Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Kapcsolódó oldalak

Szoftverek nyelvi fordításai

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Szoftverfordításaink 2010. év óta hozzájárulnak a legkülönfélébb informatikai és azon belül szoftveres megoldások terjesztéséhez és használatához Magyarországon. Jellemzően szoftveres alkalmazások és népszerűbb CMS/CRM és ERP rendszerek, ügyviteli rendszerek fordításait vállaljuk növekvő mennyiségben, elősegítve ezzel a felhasználók munkáját a nyelvi nehézségek kiküszöböléséhez.

Fordítási munkálataink során angol és német nyelvről vállalunk fordítási megbízásokat magyar nyelvre.


Eladhatatlan a szoftver tökéletes fordítás nélkül

A szoftverfejlesztői szektorban a legtöbb fejlesztő arra törekszik, hogy szoftverük, alkalmazásuk a lehető legtöbb nyelven elérhető legyen, hiszen ez jelentős előnyt ad a szoftver értékesíthetőségéhez. Az ilyen szoftverfejlesztőknek a munkáját segítjük azzal, hogy az általuk készített szoftvereknek vállaljuk a magyar nyelvre történő lefordítását, angol és német nyelvről. A hibátlan szoftver fordítás azért is fontos, mert az információs társadalom legfontosabb láncszeme, a végfelhasználó így tudja megérteni teljességében a szoftver működését.

Eladhatatlan a szoftver tökéletes fordítás nélkül
  

Egyedülálló tapasztalatunk van a szoftverfordítások és lokalizáció terén

Azonban az ECOfield TECH munkatársai nem csupán az informatikai szövegek fordításában, hanem komplett szoftverrendszerek és teljeskörű informatikai megoldások lokalizálásában is az Ön partnere lehet. A lokalizálás túlnyúlik a fordításon, figyelembe veszi a piaci célcsoport felhasználói szokásait és annak megfelelően ülteti át a célnyelvre a kért tartalmat az eredeti környezetben és formátumban. Ha informatikai fordításra és szoftverlokalizálásra szeretne ajánlatot kérni, kérjük küldje el elérhetőségeit ide kattintva és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. (Ha csak fordításra kér ajánlatot, elegendő kitöltenie ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva)

Amennyiben Önnek is segíthetünk a szoftverének nyelvi fordításában, kérjen tőlünk árajánlatot
Töltse ki a kötelező mezőket!
Töltse ki a kötelező mezőket!
Töltse ki a kötelező mezőket!
Töltse ki a kötelező mezőket!
Töltse ki a kötelező mezőket!
Töltse ki a kötelező mezőket!
Töltse ki a kötelező mezőket!
Töltse ki a kötelező mezőket!

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.