Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Egyedi weboldal készítés

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A mai gazdasági világban egy vállalkozás működése elképzelhetetlen egy egyedi arculattal rendelkező weboldal megléte nélkül. Egy jól elkészített weboldal új ügyfeleket generál, világméretben tud potenciális ügyfeleket megszólítani, és ezáltal reklámot biztosít. Mindezeken felül ami a legfontosabb, hogy folyamatos bevételt tud termelni.

A weboldal készítés egy összetett és bonyolult projekt, amely több mechanizmusra osztható fel. Ezen mechanizmusok mindegyikére elmondható, hogy megfelelő tapasztalat és háttérismeret nélkül a kész weboldal nem lesz hatékony. Egyedi weboldal alatt az olyan kész weboldalakat értjük, amelyek kifejezetten a megrendelőink, ügyfeleink egyedi igényei alapján készítünk el.

 

Weboldal készítés az Ön igényei alapján

Amennyiben Önnek kompromisszum mentes weboldalra van szüksége és az elképzeléseivel a maximumra törekszik, akkor az Ön céljai egyedi weboldal fejlesztési megoldásaink révén érhetőek az Ön számára is.

Egyedi igények alapján készített weboldalaink előnye, hogy rugalmasan tovább fejleszthetőek egy esetleges későbbi igényei szerint, mindamellett kiemelten magasabb biztonságot nyújtanak a nem kívánatos internetes támadásokkal szemben, valamint jobb organikus találati eredményeket érnek el Google kereső találati listáján, és akár más keresőkben is!

Módszertanunknak köszönhetően, az egyedi weboldal készítések során mindig a legoptimálisabb megoldásokra törekszünk és azokat a legmodernebb technológiákkal készítjük el az Ön megelégedése érdekében.

Célunk, hogy az Ön részére az egyedi weboldal készítés alkalmával olyan egyedi webfejlesztési megoldásainkat adjuk át, ami által Ön elégedettsége borítékolható. Számunkra a cél minden esetben az Ön hosszú távú elégedettsége, így Ön biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb tudásunkat adjuk át Önnek a weboldal elkészítése során.

 

Miért ajánljuk Önnek az egyedi weboldal készítést?


 • Teljesen egyedi testreszabhatóság
 • Nem igényel karbantartást, verziófrissítést
 • Gyorsabb futású kód
 • Optimálisabb oldalbetöltődési idő, ezáltal jobb organikus találati helyezések (SEO)
 • Biztonságosabb, nehezebben támadható, törhető kód
 • Moduláris felépítés, bármikor továbbfejleszthető könnyebben
 • Magasabb terhelhetőség (nagy terhelésű rendszerek, közösségi portálok esetében)

 

Az Ön márkaépítő weboldala, amely hatékony és bevételtermelő


Az Ön leendő profi üzleti weboldala, egyedi funkcióival és az egyedi megjelenésével olyan személyes élményt képes nyújtani a weboldalra látogatóknak, hogy az igazi kapcsolatot teremt az Ön márkája és célközönsége között. Ezáltal az Ön weboldala megkülönböztető és értékes üzenetet fog közvetíteni, amely képes elcsábítani és vonzani a leendő ügyfeleit, ezzel elérve a folyamatos, hatékony árbevétel termelést.

 

Mibel kerül Önnek az egyedi weboldal készítés?

Tekintettel arra vonatkozóan, hogy a weboldalát az Ön egyedi igényei alapján készítjük el, így erre vonatkozóan nincsen publikálható díjtáblázatunk. Ahogyan arra már a fentiekben is utaltunk, az egyedi weboldal készítés során összetett folyamatokról van szó, egyedi igényei alapján fel kell mérnünk ezen folyamatok kivitelezésének metódusait. Ennek értelmében igényei alapján egyedi árajánlatot adunk Önnek az egyedi weboldala elkészítésére.

 

Egyedi weboldal készítésre árajánlatot kérek

 


 
Hajas Mihály

MIÉRT készíttesse velünk a weboldalát?

 • Dedikált projekt menedzsert kap, akivel Ön folyamatos kapcsolatot tud fenntartani
 • A fejlesztési folyamat során is gyorsak és hatékonyak vagyunk
 •  Fejlesztői csapatunk már 1998. óta jelen van ezen a területen
 • Kiemelkedő szolgáltatási minőséget nyújtunk Önnek
 • Szolgáltatási díjaink versenyképesek
 • Projekt menedzsereink, kiemelkedő kommunikációs képességet birtokolnak
 • Projektkezelő rendszerünkhöz Ön hozzáférést kap, ezáltal Ön is láthatja a projekt fejlődését és nyomon követheti azt
 • Szerződésünkben kötbér megkötést vállalunk, amennyiben pontos specifikáció alapján fog elkészülni a fejlesztés

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.