Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Webáruház dizájn sablonok

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A webáruház dizájn sablonoknál elsősorban a színvilágot és az elrendezést, ergonómiát kell nézni, mivel a szöveges és képi tartalom cserélhetők. A webáruház készítés során a sablont az Ön által adott információkkal, képi és szöveges tartalommal töltjük fel, ettől lesz egyedi kinézetű, személyreszabott, azaz céges webáruháza.

 

Miben segítenek a dizájn sablonok a webáruház készítés során?

 

A webáruház készítés során Ön egy kész működő rendszert tud készíttetni velünk. Ilyen esetben az elsődleges cél, hogy az Ön részére alacsony költségvetés mellett tudjunk kínálni olyan fejleszthető webáruiházat, amellyel azonnal megkezdheti az online kereskedelmet. Tekintettel arra vonatkozóan, hogy egy cég, vállalat arculatának megalkotása, illetve a már meglévő arculat, grafikai megjelenés megalkotása az induló webáruházba sok esetben összetett és időigényes munkát igényel, ennél fogva anyagi beruházást is. 

Éppen ezért a célunk az, hogy Önnek időt és költséget megtakarítva megalkossuk a céges arculatát, amelyet ötvözünk az Ön új webáruházába. Ezt a célt pedig úgy érjük el, hogy már rengeteg előre elkészített dizájn sablonból tudja Ön kiválasztani azt, amely megjelenésében a legjobban hasonlít az Ön elképzeléseihez, majd a kiválasztást követően Mi pedig elvégezzük a személyreszabást, egyediesítést, azaz a cége arculati elemeit, színvilágát "ráhúzzuk" a kiválasztott dizájn sablonra. Az ilyen elkészített sablonoknak alacsony bekerülési és arculatszerkesztési költségük van, így gyorsan és olcsón rendelkezésre állnak.

Önnek csak ki kell választania azt a sablont, amely megjelenésében, elrendezésében a legközelebb áll az Ön elképzeléseihez és a további részleteket egyeztetjük Önnel. A kiválasztott dizájn sablon megvásárlását követően átalakítjuk az Ön cégének arculati megjelenéséhez.

A sablon kiválasztásánál kérjük jegyezze fel a Termék azonosítót, amelyet sablon megtekintésekor láthat (pl. Termékazonosító 100371). Közölje velünk a Termékazonosító kódot, ezt követően kiállítjuk Önnek a díjbekérőnket a dizájn sablon megvásárlásához, amelynek pénzügyi rendezését követően elkezdjük a sablon átalakítását az Ön céges arculatának megfelelően. 

 

 

 

webaruhaz berles dizájn sablonok


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.