ERP ügyviteli rendszerek

ERPscylla ügyviteli rendszer moduláris felépítésének, széleskörű paraméterezési lehetőségeinek köszönhetően könnyen vállalkozására szabható kész ügyviteli szoftver megoldáshoz juthat. Összekapcsolja nyilvántartásait és automatizálja vállalkozása folyamatait, felgyorsítva üzletmenetét.

Weboldal készítés

Ma már semmilyen üzleti vállalkozás nem létezhet internetes megjelenés, azaz weboldal nélkül. A megfelelően kialakított weboldal potenciális ügyfeleket hoz, bemutatja cége tevékenységét, ingyen reklámot biztosít a cégének és ezenfelül ami az egyik legfontosabb, hogy rendszeres bevételt termel.

Webáruház bérlés

Komplett és teljesértékű webáruházat bérelhet a hozzákapcsolódó szolgáltatási csomagokkal együtt. A nálunk bérelt webáruházzal Ön megspórolhatja a jelentős kezdeti beruházási költségeket, megspórolja az egyedi webáruház fejlesztésének idejét, így nagyon gyorsan, néhány napon belül már elindíthatja az online kereskedelmét.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK TÉMÁINKBÓL

Kiemelt figyelmet fordítunk a személyes ügyfélkezelésre, és ezt jól csináljuk!

Felgyorsult világunkban továbbra is kiemelten fontos az emberi kapcsolatok szerepe, így ez nálunk sincsen másképpen, sok szolgáltatóval szemben ez az egyik kiemelt ütőkártyánk. Hiába lehet sok esetben minden információt megtalálni az interneten, vannak olyan szituációk, amikor tanácsra, segítségre van szüksége Önnek is. Amennyiben Önnek igénye van arra, hogy megbeszélhesse velünk a problémáját, igényéz, elképzelését akkor mi végig fogjuk Önt hallgatni, és igyekszünk Önnek segíteni.

ECOfield ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

0/7

Munkatársaink könnyen és gyorsan válaszolnak Önnek a feltett kérdésekre!

ecofield-helpdesk.jpg

Ügyfélszolgálatunkat, munkatársainkat a legegyszerűbben telefonon érheti el, amelyhez hívja a +(36) 20 339-2360  vagy pedig a +(43) 660 628-4107 telefonszámainkat, amelyen munkatársaink magyar és német nyelven tudnak Önnek segítséget adni.

Az év 365 napján folyamatosan elérhetőGyorsan és kényelmesen használhatjaGyorsan válaszolunk Önnek

Amennyiben Ön szeretne hibabejelentést leadni részünkre, vagy egyszerűen üzenni szeretne felén e-mail formájában akkor lehetősége van ezt weboldalunkon az ügyfélkapun keresztül leadni. Ehhez egyszerűen kattintson ide és megjelenik az online ügyfélkapu oldalunk.

Sok esetben előfordulhat Önnel, hogy szolgáltatásaink beállításait, (pl. weboldal adminisztráció, webáruház adminisztráció, vállalat irányítási rendszerének adminisztrációja) hatékonyabban és kényelmesebben tudja beállítani, kezelni, ha Ön a saját számítógépe előtt ül, mi pedig rácsatlakozva a számítógépére megmutatjuk Önnek a különböző lépéseket. Ha Ön úgy érzi, hogy szolgáltatásaink beállításához, használatához távsegítséget szeretne online formában kérni, akkor a távsegítség igénybevételéhez szükséges technikai feltételekről ide kattintva olvashat részleteket.

Cégünk székhelye és ügyfélszolgálata Magyarországon, Sopronban található. Technikai és hálózati eszközeink Sopronban, Németországban és Svájcban találhatóak. Szolgáltatásaink kiderjednek nemzetközileg is, így partner és ügyfélkörünk is alapvetően az alábbi országokból származnak: Magyarország, Ausztria, Svájc, Németország. 

Ügyfeleink, partnereink igényeinek kiszolgálását személyes, telefonos, és online kapcsolattal látjuk el, teljes technikai infrastruktúránk lehetővé teszi, hogy a mai kornak megfelelő minőségben segítsünk ügyfeleink problémáinak megoldását. Ügyfélszolgálatunk és munkatársaink gyors reagálásuak, mind telefonos, mind pedig online elérhetőségeinken. Személyes találkozók feltétlen előzetes egyeztetést igényelnek.

A mennyiért mindig egy nagyon jó kérdés. Ügyfélszolgálatunk igénybevétele díjmentes, sőt még az ajánlatkérés is. Termékeink és szolgáltatásaink rokrétűek, széles spektrumot fednek le, így pár mondatban ezt nem is lehet megválaszolni. Legtöbb termékünkre és szolgáltatásunkra szabott áraink vannak, de több olyan szolgáltatási kategória is megtalálható nálunk, amelyekkel egyedi igények teljesítését célozzuk meg, így evidens, hogy ilyen esetekben egyedileg beárazott szolgáltatást alkalmazunk.

Kérjen visszahívást!

Munkatársaink hétköznapokon az Ön által megadott időpontban fogják visszahívni Önt. Az itt megadott telefonszámát kizárólag a visszahívás időpontjáig tároljuk és semmilyen további célra nem használjuk fel, harmadik fél számára pedig nem továbbítjuk! A szolgáltatás teljesen díjmentes!

ecofield-20-eve-ramutat-pontosan.jpg

ÜGYFELEINK & PATNEREINK

Elhivatottságunk és hitvallásunk

Rendszereink, szoftvereink és alkalmazásaink nagy odafigyeléssel és sok-sok év tapasztalataival készülnek el, hogy az Ön problémáira a legoptimálisabb megoldásokat biztosítsa könnyen átlátható és könnyen kezelhető formában.


Az Ön IP címe:
3.81.89.248
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Ügyfélkapu

Kényelmesen online!

Amennyiben már regisztrált ügyfelünk, akkor a Belépek most! gombra kattintással beléphet az Online Ügyfélkapuba. Ha még nem regisztrált kattintson ide.

ECOfield.hu

ECOfield TECH  az 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

0év
TAPASZTALAT
0%
RENDELKEZÉSREÁLLÁS
0+
MEGVALÓSULT PROJEKT
0
ELFOGYASZTOTT KÁVÉ
© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH