Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

 • ECOfield TECH Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások
 • ECOfield TECH Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások
 • ECOfield TECH Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások
 • ECOfield TECH Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások
 • ECOfield TECH Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások

Weboldal készítés menete

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Miért fontos ismerni weboldal készítés menete tudnivalóit?

A 21. században rohamosan fejlődik az informatika világa, újabb és újabb technológiai fejlesztések látnak napvilágot, így a cégeknek mielőbb digitalizálni kell a munkafolyamataikat és az üzleti fejlődéshez bizony további értékesítési csatornákat kell megvalósítani. Ezek egyike lehet a céges weboldal megléte, hiszen milliós nagyságrendű új potenciális ügyfelet, vásárlót érhet el egy jól elkészített weboldallal.

Ma már nem elég csak az, hogy szórólapok tömkelegével próbál elérni potenciális vásárlókat, ügyfeleket, vagy rendszeres hirdetéseket jelenít meg a helyi újságokban! Gondolja csak át, hogy mit tesznek azok az emberek otthon a szórólapokkal, vagy Ön például mikor vásárolt utoljára újságot és olvasta el a benne lévő hirdetéseket?

Előzetes egyeztetés, igényfelmérés

Személyesen, vagy nagyobb távolság esetén telefonon keresztül, vagy online az interneten keresztül egyeztetünk Önnel a weboldal készítés igényeiről. Mit hogyan szeretne, mik az elképzelései, elvárásai. Átbeszéljük, hogy milyen grafikai arculatot szeretne, milyen szöveges és képi, illetve animációs tartalomban gondolkodik. Megbeszéljük, hogy mi legyen a weboldalának a domain neve, illetve a weboldal üzemeltetéséhez milyen technikai háttérre lesz szükség, amelyet szintén biztosítunk Önnek. Az ilyen jellegű egyeztetések átlagosan 2 órát vesznek igénybe.

Szerződéskötés
Előleg kiszámlázása
Grafikai látványterv elkészítése
Második egyeztetés
Fejlesztési folyamatok megkezdése
Weboldal tesztelése, végül pedig átadása)

Weboldal készítés költségei

Egy weboldal készítés költsége négy alapvető összetevőből áll:

 • A weboldal elkészítése, mint fejlesztői folyamatok összessége
 • domain regisztráció: a domain a weboldal címe általában 'www.valami.hu' vagy .com Ettől eltérő felsőszintű domainek is vannak, de általában ezek a legelterjedtebbek Magyarországon. Ennek éves regisztráció hosszabbítási költsége van. Kedvezőbb árra számíthat, hogy ha több évet regisztrál nálunk előre.
 • webtárhely: a weboldal üzemeltetéshez webtárhely szükséges, amelyet szervereink biztosítanak Önnek. A webtárhely díja az igényelt szolgáltatásokból, webtárhely méretéből, a kapcsolódó adatbázisból és a szükséges e-mail fiókokból áll össze. A webtárhely csomagoknak egy összetett folyamat, amelyet Önnel is megbeszélünk részletesen az egyeztetések során.
 • üzemeltetés: az elkészült weboldalt technikailag folyamatosan üzemeltetni kell, amely üzemeltetés a webtárhely fenntartásán felül alapvetően kell, hogy álljon még a weboldal tartalmi frissítéséből, illetve a keresőoptimalizálásból.

 

A weboldal készítés menete


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.