Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Webáruház készítés egyedi fejlesztéssel

ADENDA egyedi webáruház készítés

 

Miben térünk el más szolgáltatóktól?

Ha Ön webáruház készítésre keres ideális szolgáltatót, akkor a legtöbb szolgáltató esetében csak ezt az igényét tudják teljesíteni Önnek. Hiszen a további szükséges kiegészítő szolgáltatásokat, amelyek szükségesek az Ön hatékony és profitábilis internetes jelenlétéhez, már nem tudják saját szolgáltatásként biztosítani professzionális szinten. Sok esetben itt közvetített szolgáltatást biztosítanak Önnek, azaz Ön egy további szolgáltatóval is szerződik.

 

Milyen további szolgáltatások szükségesek Önnek?

 • Webtárhely szolgáltatás a webáruház tárolásához
 • Domain név regisztráció a webáruház eléréséhez
 • Keresőoptimalizálás a jó Google helyezések eléréséhez
 • Tartalomírás, szövegfogalmazás, cikkek írása

Ha a fentiek hiányoznak, akkor Önnek csak van 1 webáruháza, ami nagyjából nem sokat ér.

 

Mi ebben alapvetően különbözünk másoktól

Hiszen Ön tőlünk minden szükséges szolgáltatást megkap a webáruházához, amire csak Önnek szüksége van, így nem kell további szolgáltatókkal szerződnie. Csak velünk áll szerződésben és kapcsolatban, és nincsen szüksége 3. félre.

Esetleges probléma esetén Önnek nem kell azon gondolkodnia, hogy a probléma éppen melyik szolgáltatóhoz tartozik. Egyszerűen jelzi felénk a gondját és mi azonnal orvosolni fogjuk azt.

 

 

Ön is szeretne sikeres lenni az online piactéren?

 

Bevételt termelő webáruházat szeretne?

 

Akkor az első teendője, hogy rendelkezzen egy egyedi fejlesztésű webáruházzal, azaz készíttessen velünk egyet, hiszen a webshop értékesítés elhanyagolása több mint mérhetettlen veszteség. Ennek a folyamata azonban nem ott kezdődik, hogy megbíz egy céget a webáruház készítés kihívásaival. Ennek ellenére nem kell tartania a nehézségektől, hosszútávú együttműködésünk során minden részletbe beavatjuk Önt.

 

Igényelje az ADENDA WebShop rendszert

A webáruház készítéshez a legjobb helyen jár

Mivel az egyedi fejlesztésű webshop esetében nem egyszerű, hanem összetett folyamatokról beszélünk, így ez a lépés nem elhanyagolható. Éppen ezért kérjen tőlünk segítséget, hogyan is kezdjen neki. Elmagyarázzuk Önnek, mire kell odafigyelni, azaz hogyan épül fel az Ön webáruháza lépésről lépésre, de arra is kitérünk, hogy mire figyeljen oda a webáruháza készíttetése, illetve a grafika, dizájn kialakítása során. Így Önnek nem kell aggódnia, hiszen velünk együttműködve Ön is elérheti vállalkozása célját, amely több mint csak egy gazdasági előny, inkább rentábilis profittermelés.

Itt Ön a legjobb helyen jár ahhoz, ha olyan webáruházat szeretne készíttetni ami valóban bevételt  termel Önnek! A webáruház elkészítése esetén mindig a legmodernebb és leghatékonyabb technológiákat alkalmazzuk, a webáruház elkészülte után pedig 6 hónapon keresztül további terméktámogatás keretén belül segítünk a webáruház kezelésével kapcsolatos kezdeti nehézségek megoldásában. webaruhazkeszites tavolsag nem problema tavsegitsegMindehez nem szükséges személyes találkozó, hiszen az internet adta lehetőségekkel technikailag fel vagyunk készülve arra, hogy bármilyen távol van tőlünk (Sopron), távsegítség formájában kezelni tudjuk a kéréseit, problémáit. A közös munka a legtöbb webáruház fejlesztés esetén befejeződik a webáruház elkészülésekor és utána sajnos sok esetben a webáruházat készítő cég már nem lesz elérhető, vagy csak nagyon nehezen. Az ECOfield TECH esetében a webáruház elkészülése több mint egy üzleti megbízás elvégzése. További hasznos szolgáltatásainkkal segítjük az Ön online kereskedelmi jelenlétének fejlődését. A webáruház elkészültével ugyan lezárul egy szakasz a munkánkban, de egy újabb szakasza kezdődik a további együttműködésünknek a webáruház üzemeltetésében, a Mi esetünkben mint webáruház rendszergazda szerepkörében.

