Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Technikai támogatások

Ügyfeleink részére "mindent egy kézből" alapra építve teljesértékű szolgáltatásokat nyújtunk, így a szolgáltatásainkhoz Technikai támogatást is biztosítunk. A Technikai támogatás minden egyes szolgáltatásunknál másról szól, így ügyfelünkkel egyeztetve minden esetben egyedileg egyeztetjük, hogy ügyfelünknek mire van szüksége. Így az Ön részére is azt javasoljuk, vegye igénybe szolgáltatásunkat, és beszéljük meg, hogy Önnek milyen technikai támogatásra van szüksége.

Rendszergazda szolgáltatás
Rendszergazda szolgáltatásMár 27990 Ft-tól

Kis- és közepes vállalkozások részére részére, kiszámítható és tervezhető költségekkel

Szoftverek nyelvi fordításai
Szoftverek nyelvi fordításaiEgyedi árazás!

Megbízóink részére az általuk készített szoftverek magyarítását tudjuk elvégezni, hogy értéknöveltebbé váljon a termékük azáltal, hogy a felhasználók magyar nyelven is használhatják a szoftvereiket.

Weboldal és Webáruház technikai támogatás
Weboldal és Webáruház technikai támogatásEgyedi árazás!

Technikai támogatást nyújtunk az általunk beüzemelt webáruházakhoz, céges weboldalakhoz, így Ön biztosítva lehet arról, hogy nem engedjük el a kezét, folyamatosan a háttérből segítünk Önnek.

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.