Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Rendszergazda szolgáltatás

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az informatikai rendszere biztonságban van?

Cégünk által biztosított rendszergazda szolgáltatás Önnek is költséghatékony segítséget ad az informatikai rendszerének napi biztonságos és hibamentes üzemeltetésében. Szolgáltatásunkat alkalmi vagy folyamatos havi és éves megbízással igényelheti tőlünk. Az áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben egyedi ajánlatot adunk Önnek.


Szolgáltatásunkban ügyfeleink jellemzően a kis- és középvállalkozási szektor szereplői, néhány nagy vállalkozó is ügyfélkörünket bővíti. Ügyfeleink jellemzően nem tudnak, vagy nem akarnak főállásban rendszergazdát, azaz megfelelő IT, azaz informatikai szakembert alkalmazni, azonban szükségük van megbízható informatikai szakemberekből álló háttértámogatásra, háttércsoportra. Szolgáltatásunk igénybevételével Ön rengeteg összeget, mint költséget tud megspórolni (~ 50-60% ), ha szolgáltatásunkat összehasonlítja az alkalmazotti jogviszonyban Önnél dolgozó szakember bérköltségeivel. Egy alkalmazotti jogviszonyban dolgozó rendszergazda minimum 300.000 Ft nettó bérért dolgozik, Ők általában pályakezdők. Tehát egy rutinos rendszergazda nettó bére ennél magasabb, és ehhez még hozzájön a bérköltsége, amellyel együtt Önnek már minimum ~ 600.000 Ft-os havi költsége keletkezik, mint munkabér és költségei. Éppen ezért a szolgáltatásunk igénybevételével Ön duplán jól jár, hiszen magasan kvalifikált munkatársainktól kap kiemelkedő tudást és hozzáértést, valamint emellett szolgáltatásunk igénybevételével Önnek nem lesznek munkabérköltségei, így minimum 50%-ot meg tud spórolni havonta.

 

IT rendszergazda szolgáltatásunk előnyeit Ön is élvezheti kedvező havi költségátalányban

Mi mindezt megadjuk Önnek!

Szolgáltatásunk többféle megfogalmazásban is létezik, úgy mint például kiszervezett rendszergazda, kihelyezett rendszergazda, kiszervezett informatikus, külsős rendszergazda, külsős informatikus és számos megfogalmazásban megtalálható ez a szolgáltatás az interneten. Ha Ön nem főállású rendszergazdát foglalkoztat, mert szeretné költséghatékonyan üzemeltetni vállalkozását, akkor szolgáltatásunk igénybevételével az alábbi előnyökre tehet szert:

 •  Költségként elszámolhatja a szolgáltatásunkat, megspórolva a fizetendő járulékokat
 • Ön nem marad informatikai támogatás nélkül, betegség, vagy szabadság miatt sem
 • Ön több informatikában jártas szakember tudását kaphatja meg tőlünk egy kézből
 •  Szerződés szerinti rendelkezésre állás, és azonnali beavatkozással tud számolni


Szolgáltatásunk, mint technikai háttértámogatás jellege sokrétű, amelyet az Ön technikai, informatikai környezete, és az Ön igényei szerint határozunk meg. Ennél fogva az eseti megbízási forma a rendszeres/időszakos karbantartásokon keresztül a folyamatos felügyeletig állunk az Ön rendelkezésére. Csökkentve a hibabejelentés és a hibaelhárítás megkezdése közötti időt, munkatársaink távadminisztrációs, illetve telefonos technikai segítségnyújtással segítenek Önnek, vagy hárítanak el egy hibát ebben a formában. Amennyiben a hiba jellege megköveteli a helyszíni személyes beavatkozást, úgy illetékes munkatársunk a lehető leghamarább személyesen is megjelenik Önnél.

 

IT Rendszergazda szolgáltatás miről szól?

A rendszergazda nálunk az alábbi dolgokért felelős a teljesség igénye nélkül:

 1. Az Ön rendszerének és/vagy szervereinek üzemeltetése, felügyelete,
 2. Számítógép perifériás elemeinek karbantartása,
 3. Számítógépes fájlrendszerek készítése, karbantartása
 4. Gyors reagálás számítógépes hardver meghibásodás esetén,
 5. Számítógépes rendszer-erőforrás felügyelete,
 6. Számítógépes munkaállomások, szereverek frissítéseinek telepítése,
 7. Orogramok telepítése,
 8. Mentési és helyreállítási házirend készítése, elvégzése
 9. Irányelvek meghatározása a munkaállomásokhoz és a hálózathoz,
 10. Biztonsági házirend alkalmazása szerverekre, munkaállomásokra
 11. Felhasználók jogosultságainak kezelése,
 12. Jelszókezelés.

 

Rendszergazda csomagjaink szerver üzemeltetéshez

Az alábbi szolgáltatás csomagjaink alapszintű szolgáltatásokat biztosítanak az Ön számára, amennyiben szerverei, és/vagy a tőlünk bérelt szerverei üzemeltetéséhez van szüksége rendszergazdára. Az alábbi szolgáltatási csomagjaink általános csomagok, így nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.

Természetesen Önnek ettől eltérő igényei is lehetnek, ilyen esetben kérjen tőlünk egyedi ajánlatot, amely során megvizsgáljuk az Ön igényeit és az alapján elkészítjük Önnek egyedi ajánlatunkat. Egyedi ajánlatot kérhet tőlünk, ehhez görgessen lejjebb és kattintson az "Most inkább ajánlatot kérek" gombra. 

 

SA-VPS ALAP

27990 Ft /hónap

 • VPS szerverek esetében (alap csomag)
 • Rendszergazdai szolgáltatás Linux/Windows operációs rendszerekhez.
 • Operációs rendszer telepítés
 • LAMP/WAMP környezet kialakítása
 • 7/24 rendszerfelügyelet
 • Egyedi rendszerek tervezése/kialakítása
 • Havi max. 2 óra rendszermérnöki tevékenység
 • Folyamatos monitorozás

IT rendszergazda - számítógépek és eszközök üzemeltetése

Az alábbi szolgáltatás csomagjaink alapszintű szolgáltatásokat biztosítanak az Ön számára, amennyiben szereverei üzemeltetéséhez van szüksége rendszergazdára. Természetesen Önnek ettől eltérő igényei is lehetnek, ilyen esetben kérjen tőlünk egyedi ajánlatot, amely során megvizsgáljuk az Ön igényeit és az alapján elkészítjük Önnek egyedi ajánlatunkat. Egyedi ajánlatot kérhet tőlünk, ehhez görgessen lejjebb és kattintson az "Most inkább ajánlatot kérek" gombra. 

 

Rendszergazda szolgáltatás és IT rendszergazda igénylés

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.