Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

ADENDA typhoon START egyedi webáruház készítés

Webáruház készítés megrendelés

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az egyedi webáruház készítés megrendelés ára relatív és nagyon sok mindentől függ, de elsősorban az Ön igényétől, ezért csak az alaprendszerünk ára van publikálva és egyben megrendelhető is. Egyedi webáruház készítési igény esetén nem foglalkozunk webáruház csomagokkal, azok különböző variációival, mivel a fejlesztésünk az Ön egyedi igényeire fog épülni, így csomagárban meghatározni a szolgáltatást nem lehet. Ennek részleteiről egyedi webáruház készítés szolgáltatásunk tekintetében olvashat.

Azonban, mivel szolgáltatásunk már egy lefejlesztett alaprendszerre épül, amelyben minden olyan alapfunkció megtalálható már amellyel az online kereskedelem már elindítható, így Önnek kezdeti lépésként elég megrendelnie ezt a szolgáltatási csomagunkat, amelyre rá fogjuk építeni az Ön egyedileg meghatározott igényeit. A megrendelésben Önt nem éri kockázat, ugyanis a megrendelést követően egyeztetünk Önnel az egyedi igényeiről, és a további tudnivalókról, szóval az itt Ön által  megrendelt szolgáltatási csomag amolyan Előrendelés, szándékának kifejezésére utal. 

 

Az ADENDA typhoon webshop megrendelés egyszerű és gyors

 

Egyedi igényeinek felmérését követően ajánlatot adunk az Ön számára, amelyet bizonyára annak kedvező előnyei miatt Ön elfogad. Ha esetleg mégsem fogadja el ajánlatunkat, úgy Ön elállhat a korábbi megrendelésétől minden következmény nélkül. 

 

Webáruház készítés árak

Az ADENDA typhoon WebShop megrendelés alkalmával így az Ön esetében is elkészítjük Önnek az egyedi webáruházát alaprendszerünkre építve. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy leendő webáruházát abszolút a nulláról építjük fel, hiszen akkor nagyon sokáig tartana a fejlesztés. Az általunk fejlesztett webáruház rendszerének a vezérlő motorja már adott, és megismerve az Ön igényeit fejlesztjük majd tovább az Ön egyedi webáruházát. Így jelentősen lerövidülhet a fejlesztésre szánt idő, és gyorsan neki kezdhet az online kereskedelemnek.

ADENDA start WebShop  bemutató verzióját megtekintheti?

 

Megtekintheti hogyan működik egy profi webshop, teszi-veszi a dolgát. A bemutató rendszer biztonsági okokból korlátozott erőforrásokkal érhető el, azonban arra teljességel alkalmas, hogy Ön eldönthesse megfelel-e az Ön számára, vagy más kínálatunkat szeretné esetleg igénybevenni.

 

Az adminisztrátori felületen a belépéshez az alábbi adatokat használja:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        Jelszódemo1234

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bemutató rendszer vásárlói és admin felülete biztonsági okokból korlátozott funkciókkal érhető el. Azonban az engedélyezett funkciók elegendőek ahhoz, hogy Ön eldönthesse, kíván-e élni ajánlatunkkal ahhoz, hogy Önnek is hatékony és dinamikus árbevételt termelő egyedi webáruháza legyen.

Ha a fentiek alapján valami esetleg még sem érthető az Ön számára, szívesen adunk információt, ez esetben üzenhet nekünk ide kattintva, amelyet e-mail formájában kapunk meg, hívhat minket telefonon a +(36) 20 339-2360 telefonszámunkon, illetve kérhet tőlünk ingyenes telefonos visszahívást ide kattintva ami Önnek nem kerül költségébe. Ha még nem szeretné megrendelni az egyedi webáruház készítés szolgáltatásunkat, akkor figyelmébe ajánljuk Ajánlatkérési lehetőségünket, amelyet Ön is igényelhet. Ehhez gördítsen feljebb a monitoron és a baloldalon látni fogja ennek lehetőségét, vagy egyszerűen kattintson ide.


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.