Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Weboldala, vagy webáruháza nem hozza az elvárt eredményeket, vagy forgalmat?

A látogatóknak csak nagyon alacsony százaléka vásárol?

Túl alacsonynak gondolja a látogatottságot?

 

Az első és legfontosabb cél, amely mindhárom fenti kérdésre elsődleges válaszként elmondható, az a látogatottság növelésének fontossága. Általánosságban elmondható, hogy nagyon sok látogató kell egy weboldalhoz, vagy webáruházhoz, hogy a vásárlások száma is növekedjen. Ez erős konverziót igényel.

Mindemellett nagyon sok okozója is lehet annak, hogy egy webáruház, vagy weboldal nem működik hatékonyan, nem hozza az elvárt eredményeket. Elemzésünk keretében felderítjük a webáruháza, vagy weboldala relatíve gyenge pontjait, hiányosságait és listázzuk a hibákat, valamint az akadályozó tényezőket. Webáruház, vagy weboldal optimalizálás és korszerűsítés szolgáltatásunk részeként pedig kijavítjuk a felfedezett hibákat és növeljük a webáruház a, weboldala teljesítményét, forgalmát. 

Weboldal & Webáruház elemzés kérése

Szolgáltatásunk megrendelésével egy átvizsgálást végzünk el a weboldalára, vagy webáruházára vonatkozóan. Az elemzés részletessége attól függ, hogy mely szolgáltatási csomagunkat rendeli meg. Amennyiben az elemzéssel megállapítható azonnal a probléma oka, akkor azt közöljük Önnel, vagy amennyiben az állapítható meg, hogy a weboldalának, webáruházának az Ön által vázolt problémáját összefüggő okok alkotják, akkor mélyebb és pontosabb elemzésre van szükségünk, amely adott esetben 1-2 napot is igénybevehet.

Általános tájékoztatni tudjuk azonban arról, hogy ezen elemzési munkálatok elvégzési határideje a terheltségünktől függően szokott alakulni, de nem tart tovább max. 30 napnál.

 

Weboldal & Webáruház audit alapára (SEO-START): 44.990Ft / alkalom

Megrendelés során kiválaszthatja, hogy melyik szolgáltatási csomagot igényli.

További Weboldal & Webáruház elemzés csomagok ide kattintva megtekinthetőek

 

Mi történik megrendelés után?
Az elemzés megrendelése után rendszerünk automatikusan megküldi Önnek a díjbekérőnket, amelyet Önnek pénzügyileg rendeznie kell felénk. Majd ezt követően legkésőbb 2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon, egy rövid egyeztetés és pontosítás miatt.

Egy gyors egyeztetés során vázolhatja esetleges további igényeit, elképzeléseit. Tájékoztatás képpen elmondjuk azt, hogy mire számíthat.  Egyeztetést követően megkezdjük az érdemi munkát, amely az igénybevett csomag szerinti munkaidőt vesz igénybe.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfeleloen irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.