Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Webáruház bérlés árak

PRÓBÁLJA KI 30 NAPIG INGYEN, a SHOPzoneX START csomagunkat, így kipróbálhatja minden kötelezettség nélkül a bérelhető webáruház rendszerünket, illetve áttekintheti, hogy az Ön igényeinek mennyire felel meg az általunk kínált webshop rendszer.

Egy átlátható és könnyen kezelhető webáruház rendszer, kedvező bérlés és fejlődési lehetőséggel. A bérelt webáruházunkban olyan fontosabb funkciók érhetőek el, amelyek az általános online kereskedelemhez szükségesek. Nem pakoltuk tele mindenféle extra funkcióval, amire Önnek esetleg semmi szüksége sincs.

Azonban, ha egyedi igényei lennének, akkor bővebb funkcionalitásra is lehetőség van, amelyet bizonyos keretek között meg tudunk valósítani a bérelt webáruház esetében is.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy webáruház rendszerünket 30 napig tesztelheti, mind a vásárlói felületet, mind pedig az adminisztratív felületet. Tehát 30 napig szabadon eldöntheti, hogy szeretné bérelni a webshop rendszert, vagy sem. Semmiféle kötelezettsége nincsen, ha megrendelést követően eláll az igényétől.

Tudnia kell, hogy ha megrendeléskor aldomaines verziót igényel, (https://webshopneve.shopzonex.hu), és 30 napon belül a webáruház bérlése mellett dönt, akkor lehetősége van saját domain nevet regisztrálnia nálunk, amelyet természetesen úgy állítunk be technikailag, hogy az Ön webáruházára mutasson. Ilyen esetben Ön a saját domain nevét megrendelheti nálunk utólag is.

Nem szeretne webáruházat bérelni?

Más elképzelései vannak?

Magasabb színvonalú és tudású egyedi webáruházat szeretne és nem szeretne ezért webáruházat bérelni?

Akkor az Ön részére a webáruház készítés szolgáltatásunk a megfelelő választás.

PRÓBÁLJA KI 30 NAPIG INGYEN!

Kötelezettségmentesen

Bármely webáruház bérlés csomagunkat kötelezettség nélkül 30 napon keresztül kipróbálhat, sőt segítséget is kérhet tőlünk a webáruházának elindításában. 30 napon keresztül tesztelheti a webáruház bérlés által kínált lehetőségeket. Ha nem kívánja a szolgáltatásunkat fizetős szolgáltatásként igénybevenni, amelyet a 30. nap leteltéig jeleznie kell felénk, akkor a 31. napon a szolgáltatásunkat megszüntzetjük és a ingyenesen bérelt webáruház megszűnik.

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.