Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Weboldal dizájn sablonok

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Az egyedi weboldal készítés vagy a dizájn sablonra épített alapú weboldal a jobb választás? Önnek melyikre van szüksége?

Sablon alapú weboldal készítés?

Természetesen mindkét lehetőségnek meg vannak az előnyei és a hátrányai is, ha már ismeri a lehetőségeit és konkrét elépkezlései vannak a leendő weboldalával kapcsolatban, akkor a helyzet nem bonyolult. A weboldal dizájn sablonok (template) gyakorlatilag előre elkészített, grafikusok, dizájnerek által megtervezett és leklegyértott grafikai és dizájn témák. Az interneten rengeteg fajtájú és típusú dizájn sablon található, ezekből akár Ön is válogathat. Ha valamelyik megtetszik Önnek, megvásárolhatja és az alapján az Ön által megadott információk alapján a dizájnt átalakítva, egyénre szabva elkészítjük a weboldalát, amitől egyedi kinézetű weboldala lesz.


Sablonok előnyei

  • Kiváló megoldást nyújt olyan cégeknek akik kizárólag alacsony költségvetésben gondolkodnak
  • A weboldal időben gyorsan elkészíthető
  • Általában a mai trendnek megfelelő design (dizájn) alapján van elkészítve
  • A sablon bizonyos mértékben módosítható, tehát egyedi igényre szabható 

Sablonok hátrányai

  • A sablon alapú weboldalak azok módosítása nélkül nem egyediek
  • A céges sablonok strukturális felépítése nagyon hasonló
  • Egyediesítés miatt mindenképpen átalakítást igényel
  • Előfordulhat ugyanazzal a sablonnal készített weboldal az interneten
  • Esetleges probléma esetén a sablon készítőjét nehéz elérni, hiszen ezek külföldi sablonok

 

Az alábbi két link gombra kattintva válogathat a sablonok között, akár csak megmozgatva a fantáziát az elképzelés jegyében. Ha nem talál megfelelő dizájn sablont, ne aggódjon, hiszen még rengeteg opció kínálkozik az interneten, így biztos, hogy megtaláljuk az Önnek megfelelőt.

 

 Azok a weboldalak, amelyeket teljesen egyedi kódolás alapján programozunk, tehát nem tartalmaznak olyan kódokat, kódrészleteket, amelyek nem az ismert CMS rendszerektől származnak (pl., Joomla, Drupal, WordPress), hívjuk nem CMS alapú weboldalnak.

 

 Azok a weboldalak, amelyek valamely ismert, vagy kevésbé ismert, általában egy közösségi fejlesztésről lévén szó, tehát az ismert CMS rendszerektől származnak (pl., Joomla, Drupal, WordPress), hívjuk CMS alapú weboldalnak.

 

 

 


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.