Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Technikai támogatás

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Az alábbi technikai támogatásokat tudjuk az Ön részére biztosítani

A technikai támogatás weboldal készítés, webáruház készítés, illetve webáruház bérlés során több front oldalon látható, illetve további jelentős mennyiségű technikai háttér rendelkezésreállásával alkot egy teljes egészet, amely tulajdonképpen a weboldal létét, azaz interenetes megjelenését biztosítja. Oldalunkat tovább olvasva erről adunk ízelítőt a teljesség igénye nélkül.


Elkészült a weboldala, vagy webáruháza? Az Ön által elvárt formában, és tökéletesen működik, konvertál, ügyfeleket generál, tehát hatékonyan végzi a dolgát, ahogyan azt Ön megálmodta. Szeretné, ha így is maradna? A weboldala, webáruháza folyamatos hatékonyságáról ugyanúgy gondoskodnia kell, mint bármely más üzleti eszközéről. Ne aggódjon, hiszen ebben is a segítségére vagyunk. Ezen szolgáltatásunk igénybevételével az Ön weboldala, webáruháza biztonságban lehet, hiszen számos oldalról a technikai hátterünk segítségével biztosítjuk weboldala, webáruháza rendelkezésreállását és további számos olyan funkciót, amelyek léte fontos ahhoz, hogy weboldala és a webáruháza továbbra is azt tegye ami a dolga.

 

Technikai támogatás weboldal és webáruház készítés, vagy bérlés esetén


 

 

 

Ügyfélszolgálat - Hibaelhárítás

Ügyfélszolgálatunk egyedi bánásmóddal, igény esetén közvetlen hanngvétellel próbálja ügyfeleink részére a rugalmas és könnyed kapcsolatfelvételt és kommunikációt biztosítani. Ügyfélszolgálatunk telefonon, online és személyesen érhető el. A leggyorsabban online formában tudja velünk felvenni a kapcsolatot. Bármely kapcsolati módot választja, Ön biztos lehet abban, hogy kérdését megválaszoljuk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy segíthessünk a problémájára megoldást találni. 

Ha már meglévő szolgáltatása van nálunk, és bármely esetben, időben hibát észlel és azt bejelenti felénk, a hibaelhárítást azonnal megkezdjük. A hibabejelentés leggyorsabb módja az online kapcsolat felvétel, amelyet ide kattintva tud intézni.

Gyors, kényelmes, személyes!

 

 

A domain név

A domain név megléte nagyon fontos, enélkül a weboldalát, vagy webáruházát a látogatók nem fogják tudni elérni. A domain név egyben márkanév is, nagyon fontos, hogy könnyen azonosítható legyen, kapcsolódjon a cég nevéhez, a cég tevékenységéhez, ezen felül fontos, hogy jól hangozzon, könnyen megjegyezhető legyen. Az ideális domain név kiválasztásában az Ön segítségére van az online domain kereső felületünk, ahol megtalálhatja a megfelelő domain nevet és meg is rendelheti tőlünk annak beregisztrálását. A domain név keresését ide kattintva tudja elindítani.

A megfelelő domain név kiválasztásában segítünk Önnek.

 

Háttértechnika rendelkezésreállása 

Mint az már az Ön számára is bizonyára ismeretes, cégünk teljes szolgáltatási platformot biztosít Önnek, ami azt jelenti, hogy ami a weboldala, webáruháza internetes eléréséhez, annak fenntartásához szükséges (webtárhely, domain név, ssl tanúsítvány, stb.), mindent egy kézből megkap tőlünk. Így Önnek nem kell további szolgáltatókat keresni, és szerződni a kiegészítő szolgáltatások igénybevételéhez. Mi minden szolgáltatást biztosítunk az Ön részére, ami az internetes jelenléthez kell, ide értve a technikai háttérünk az Ön rendelkezésére áll.

Minden egy kézben - fejlesztés és technikai háttér, ezt nyújtja az ECOfield.

 

Tartalom kezelés

A siekeres weboldal-webáruház léte több pillérre támaszkodik, azaz sok minden kell ahhoz, hogy az Ön weboldala, vagy webáruháza hatékony, sikeres és egyben bevételt termelő legyen, azaz elérje mindazon célokat, amiért a weboldala, vagy webáruháza létrejött. Ennek részleteiről ide kattintva olvashat a weboldalunkon. Weboldala sikerességének egyik fontos eleme a jól megírt tartalom, rövid, hiányos, vagy nem az adott témáról szóló tartalmi oldal nem tudja a kívánt hatást elérni. Természetesen az Ön segítségére tudunk lenni a megfelelő tartalom megírásában. A tartalom megírása, annak folyamatos kezelése, frissítése a Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk igénybevételével elérhető, amelynek részleteiről ide kattintva tud olvasni.

