Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

ADENDA typhoon START egyedi webáruház készítés

Egyedi webáruház készítés?

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Amennyiben a webáruház készítés összefoglaló oldalon lévő információkon túl továbbiakat szeretne olvasni, úgy javasoljuk elolvasni az alábbi oldalunk részletező információit - bízva abban, hogy így már elegendő információt fog tőlünk kapni ahhoz, az eddigi elképzeléseit a leendő webáruházával kapcsolatosan bővítsük, mindezen felül pedig belekezdjen a megvalósítási fázisba, amelynek első lépése az ajánlatkérés tőlünk, amelyet ide kattintva megtehet.

 

Miben térünk el más szolgáltatóktól?

Ha Ön webáruház készítésre keres ideális szolgáltatót, akkor a legtöbb szolgáltató esetében csak ezt az igényét tudják teljesíteni Önnek. Hiszen a további szükséges kiegészítő szolgáltatásokat, amelyek szükségesek az Ön hatékony és profitábilis internetes jelenlétéhez, már nem tudják saját szolgáltatásként biztosítani professzionális szinten. Sok esetben itt közvetített szolgáltatást biztosítanak Önnek, azaz Ön egy további szolgáltatóval is szerződik.

 

Milyen további szolgáltatások szükségesek Önnek?

 • Webtárhely szolgáltatás a webáruház tárolásához
 • Domain név regisztráció a webáruház eléréséhez
 • Keresőoptimalizálás a jó Google helyezések eléréséhez
 • Tartalomírás, szövegfogalmazás, cikkek írása

Ha a fentiek hiányoznak, akkor Önnek csak van 1 webáruháza, ami nagyjából nem sokat ér.

 

Mi ebben alapvetően különbözünk másoktól

Hiszen Ön tőlünk minden szükséges szolgáltatást megkap a webáruházához, amire csak Önnek szüksége van, így nem kell további szolgáltatókkal szerződnie. Csak velünk áll szerződésben és kapcsolatban, és nincsen szüksége 3. félre.

Esetleges probléma esetén Önnek nem kell azon gondolkodnia, hogy a probléma éppen melyik szolgáltatóhoz tartozik. Egyszerűen jelzi felénk a gondját és mi azonnal orvosolni fogjuk azt.

 

Szeretne egyedi webáruházat készíttetni?

Szeretne kitűnni a tömegből azzal, hogy egyedi webáruházat készíttet velünk? Ez egy abszolút jó gondolat. Nagyon sok szolgáltató kínál különböző formában webshop készítéssel kapcsolatos szolgáltatást, amelyeket sok esetben csomagokra bontva jelenítenek meg az Ön számára. Így amikor Ön a kínálatok között böngészik, olvasgat, szinte biztos, hogy rövid időn belül összezavarodik a sok információtól. Éppen ezért Mi megkerüljük a sok kínálatot és inkább arra fókuszálunk, hogy feltesszük Önnek a költői kérdést:

 

Mi az Ön egyedi igénye, mit tudjon az Ön webáruháza?

 

Ahhoz, hogy érdemben segíthessünk Önnek és Ön azt kapja, amire szüksége van, minden egyéb más sallangtól mentesen, egyszerűbb ha azonnal ajánlatot kér tőlünk.

 

ADENDA typhoon WebShop egyedi webáruház készítés árajánlat

 

Mitől függenek az egyedi webáruház készítés árai?

 

Az egyedi webáruház készítés árai nagyon sok mindentől függenek. Általában a témához kevésbé értő személyek laikus módon úgy gondolják, hogy árajánlatkérés esetén elegendő csak annyit megjelölnie az ajánlatkérésben, hogy webáruházat szeretne készíttetni és már meg is tudjuk adni az egyedi árajánlatot. Hát ez nem így működik, ennél több információra van szükség. Azonban ha Ön arra kíváncsi, hogy a webáruházunk alaprendszerének ára honnan indul, akkor azt ide kattintva megtekintheti.

Egy egyedi webáruház fejlesztés is igen bonyolult és összetett folyamatokból áll össze egy egésszé. A problémák általában ott kezdődnek, ha valami mégsem úgy néz ki a webáruházban, vagy a webáruház nem úgy működik, ahogyan azt Ön elképzelte. Ezért nagyon fontos és sokkal költséghatékonyabb módszer lehet az, ha Ön ránk bízza a a webáruház elkészítését.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy az elkészülő webáruház keresőoptimalizálási szempontból milyen helyezést ér majd el az internetes keresők találati listáján és maga a webáruház látogatókat, mint potenciális vásárlókat és ezáltal további bevételeket is tud-e termelni Önnek. Ezen felül a webáruház biztonsági szektorát sem szabad figyelmen kívül hagyni, amely komoly IT-Security területen megszerzett szakmai felkészültséget igényel, természetesen mindezzel Mi rendelkezünk. Ezt Mi mind tudjuk Önnek 100%-os garanciával biztosítani, így megnyugodhat, nálunk jó helyen jár! Sőt tovább menve ezen a témán a webáruháza későbbi adminisztrálásával és a webáruháza keresőoptimalizálásával is tudunk foglalokozni, tulajdonképpen így minden szükséges kiegészítő szolgáltatást megkaphat tőlünk egy kézből. 

 

 ADENDA typhoon WebShop egyedi webáruház készítés árajánlat 

Megtekintené a webáruház alaprendszerét működés közben?

 

A vásárlói feléület bemutató verziós működését az alábbi linkre kattintva bármikor megtekintheti, azonban az adminisztrátori felület megtekintéséhez biztonsági okokból a hozzáférést Önnek igényelnie kell tőlünk, amelyet szintén az alábbi linkre kattintva tud megtenni:

 

Vásárlói felület ide kattintva elérhető   |   Admin felület hozzáférése ide kattintva igényelhető

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megtekinthető webáruház felület egy alaprendszer, amely az online kereskedelemhez szükséges alapfunkciókat tartalmazza. Ennek az alaprendszernek a tudását tudjuk kibővíteni az Ön egyedi igényeivel.

 

Egyedi webáruház készítés az ADENDA WebShop rendszerével

 

Sok tapasztalattal a hátunk mögött szükség esetén rövid határidővel és kedvező áron vállaljuk egyedi webáruházának elkészítését. A webáruház elkészítése esetén Önnek csak egyszer kell kifizetnie a fejlesztési díjat az egyedi igényeire, nincs havidíja a webáruház rendszernek, mivel nem bérelt webáruház, nincsenek további nem várt költségek, viszont számolni kell a webtárhely bérlés díjával, vagy speciálisabb igény esetén a dedikált szerver bérlés díjával, illetve esetleg szerver bérlés esetén, a szerver üzemeltetés költségével, azaz a rendszergazdai költséggel. Ezeket rendszeres üzemeltetési költségeknek hívjuk és minden szolgáltatónál van ilyen. Ezek a díjak az Ön által választott fizetési ciklus alapján jelennek meg mint kiegészítő szolgáltatások költségeként Önnél.

Az egyedi webáruház készítés legnagyobb előnye, hogy a webáruház rendszere csak olyan funkciókat fog tartalmazni, amelyet Ön megrendelt tőlünk, illetve alapértelmezésben része a webáruház rendszernek. Az egyedi webáruház készítés miatt viszont általában magasabb a fejlesztési költség, mint egy kész webáruház rendszer megvásárlása. Ezen felül Önnek számolnia kell az esetleges hosszabb fejlesztési idővel is, ami a projekt nagyságától függően változó lehet (átlagban: 2-6 hónap).

Amennyiben mégis egyedi webáruház készítés mellett dönt, az árajánlat kérésekor néhány fontos információt kérünk be Öntől, amelyeket megadva már némileg részletesebb elképzelésünk lesz az Ön igényeiről. Jelen esetben az Ön előnye annyi, hogy az ADENDA WebShop alaprendszer már egy kész működő platform, amely alapfunkciókkal rendelkezik, így már az alaprendszerrel meg is kezdheti a kereskedést.

Részletes árajánlatunkat amikor megküldjük Önnek és Ön azt elfogadja, valamint megrendeli szolgáltatásunkat, akkor Ön a fejlesztés során folyamatosan nyomon követheti a fejlesztési folyamatot, így ellenőrizheti illetve kipróbálhatja a megrendelt webáruház egyedi fejlesztés funkcióit. Miután az elkészült webáruház megfelel az elképzeléseinek, akkor a kész webáruházat telepítjük Önnek, a megrendelésben szerepelt verzióban. Illetve amennyiben Ön az alaprendszerrel kezdi meg a kereskedést, akkor a fejlesztési folyamat befejezését követően a funkciókat hozzárendeljük a webáruház feltöltött alaprendszeréhez.

 

 

Egyedi webáruház készítés előnyei

 • Az alap funkciókon felül csak olyan funkciókat tartalmaz, amelyet Ön megrendel tőlünk
 • Egyszer kell fejlesztési díjat fizetnie, nincs havidíj szemben a bérelt webáruházaink esetében
 • A szoftverre örökös használati jogot szerez, részletek ide kattintva

 

Egyedi webáruház készítés hátrányai

 • Az egyedi fejlesztés miatt többe kerül, mint egy kész webáruház rendszer megvásárlása, vagy a bérelt webáruház
 • A projekt nagyságától függően hosszabb fejlesztési idővel is kell számolnia
 • A webáruház üzemeltetéséhez még webtárhelyet, vagy szervert kell bérelni és utóbbit még üzemeltetni is

 

A webáruház alaprendszerünk egy 24-48 órán belül beüzemelhető rendszer, ami azt jelenti, hogy beüzemelést követően rendelkezésre áll egy működőképes, online kereskedelemre már használható webshop. Minden további egyedi igényét, kezdve a dizájn, azaz megjelenési beállítások, illetve további funkciók már menet közben beintegrálhatóak a már működő webshopba. Tehát akár azonnal el lehet indítani a kereskedelmet a webshop alaprendszerével és annak funkciótára a fejlesztés alatt folyamatosan tud bővülni. A fejlesztés során elkészülő modulokat nem az éles esetlegesen már működő webáruházban tudja megtekinteni, hanem erre a célra egy külön szerverünkön biztosítunk megtekintési lehetőséget Önnek, azaz látni és követni tudja folyamatosan, hogy haladunk a webáruházának egyedi fejlesztésével.

 

Szeretne további hasznos információkat olvasni?

További hasznos információkkal tudunk Önnek szolgálni, ha ide kattint, akkor van még jó néhány hasznos tanácsunk Önnek.

 

Mielőtt megbízást ad a webáruház elkészítésére, megtekintheti a webáruház rendszert vezérlő motor alapverzióját. Így lehetősége van megismerni az általunk készített webáruház adminisztrációs felületét is.

 • A bemutató webáruház rendszert egy általunk megadott webcímen érheti el, amelyhez hozzáférést biztosítunk Önnek.
 • Tesztelheti a termékek felvitelét, termék kategóriák létrehozását, kezelését
 • Feltölthet termékeket, hozzátartozó leírással és fotókkal
 • Készíthet próba megrendeléseket
 • Létrehozhat tartalmi oldalakat és azokat menürendszerbe építheti

Így a fejlesztési folyamat végére jelentős tapasztalatot szerezhet a webáruház kezelésében. Bármilyen kérdése adódna tesztelés közben, ügyfélszolgálatunkat elérheti ide kattintva, valamint telefonon a +(36) 20 339-2360 számon és szívesen segítünk Önnek.

 

Mi történik, ha elfogadja az árajánlatukat?

Az alábbiak szerint készítjük el Önnek az egyedi webáruházat az alábbiak szerint.

 

 

 • Először regisztráljuk a választott Domain nevét, ide kattintva ellenőrizheti a domain foglaltságát.

 • A webáruház fejlesztése akkor kezdjük meg, miután megkaptunk Öntől minden a webáruházára vonatkozó igényét és a kapcsolódó információkat.

 • Először kialakítjuk a dizájnt, a színvilágot elképzelései szerint, így látványtervet készítünk Önnek.

 • Ha igényli, akkor felépítünk egy minta termékstruktúrát, valamint egy minta fő- és információs menürendszert.

 • Beállítjuk a speciális tulajdonságokat, mint például: méretek, színek, egyéb termék opciók, stb., amit majd hozzárendelhet termékeihez, ha szükségessé válik.

 • Továbbá a kapott információk alapján beállítjuk a szállítás és fizetési opciókat, külön igény esetén Készletkezelő rendszert is tudunk integrálni (külön díjért)

 • A főoldalt beállítjuk, hogy megjelenjenek a Legfrisebb termékek, Kiemelt termékek, illetve a menürendszer

 • Elvégezzük a kiegészítő opciók, funkciók fejlesztését, integrálását

 • Teszteljük a fejlesztés eddigi folyamatait, felhazsnálói oldalról, technikai oldalról

 • Átadjunk Önnek a webáruházat tesztelési céllal

 • Kétoldali tesztelést követően átadjuk az elkészült webáruházát

 • Megkezdődhet a termékek és egyéb információs tartalmak feltöltése

 • Megtörténik a webáruház élesítése

 

Egyedi webáruházat szeretne? Ne felejtsen el tőlünk is ajánlato kérni!


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.