Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Webáruház egyedi bérlés bemutató

Egyedi webáruház bérlés esetében Ön a ShopZoneX néven működő webáruház rendszerünket tudja igényelni bérelt konstrukcióban. A webáruház alaprendszerével már 4990 Ft havidíjon már azonnal elindídhatja a bérelt webáruház konstrukciót. Az egyedi igényeire Ön ajánlatot kap tőlünk, amely során azt is tudni fogja, hogy az alaprendszer havidíja miként fog változni a webshop egyediesítését követően.

Ha szeretné megtekinteni, hogyan néz ki a webáruház rendszer, amelyet bérelhet, akkor a lentebbi útmutató alapján megtekintheti. A webáruház dizájn az alaprendszer esetében az alapértelmezett dizájn elemekkel kerül beüzemelésre. Azonban a webáruház kinézetét, dizájn elemeit éles működésében a színvilág, háttérszín, háttérkép és a bekapcsolt modulok határozzák meg, valamint ezeket az Ön egyedi igényei alapján fogjuk tudni egyénileg változtatni.

A webáruháza admin felületéről egyedileg konfigurálható a webshop működése és további kombinációkból állíthatja össze a webáruház internetes megjelenését a webáruház bérlése során. A lehetőségek az egyszerűeség elvét követve természetesen korlátozottak, azonban ennél fogva garantált az áttekinthetőség, illetve bizonyos esetekben egyedi igényeivel is meg kereshet minket. Természetesen technikai segítséget is tudunk Önnek adni a webáruház üzemeltetéséhez, amelynek részleteihez kattintson ide.

Akár 3 havi díjmentességet is élvezhet az egyedi bérlés során

Újjonnan szerződő megrendelőink 3 havi díjmentességet kapnak tőlünk az egyedi webáruház bérlése során, így bőven van idej Önnek is felkészülni a webáruháza elindításával.

Webáruház egyedi bérlés bemutató, tekintse meg és kezdje azonnal a bérlést

Szeretné kipróbálni az alap webáruház rendszert?

Amennyiben szeretné a ShopZoneX WebShop rendszert most ingyen és kötelezettségmentesen kipróbálni, úgy Ön azt azonnal megkezdheti és időkorlát nélkül tesztelheti, természetesen bizonyos korlátokkal. Ezek a biztonsági korlátozások azonban nincsenek hatással arra, hogy döntését befolyásolják, hiszen minden szükséges paramétert megtekinthet és kipróbálhat. Ezt nyújta Önnek a webáruház bemutató felületünk.

 

Próbálja ki most teljesen ingyen!

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.