Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

KEZDŐLÉPÉS AZ ONLINE KERESKEDELEM VILÁGÁBA!

Válassza ki azt a csomagot amit szeretne igényelni. Regisztrrációt követően 30 napon keresztül díjmenetesen használhatja a webáruház rendszerünket, így azt ki tudja próbálni. A díjfizetési ciklus a 31. nappal indul. Amennyiben nem elégedett a webáruház rendszerünk szolgáltatásaival, úgy megrendelési igényét 30 napon belül bármikor kötelezettségmentesen visszavonhatja.

A 30 napos használat alatt aldomaint rendelünk a webáruházához (tehát pl. http://webaruhazneve.ardoo-shop.com) és a regisztrációt követően 24  órán belül aktiváljuk a webáruházát, amelyet azonnal használatba is vehet. Amennyiben webáruházát saját domain névvel szeretné használni, akkor javasoljuk, hogy azt legkésőbb a 31. naptól igényelje, amikortól a díjfizetési ciklus elindul. Erre azért van szükség, hogy ha Ön meggondolja magát és valamely okból mégsem igényli szolgáltatásunkat, akkor a domain nevét nem kell hozzánk regisztráltatnia.

Amennyiben már rendelkezik saját domain névvel, és a próbaidőszak alatt is azt szeretné használni, úgy kérje meg a jelenlegi domain fenntartóját, hogy a próba időszakra az Ön domain nevének "A" rekordjait irányítsa át a 85.235.66.252 IP című szerverünkre.

A próba webáruház rendszerhez történő hozzáférés adatait 24 órán belül az Ön által a regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk megküldeni.

Regisztrálja webáruház próba igényét

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.