 

Hosszútávú együttműködés a célunk!

 

A webáruház fejlesztésének folyamatában indul el igazán a közös nagy munka, innentől fog bevételt és profitot termelni az Ön webáruháza. Ehhez azonban szükség van a webáruháza hatékony Keresőoptimalizáltságára, illetve egyéb marketing kampányokra, amelyek a vevőket hozzák majd az Ön webáruházába, így folyamatosan növelheti majd a webáruháza bevételét!

Kérdései vannak? Örömmel válaszolunk Önnek!

A webáruház készítés általános lépései

Ahhoz, hogy Önnek is egyedi webáruházat készíthessünk, első lépésként szükséges megismernünk az Ön igényeit, ezért kérjen tőlünk árajánlatot. Az árajánlat elkészítéséhez kapott információk alapján kidolgozzuk az Ön számára legideálisabb webáruház megoldást.

 

A szükséges információk Öntől

Mit kell minimum tudnunk Öntől?

A webáruház esetén már az ajánlatkéréskor érdemes átgondolni az alábbi kérdéseket:

 1. Mekkora árbevételt tervez havi szinten?
 2. Előre láthatólag egy vásárló mennyit fog elkölteni a webáruházában?
 3. A termékeket és termékfotókat milyen módon fogja feltölteni a webáruházba?
 4. A megrendeléseket milyen módon szeretné kezelni?
 5. Milyen szállítási módokat szeretne a webáruházban?
 6. Milyen fizetési módokat szeretne a webáruházban?
 7. Van-e már céges arculata?
 8. Van-e már Önnek weboldala?
 9. Rendelkezik PayPal online fizetési lehetőséggel?
 10. Rendelkezik már bankkártyás internetes fizetési lehetőséggel?
 11. Mekkora anyagi kerettel rendelkezik a webáruház elkészítéséhez?
 12. Mekkora anyagi kerettel rendelkezik a későbbi online marketink eszközökhöz?
 13. Ki fogja kezelni a webáruház adminisztratív felületét, van rendszergazdája?
 14. A Mi szervereinken szeretné a webáruházát üzemeltetni?

 

 A későbbiek során még természetesen előfordulhatnak kérdések, azonban a fentiek azok a minimális infromációk, amelyek alapján egy kezdeti képet kapunk az Ön elképzeléseiről.

Az ajánlattételünk után, amennyiben Ön elfogadja ajánlatunkat a fejlesztési munkálatok megkezdése előtt 40% előleget számolunk fel, mivel megrendelése esetén igényével lefoglalja az időnket.

 

Webáruház készítés árak

A webáruház készítés ára relatív és nagyon sok mindentől függ, de elsősorban az Ön igényétől. Webáruház egyedi készítése esetén nem foglalkozunk webáruház csomagokkal, azok különböző variációival, hiszen sokéves tapasztalatainkat figyelembevéve ilyen esetekben ügyfeleink mindig az egyediségre törekednek, minden tekintetben. Ennek részleteiről egyedi webáruház készítés szolgáltatásunk tekintetében olvashat.

Tehát minden esetben, így az Ön esetében is elkészítjük Önnek az egyedi webáruházát. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy leendő webáruházát abszolút a nulláról építjük fel, hiszen akkor nagyon sokáig tartana a fejlesztés. Az általunk fejlesztett webáruház rendszerének a vezérlő motorja már adott, és megismerve az Ön igényeit fejlesztjük majd tovább az egyedi igényei szerint. Így jelentősen lerövidülhet a fejlesztésre szánt idő, és gyorsan neki kezdhet az online kereskedelemnek. Mivel minden webáruház más és más és előre nem ismerjük Megrendelőink igényeit, így az alaprendszernek az induló díját tudja megrendelni itt a jobb oldalon. A megrendelését és pontos igényei megismerését követően tudunk Önnek ajánlatot adni a fejlesztési végösszegre hozzáadódik az alaprendszer árához. Megbízáskor az alaprendszer árát kell pénzügyileg teljesíteni az ajánlatunkban megadott feltételek alapján. A fennmaradó összeget pedig a fejlesztési projekt elkészültekor.