A jól megírt tartalom, ékköve a weboldalnak, biztosítja a sikerhez vezető utat!

 

Webáruház-Weboldal adminisztráció, Tartalomkezelés, Termékkezelés

Az Ön webáruházának tartalmi kezeléséhez, a webáruháza mindennemű adminisztrálásához, keresőoptimalizálásához, naprakészen tartásához, elengedhetettlen egy megfelelő tudással rendelkező partner megléte. Ebben segtíségére tudunk lenni, webáruházának, weboldalának teljes adminisztratív kezelését vállalni tudjuk. Ilyen feladatok lehetnek például: 

 1. Webáruház üzemképességének fenntartása, hibák javítása
 2. Termékek felvitele, módosítása, adatok karbantartása
 3. Árak frissítése, aktualizálása, karbantartása
 4. Akciók-kedvezmények szervezése, beállításai, felügyelete
 5. Új funkciók integrálása, bevezetése
 6. Kimutatások készítése, riportálás
 7. Online értékesítési hatékonyság növelése
 8. Online tartalom kezelése
 9. Rendelések kezelése

Minden egy kézben - fejlesztés és technikai háttér, ezt nyújtja az ECOfield.

 

Rendszergazdai szolgáltatás, Rendszerfelügyelet, Szerver felügyelet

Szerver bérlés esetén elengedhetetlen, hogy a bérelt szerver folyamatosan, biztonságban és rendszerszinten tudjon üzemelni.

Ha Ön szervert bérel tölünk, és nincsen saját rendszergazdája, vagy nem alkalmazotti viszonyban szeretne rendszergazdát foglalkoztatni, akkor az Ön számára biztosítjuk ezt a szolgáltatásunkat, így jelentős költségek megfizetésétől kiméli meg cégét, hiszen mentesül az alkalmazotti jogviszonyból eredő járulékok megfizetésétől, ami ez esetben kb. 400.000 Ft havonta minimálisan.

A rendszergazda feladatai széleskörű lehet és kiemelten fontos szerepkört jelent. A rendszergazda általában telepít, technikailag támogat, és üzemelteti a szervert, illetve más számítógépes és hálózati rendszereket.
A rendszergazda nálunk az alábbi dolgokért felelős a teljesség igénye nélkül:

 

 1. rendszer-üzemeltetés,
 2. perifériák karbantartása,
 3. fájlrendszerek készítése,
 4. gyors reagálás hardver meghibásodás esetén,
 5. rendszer-erőforrás felügyelete,
 6. frissítések telepítése,
 7. programok telepítése,
 8. mentési és helyreállítási házirend készítése,
 9. irányelvek meghatározása a munkaállomásokhoz és a hálózathoz,
 10. biztonsági házirend alkalmazása,
 11. felhasználók kezelése,
 12. elszókezelés.

Egy jó rendszergazda nélkülözhetetlen az Ön számára!

 

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF), illetve az Adatvédelmi irényelvek (GDPR) elkészítése, naprakészen tartása

Magyarországon a webáruház és weboldal tulajdonosok nagy része nincs tisztában a webáruházak üzemeltetésére vonatkozó szabályozásokkal, így a vállalkozók nagy többsége ilyen esetben - az akaratuk ellenére - jogsértést követhetnek el. Ennek elkerülése érdekében  kínálunk megoldást főleg a webáruház tulajdonosok számára abban, hogy a webáruházuk a hazai jogszabályoknak, illetve a fogyasztó- és adatvédelmi elvárásoknak megfeleljen. Természetesen azon ügyfeleinknek, akik hagyományos weboldallal rendelkeznek, tehát nem e-kereskedelemmel foglalkoznak, esetükben is igényelheti a szolgáltatást, hiszen mind az Adatvédelmi irányelvek, mind pedig az ÁSZF megléte fontos számukra is.

Az ÁSZF és GDPR kezelő rendszerben az általános és egyben legnépszerűbb szállítási és fizetési módok előre definiált modulokban megtalálhatóak, így ezeket tetszés szerint módosítani lehet. A webáruház, vagy a weboldal üzemeltetőjére vonatkozó egyedi adatok megadását követően, az előre definiált modulok kiválasztását és/vagy módosítását követően elkészül webáruháza, vagy weboldalának egyedi, jogkövető és a későbbiekben pedig automatikusan frissülő Általános Szerződési Feltétele és egyben az Adatkezelési irányelveire vonatkozó dokumentációja.

