Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Webáruház adminisztrátor Önnek is!

Magyarországon nehéz megtalálni azt a webáruház adminisztrátor témakörben ideális szakembert, aki Önnek komplex szolgáltatás keretén belül a webáruház menedzselését részben, vagy egészben maradéktalanul az Ön megelégedésére ki tudná szolgálni.

Szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik webáruházzal, weboldallal rendelkeznek, azonban annak folyamatos kezelését, menedzselését, tartalomfrissítését nem tudják saját hatáskörben megoldani. Időhiány, vagy a megfelelő szakember hiánya, bármi legyen az indok, a nem naprakész, vagy kezeletlen webáruház preztízsveszteséget, és anyagi veszteséget okoz.

 Webáruház adminisztrálás

 

Éppen ezért Önnek ideális választása az ECOfield.hu idevonatkozó webáruház adminisztrátor szolgáltatása, hiszen webáruház, weboldal, honlap tartalomszolgáltatásban nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk, amióta az online piactér létezik.

Speciális szolgáltatási kollekciónk megbízási szerződés keretén belül kiszámítható és elszámolható költséget jelent Önnek, megspórolva Önnek az alkalmazotti jogviszonyból származó további munkáltatói terheket. Háttértechnológiánk és felkészültségünk Önnek garanciát ad arra, hogy a webáruház adminisztrátor szolgáltatásunkat Ön minden kockázat nélkül igénybevehesse. Szolgáltatásunkkal olyan szintű hozzáállást kap tőlünk, mint ha alkalmazotti jogviszonyban ülne munkatársunk az Ön irodájában. A mai online viágban nincsen ilyen szintű különbség, nem kell a dolgozónak feltétlenül ebben a témakörben az irodában ülnie.

Munkatársaink folyamatosan online jelen vannak az interneten, illetve állandó telefonos kapcsolatot biztosítanak az Ön részére, hogy bármikor elérhetőek legyenek, így akár egy azonnali beavatkozás szüksége esetén is intézkedni tudunk.

 

Miért havidíjas a webáruház adminisztrálás?

Ahhoz, hogy webáruháza tartalmi kínálata, terméklista naprakész legyen és ne forduljon elő olyan megrendelés amely már nincs is raktárkészleten, vagy nem beszerezhető, netán egyéb anomáliák, amelyekről Önnek nincs is tudomása - állandó adminisztratív webáruház felügyelet szükséges.

Kiszámítható mindkettőnk számára az elszámolás havidíjas formában. Önnek azért, mert nem tudhatja előre, hogy az adott hónapban hány alkalommal lesz szüksége a webáruház tartalmi frissítésére, cikkek módosítására, új cikk és/vagy tartalom feltöltésére, amely ha eseti megbízáson alapulna, egyes hónapokban akár sokkal nagyobb költsége keletkezne, mint az átalány havi díjon alapuló és tervezhető havidíj. Számunkra is a tervezhetőség és az egyszerűbb elszámolás miatt kedvezőbb ez a elszámolási forma.

 

Mennyi a webáruház adminisztrátor havidíja?

Nincsen 2 egyforma webáruház termék és tartalomkínálat, így nincs 2 egyforma webáruház adminisztrálás sem. Minden esetben ügyfeleink egyedisége, és igényei határozzák meg a szolgáltatásunk havidíját, így ügyfeleink igényei alapján felmérjük a megbízás nagyságát, a szükséges folyamatokat, technikai szükségleteket, és mindezek ismeretében egyedi ajánlatot teszünk a webáruház adminisztrálás szolgáltatásunk díjára.

 

Mi a garancia megbízhatóságunkról?

  1. Már 1998-óta jelen vagyunk a Szolgáltatói ágazatban
  2. Szerződésünk határozatlan, így bármikor felmondható
  3. Ügyfél referenciáink nemzetközi szinten is ellenőrizhetőek
  4. Az ügyfél fluktuáció 0,8 %-os.

 

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

 

  1. Tartalmi karbantartás, frissítés, cikkek módosítása
  2. Reklám kampány készítés, kezelés, grafikai elemek elkészítése
  3. Szövegírás, cikkírás, termékekhez cikkírás
  4. Keresőoptimalizálás
  5. Webtárhely szolgáltatás, szerver felügyelet és a technikai háttér kezelése

 

Természetesen a fentebb felsorolt szolgáltatásaink egyedileg változhatnak, így azt egyeztetés során pontosítjuk.

Amennyiben nem tőlünk bérli a webáruházát, vagy a webáruház készítés nem tőlünk származik, akkor sincsen gond, hiszen a felsorolt szolgáltatásainkat ez esetben is gond nélkül vállalni tudjuk az Ön részére. 

Szeretnehatékonyságot?megbízhatóságot?kiszámíthatóságot?Kérjen ajánlatot MOST!

Kötelezően kitöltendő mező, kérjük töltse ki!
Kötelezően kitöltendő mező, kérjük töltse ki!
Kötelezően kitöltendő mező, kérjük töltse ki!
Kötelezően kitöltendő mező, kérjük töltse ki!
Kötelezően kitöltendő mező, kérjük töltse ki!
Kötelezően kitöltendő mező, kérjük töltse ki!
© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.