Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Webáruház dizájn sablonok

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Válasszon dizájn sablont a bérelt webáruházához sok ezer rendelkezésre álló prémium sablon közül. A webáruházába való integrációt pedig bízza ránk, mi elvégezzük a szükséges átalakításokat, így webáruháza teljes mértékben az Ön cégének arculatához fog illeszkedni.

 

 Miben segítenek a dizájn sablonok a bérelt webáruház esetén?

 

A webáruház bérlés során Ön egy kész működő rendszert tud bérelni tőlünk. Ilyen esetben az elsődleges cél, hogy az Ön részére alacsony költségvetés mellett tudjunk kínálni olyan bérelhető webáruiházat, amellyel azonnal megkezdheti az online kereskedelmet. Tekintettel arra vonatkozóan, hogy egy cég, vállalat arculatának megalkotása, illetve a már meglévő arculat, grafikai megjelenés megalkotása az induló webáruházba sok esetben összetett és időigényes munkát igényel, ennél fogva anyagi beruházást is. 

Éppen ezért a céunk az, hogy Önnek időt és költséget megtakarítva megalkossuk a céges arculatát, amelyet ötvözünk az Ön új webáruházába. Ezt a célt pedig úgy érjük el, hogy már rengeteg előre elkészített dizájn sablonból tudja Ön kiválasztani azt, amely megjelenésében a legjobban hasonlít az Ön elképzeléseihez, majd a kiválasztást követően mi pedig elvégezzük a személyreszabást, azaz a cége arculati elemeit, színvilágát "ráhúzzuk" a kiválasztott dizájn sablonra. Az ilyen elkészített sablonoknak alacsony bekerülési és arculatszerkesztési költségük van, így gyorsan és olcsón rendelkezésre állnak.

Önnek csak ki kell választania azt a sablont, amely megjelenésében, elrendezésében a legközelebb áll az Ön elképzeléseihez és a további részleteket egyeztetjük Önnel. A kiválasztott dizájn sablon megvásárlását követően átalakítjuk az Ön cégének arculati megjelenéséhez.

A sablon kiválasztásánál kérjük jegyezze fel a Termék azonosítót, amelyet sablon megtekintésekor láthat (pl. Termékazonosító 100371). Közölje velünk a Termékazonosító kódot, ezt követően kiállítjuk Önnek a díjbekérőnket a dizájn sablon megvásárlásához, amelynek pénzügyi rendezését követően elkezdjük a sablon átalakítását az Ön céges arculatának megfelelően.

 

 

 

A webáruház beállítási és beüzemelési költsége a dizájn sablon árán felül egyszeri 24.900 Ft. * .

Ez a díj az alábbiakat foglalja magában:

 • Webáruház színvilágának, arculatának elkészítése, sablon használatával (Amennyiben egyedi dizájnt szeretne, vegye igénybe Egyedi grafikai tervezés szolgáltatásunkat)
 • Meglévő logo beépítése, vagy új logó elkészítése a dizájn fejlécébe.
 • Webáruház személyre szabása és beállítása az Ön cége, adatai és tevékenységei alapján (A webáruház alap működéséhez szükséges beállítások elvégzése. Egyéb cikkek, aloldalak, menüpontok, termékek feltöltését nem tartalmazza)
 • Minta kategóriák és termékek felvitele (max. 4 kategória és 4 termék).
 • Oktatás és segítségnyújtás a kezdeti lépésekhez (online, telefonon, e-mail), továbbá használati útmutató (help).
 • max. 2 órás időbe kell beleférnie az arculati elemek kialakításának, ebben az összegben

 

Továbbiak, szükség esetén igénybe vehető programozási és szerkesztési fizetős szolgáltatásaink:
(az alábbi programozási és szerkesztési tevékenység  mindegyikének költsége egyedi ajánlatadás alapján történik)

 • Egyedi oldalak létrehozása és szerkesztése küldött anyagok, adatok, információk alapján.
 • Fotógaléria készítése.
 • Kapcsolati oldalak, űrlapok (pl. ajánlatkérési oldal) készítése.
 • Többnyelvű rendszer készítése.
 • Tömeges termékfeltöltési modul.
 • Termékváltozatok és tulajdonságok készítése.
 • További lehetőségek egyeztetés alapján.

 

 

 

 

 

webaruhaz berles dizájn sablonok


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.