 

SSL tanúsítvány a biztonságos weboldalért - SSL tanúsítvány jelentése, mire jó a HTTPS protokol?

Az SSL tanúsítvány a Secure Socket Layer angol szavakból származtatott mozaikszó, ami egy olyan technológiát biztosít, hogy biztonságos kapcsolatot tud létrehozni az interneten az Ön számítógépe és az éppen böngészett internetes oldalt kiszolgáló számítógép között, azaz 2 számítógép közötti adatbiztonsági kapcsolatért felelős. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a számítógépek közötti adatforgalom titkosításra kerül, így harmadik fél nem tud hozzáférni a küldött é fogadott adatokhoz, csak titkosított formában. Az SSL tanúsítvány, illetve a https protokoll ennél fogva a biztonságot növeli és ez a weboldalak, webáruházak esetében elengedhetetlenül szükséges, hiszen számos érzékeny adatokat kezelnek a webáruházak, vagy weboldalak.

A megfelelő szintű tanúsítvány beszerzésében segítünk Önnek!

 

Rendszergazdai szolgáltatás az Ön részére!

Rendszergazda szolgáltatásunkat, mint egyfajta emeltszintű szolgáltatásunkat akkor ajánljuk az Ön figyelmébe, ha Ön szervert üzemeltet, vagy szervert bérel nálunk. Ilyen esetben, ha Ön valamely okból nem tudja, vagy nem akar a szerver folyamatos felügyeletével foglalkozni, hogy az minden pillanatban a megfelelő biztonsági szinten és a megfelelő rendelkezésreállással üzemeljen, akkor szerverének felügyeletét bízza ránk. Ennek díjtáblázatát láthatja lentebb. Publikus díjainktól eltérő esetek is lehetségesek, olyankor amikor még nem ismerjük az Ön egyedi igényeit, ilyen esetben kérjen tőlünk ajánlatot ide kattintva, és kidolgozzuk Önnek a legmegfelelőbb kínálatunkat.

 

További információt a rendszergazdai szolgáltatásról lentebb olvashat, ha ide kattint

SA-VPS ALAP

20990 Ft /hónap

 • VPS szerverek esetében (alap csomag)
 • Rendszergazdai szolgáltatás Linux/Windows operációs rendszerekhez.
 • Operációs rendszer telepítés
 • LAMP/WAMP környezet kialakítása
 • 7/24 rendszerfelügyelet
 • Egyedi rendszerek tervezése/kialakítása
 • Havi max. 2 óra rendszermérnöki tevékenység
 • Folyamatos monitorozás

Néhány tudnivaló a témában kiemelve

Technikai támogatás részünkről egy kiemelt segítségnyújtás az Ön számára, hiszen számunkra fontos az Ön elégedettsége, így bármely témában, bármely szolgáltatásunk esetében szívesen segítünk Önnek, csak jelezze részünkre a fenti gombra való kattintással, hogy segítségre van szüksége. Az alábbiakban kiemeltük azon szolgáltatásainkat, amelyekben ügyfeleink a legtöbbször fordulnak hozzánk segítséget kérni, az alábbiakban összegezve olvashatja, hogy az Ön részére mikor miben állunk rendelkezésére, ha segítségre van szüksége.

100% SSD szerver tárhely

100% SSD meghajtótár

100% SSD szerver tárhelyet biztosít a szabványos felhőszerver bérlés esetén.
Az összes adat többszörös replikáláson megy keresztül és háromszor tárolás történik, ami óriási teljesítménynövekedést kínál a többi szolgáltatóhoz képest. 

Az opcionálisan választható megrendeléskor az "Agresszív mód" amely további teljesítmény növekedést kínál nagy teljesítményű vagy adatbázisokkal rendelkező online webáruházak üzemeltetéséhez.

 

Hogyan alakul a rendelés folyamata?
Biztonsági adatmentés tárhely
Válassza ki a szerver teljesítmény módját
Kaphatok egyéni VPS szerver vagy Dedikált VPS szerver bérlés ajánlatot?
Az ECOfield TECH újra tudja telepíteni a szerveremet?
Mit jelent a Rendszergazdai felügyelet?
Hol találom az Általános Szerződési Feltételeiket?

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.