ADENDA typhoon WebShop alaprendszer

Ön a bemutató webáruház Admin felületét is megtekintheti, a bemutató verzióban korlátozott funkciókkal. Biztonsági okokból az admin felülethez való hozzáférést Önnek külön kell kérnie a részünkre megküldött igényével. Ehhez kattintson az alábbi "Admin felület", adja meg az adatait és néhány órán belül meg küldjük Önnek email levélben a hozzáférési adatokat.

0
Elkészített webáruház
0%
Ügyfél fluktuáció
0%
Ügyfél elégedettség

Webáruház készítés tudnivalói

Sok konkurensünk abba a hibába esik, hogy azt vállalja, gyorsan rekord sebességgel elkészíti a webáruházat. Nagyon fontos Önnek azt is tudni, ahogyan a közmondás is tartja: "hamar munka ritkán jó" Ez igaz is. A webáruház elkészítése, működésre bírása egy nagyon összetett folyamat, sok mindenre oda kell figyelni, ezért mondjuk egy 2-3 nap alatt összedobott webáruházzal utólag még rengeteg munka lesz.

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy megfontoltan és minden témára kiterjedően rakja össze az információkat, amelyek egy webáruház felépítéséhez szükségesek. Időben álljon neki ennek a munkának. Normál keretek között egy átlagos webáruház elkészítés a tartalomfeltöltéssel együtt min. 1 hónapot igényel. Ehhez Önre is szükség van!

 

Az alábbiakra mindenképpen figyeljen oda!

1. Mi a termék?

Nem elég elhatározni, hogy webáruházra van szüksége, mert majd valamivel kereskedni fog. Még a webáruház készítés folyamata előtt el kell dönteni, hogy milyen termékkel fog kereskedni, mit fog eladni a webáruház? Ehhez fontos mindenképpen egy piackutatást elvégezni, hiszen nagyon fontos azt tudni, hogy az adott termékre vonatkozóan milyen a kereslet-kínálat az adott földrajzi területen.Ha esetleg a piackutatás eredménye az, hogy nem éri meg piacra lépni az adott termékkel, akkor póbáljon meg egy másik terméket találni, amivel tudna kereskedni.

2. A termék árazása
3. Szállítási költség
4. Márkanév és domain név helyes megválasztása
5. Marketingstratégia kialakítása
6. Webáruház készítés vagy készíttetés
7. A megfelelő webáruház platform
8. Webáruház tartalmi szövegírás
9. Webáruház biztonsága - SSL tanúsítvány
10. Termékek, árukészlet feltöltése
11. Kezdődhet a kereskedelem!

Néhány érv az ECOfield TECH mellett

Bár az elmúlt több mint 25 év egy önmagáért beszélő tény és igazolás az informatikában és a webes szolgáltatások területén. De néhány aspektust mégis kiemelnénk, hiszen büszkék vagyunk az eredményekre.

1. Az Ön igényei alapján elkészülő webáruház

Az Ön webáruháza az egyedi igényei alapján készül el, így Önnek lehetősége van arra, hogy a bérelt webáruházak általános tudását növelje és így akár még hatékonyabb online kereskedelmi platformra tesz szert. Webáruháza értékét és hatékonyságát az egyedi igények mellett további kiegészítő funkciók és modulok is bővíteni tudják. 

2. Szükség esetén gyorsan elkészül a webáruháza
3. Megbízható, kereskedelmileg hatékony és egyben trendi webáruházat kap
4. Webáruházát igényei és megrendelése alapján készítjük el
5. 100% keresőoptimalizált webáruház
6. Olyan igénye van, amire nem talált eddig megoldást?
7. Esetleg mégis csak bérelni szeretne?
8. Webáruházát nagykereskedő partnerével is összekapcsolhatja
9. Ügyviteli rendszerünkkel összekötheti a webáruházat
10. Kedvezmények, akciók, bónuszok
© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.