remek kiindulási alapot jelentenek

START tárhely

10990Ft / év

BUSINESS tárhely

12990Ft / év

MAX tárhely

22990Ft / év

Nagyobb táhely csomag?

Nagyobb táhely szolgáltatás csomagra van szüksége weboldala, vagy webáruháza üzemeltetéséhez?

Sok esetben előfordul ügyfeleinknél, hogy az igényelt tárhely méret a későbbiek folyamán kapacitásban már kevésnek bizonyul, tehát szükség van nagyobb kapacitású tárhely igénylésre. Ilyen esetben sincsen semmi gond, Önnek csak jeleznie kell felénk az igényét és máris intézzük a nagyobb csomagunk beüzemelését, amelyből Ön semmit nem vesz észre, sőt a szolgáltatásunkban sem történik kiesés, az Ön weboldala, webáruháza szünetmentesen folytathatja tovább a működését. 

Ha szeretne nagyobb tárhely csomagra váltani, vagy már azzal szeretné nálunk igényelni a leendő tárhelyet, csak kattintson az alábbi gombra.

Ingyenes tárhely megoldásaink

Ha most jelenik meg az interneten a weboldala

Még nincsen konkrét elképzelése weboldala további tartalmi oldalaival kapcsolatosan, de ettől függetlenül egy rövid cégbemutató weboldallal szeretne már jelen lenni az internet világában. Későbbiekben bármikor választhat a fizetős szolgáltatásunk csomagjaiból és meg is rendelheti a szolgáltatást, majd a szolgáltatás kiesés és adatvesztés mentesen kerül beüzemelésre.

FREE 300 tárhely +aldomain

0 Ft

  • weboldal elérés aldomainnel
  • reklámmentes
  • PHP futtatás
  • biztonsági mentés
  • nincs lejárati idő
  • bármikor fizetősre váltható

  • A szolgáltatás megrendelésekor a domain név kiválasztásánál, *.ecofieldtech.net aldomain nevet szeretnék használn opciót kell kiválasztania. A * helyére Ön szabadon adhat meg egy Ön által választott azonosító nevet, amivel együtt lesz létrehozva az Ön weboldalának címe, pl. azenweboldalam.ecofieldtech.net

Mit adunk Önnek mint Tárhely szolgáltató?

Mint azt Ön már weboldalunk átolvasása után meg tudta, Mi egy webfejlesztő cég vagyunk és a szolgáltatások komplexitása a célunk, amivel kiszolgáljuk Önt. Így ennél fogva a tárhely szolgáltatás is megtalálható a szolgáltatásaink között. Mint Tárhely szolgáltató az alábbi általános infromációt tudjuk ebben a témában Önnek válaszként adni.

 

ECOfield TECH mint tárhely szolgáltató

Rendelkezésre állás

Mint tárhely szolgáltató kiemelten fontos számunkra, hogy ügyfeleink szolgáltatásainkkal elégedettek legyenek, éppen ezért a webtárhely szolgáltatásunk esetében minimum 99,9%-os rendelkezésre állást garantálunk Önnek.

Egyszerű adminisztrációs kezelőfelület
Maximális adatbiztonság
SSL biztonsági tanúsítvány
Rugalmas fizetési módszerek

Szeretné weboldalát hozzánk költöztetni?

A fentebb kínált szolgáltatási kínálatunk közül minden új szolgáltatás megrendelésekor díjmentesen biztosítjuk Önnek, hogy más szolgáltatónál lévő weboldala kiesésmentes költözhessen át hozzánk! Tehát szükség esetén szívesen segítünk a technikai átállásban. Csak hívjon minket, vagy kérjen tőlünk telefonos visszahívást ide kattintva teljesen díjmentesen.

Kérjük Önt, hogy azelőtt lépjen velünk kapcsolatba, hogy a régi szolgáltatójánál még nem mondta fel a szolgáltatás szerződését, azaz a szolgáltatása még él, weboldala és annak erőforrásai még elérhetőek. Régi szolgáltatójánál a szerződést, szolgáltatás megszüntetését csak akkor szabad kezdeményezni, amikor már nálunk megrendelte az új szolgáltatási csomag igényét és a technikai beállítások is megtörténtek.


Részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat ide kattintva e-mail üzenetet küldve, vagy hívja a +(36) 20 339-2360 hívószámunkat!


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.