Ne tároljon SPAM, azaz kéretlen leveleket!

 

A SPAM MailFilter szolgáltatásunk olyan ügyfeleinknek tud hatékony segítséget biztosítani az elektronikus  levélkezelésben, akik saját email-szervert, vagy egyedi domain neveket használnak. Az aktív vírus- és SPAM (kéretlen e-mail levelek) szűrésnek köszönhetően a fertőzött, illetve a kéretlen levelek nem jutnak el az Ön levelezőszerverére, vagy nem érkezik meg az e-mail fiókjába. Ennek hatására az e-mail leveleket kiszolgáló szerver kevésbé terhelődik és így a teljesítménye jobban optimalizálhatóvá válik, végeredményben pedig időt takaríthat meg a kéretlen SPAM levelek kézi törlésével, ezáltal megkíméli önmagát sok bosszúságtól.

A SPAM MailFilter szolgáltatásunkkal akár súlyos terheket vehet le a levelezőszerver válláról és így csökkentheti az elektronikus levelezéshez használt internetes sávszélességet is. Szolgáltatásunk bármely levelezőszerverhez, illetve korlátlan mennyiségű e-mail címhez is használható. Önnek semmilyen beállításokat nem kell eszközölnie a számítógépén, nem kell további technikai eszközt elhelyeznie szolgáltatásunk működésének egyetlen jele Ön felé, hogy a e-mail postafiókjaiba a továbbiakban nem érkeznek kéretlen, vírusos vagy akár veszélyes adathalász levelek!

A SPAM MailFilter szolgáltatásunk olyan technikai megoldásokat alkalmaz, amelyek professzionális szerverközponti környezetben is megfelelően üzemelnek.

 

2 igen hatékony biztonsági csomagot kínálunk Önnek, így kiválaszthatja az Önnek megfelelő szolgáltatást.

 

Feltételek és kedvezmények

 1. Nincsen hűségidő, bármikor lemondható a szolgáltatás
 2. Éves díjfizetés esetén 1 hónapot ajándékba adunk

Basic csomag

6990 Ft /hó

 • - 1 db domain
 • - 5 db e-mail fiók
 • - Kéretlen SPAM levelek kiszűrése
 • - Vírusos levelek kiszűrése
 • - Fekete-Fehér lista kezelése
 • - Szürke lista kezelése
 • - Karantén kezelése
 • - Szűrési paraméterezés
 • - Gyors üzenet keresés
 • - Összegző információk megjelenítése

Próbálja ki kockázatmentesen MOST!

 

Próbálja ki teljesen kötelezettségmentesen és díjmentesen, hogy milyen érzés SPAM levelek, kéretlen levelek és vírusokat tartalmazó e-mail levelek nélkül levelezni!


1 teljes hónapra vállaljuk, hogy megtisztítjuk a levélszeméttől a céges e-mail fiókjait. Nem történik  számla kiállítás, nincs bekötési és telepítési díj, megszüntetési díj, illetve apróbetűs részeket sem rejtünk el.

A próbahónap időszaka teljesen INGYENES!

 A próba hónap igénybevételét csak akkor tudja igénybevenni, ha a szolgáltatáshoz használt domain névnek Mi vagyunk a fenntartói, azaz a domain nevet nálunk regisztrálta. Amennyiben a domain neve, vagy domain nevek amelyekre vonatkozóan szolgáltatásunkat szeretné kipróbálni, még nincsen nálunk, nem tudunk próba hónapot biztosítani, mivel így a technikai beállítások nem biztosítottak az Ön számára, vagy legalább is a megoldás összetettebb, amelyben a jelenlegi domain név fenntartó szolgáltatójának is részt kell vennie. Amennyiben egyéb más szolgáltatásaink miatt amúgy is szeretné domain nevét átregisztráltatni hozzánk, akkor jelen szolgáltatásunk igénybevételének akadálya nincsen.

Amennyiben SPAM MailFilter szolgáltatásunkat szeretné igénybevenni, de domain neve nem nálunk van, akkor rendelje meg a próba hónapot és meg fogjuk küldeni Önnek e-mail formájában, hogy a domain fenntartó szolgáltatójának milyen beállítási adatokat küldjön meg.


Ha a próba hónap letelt, akkor e-mail szerverén, vagy e-mail fiókjain  újra az eredeti beállításokkal, tehát SPAM szűrés nélkül levelezhet. Amennyiben szolgáltatásunk megtetszett, akkor megrendelheti a SPAM szűrés szolgáltatásunkat a fenti valamely szolgáltatás csomag kiválasztásával.

Ide kattintva megrendelheti a díjmentes szolgáltatást 1 hónapra.

© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH