Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

ADENDA typhoon START egyedi webáruház készítés

Mi is az a ADENDA typhoon?

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az e-kereskedelmi ágazatban való sikeressé válás a vállalkozók tervezésétől, a kemény munkától, az webáruház szolgáltatásaitól, a jó termék támogatástól és leginkább az új ügyfelek bevonzásához szükséges marketingköltségétől függ. Ehhez Mi megalkottunk egy professzionális saját fejlesztésű webshop rendszert, amely alapfunkcióiban már abszolút alkalmas arra, hogy Ön profi online kereskedővé váljon. A többi szükséges hozzávalóban is segíteni tudunk Önnek, csak vizsgáljuk meg közösen, hogy mire van szüksége.

 

Miért a ADENDA typhoon WebShop?

 

Ha egyetlen e-kereskedelmi webáruházat vagy többszállítós e-kereskedelmi webshopot keres, akkor az ADENDA typhoon WebShop az Ön részére a minden az egyben megoldás. Ezt a webáruház rendszerünket azoknak fejlesztettük ki, akik olyan online webáruházat szeretnének létrehozni, amely minden terméket el tud adni. Akár fizikai termékeket, akár digitális termékeket, vagy licenszkulcs alapú termékeket szeretne eladni a leendő webáruházában az ADENDA typhoon WebShop az ideális megoldás Önnek. Az ADENDA typhoon webshop rendszer alkalmas Marketplace megvalósítására is (ahogyan az eMAG működik), azaz Ön kereskedik a webáruházával és az Ön rendszeréhez kapcsolódhatnak partnerek is, akik szintén árulhatják a saját termékeiket, bármely ipraágban is tevékenykednek. Tehát bármilyen típusú online webáruházat, például divatüzletet, ékszerüzletet, elektronikai boltot, élelmiszerboltot, e-könyv boltot, szoftverlicenc-kulcstárat vagy akár az összes terméket egyetlen e-kereskedelmi áruházban jelenítheti meg és értékesítheti.

Webáruház rendszerünkben nagyszerű affiliate marketing funkciókat kínálunk a webáruház tulajdonosa számára, ahol a vállalkozók minden látogatót vagy vásárlót affiliate marketingessé alakíthatnak. Bárki csatlakozhat és reklámozhatja az Ön e-kereskedelmi üzletét különböző csatornákon a társult vállalkozás bevétele érdekében, és ez a funkció minden percben rengeteg új látogatót generálhat, és nem kell hatalmas marketing költségeket vállalnia a partnerkapcsolatok építéséért.

Ez még nem minden! Az összes általános e-kereskedelmi funkció mellett az ADENDA typhoon WebShop számos olyan exkluzív funkcióval rendelkezik, amelyek a legtöbb e-kereskedelmi üzletben nem, vagy csak részben érhetők el. Rengeteg exkluzív szolgáltatás is létezik, például teljes értékesítés, jutalékalapú termékértékesítés, előfizetés alapú termékértékesítés, rendeléskövetés, dinamikus termékkupon, termékkészlet, számlakezelés, prémium csomagolás, valós idejű értesítés, több adminisztrátor és egyéb, titkos bejelentkezés az admin felületen, több pénznem, több nyelvű vásárlói felület, üzenetküldő rendszer, valós ügyfélértékelés stb.

Ezzel az online webáruházzal biztosan sikeres lehet az e-kereskedelmi iparágban, emellett rengeteg marketingköltséget takaríthat meg. A webáruház rendszer előnye, hogy amennyiben Ön teljesen egyedi webáruházat szeretne megrendelni tőlünk, akkor már azonnal meg kezdheti az alaprendszerrel az online kereskedelmet úgy, hogy a háttérben Mi elvégezzük az Ön által kért fejlesztéseket, amelyeket utólagosan kapcsolunk hozzá a már működő webáruházához.

 

ADENDA typhoon WebShop alapfunkciói? 

 

Ide kattintva megtekintheti a webáruház alapfunkcióit

 

Miért az ADENDA typhoon WebShop legyen az alapja az Ön egyedi webáruházának?

 

 

Megtekintené az alaprendszert működés közben?

 

Az adminisztrátori felületen a belépéshez az alábbi adatokat használja:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        Jelszódemo1234

Vásárlói felület ide kattintva elérhető   |   Admin felület ide kattintva elérhető

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bemutató rendszer vásárlói és admin felülete biztonsági okokból korlátozott funkciókkal érhető el. Azonban az engedélyezett funkciók elegendőek ahhoz, hogy Ön eldönthesse, kíván-e élni ajánlatunkkal ahhoz, hogy Önnek is hatékony és dinamikus árbevételt termelő egyedi webáruháza legyen.

 


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.