Webáruház bemutató bérlés esetére

Webáruház bérlés esetében tulajdonképpen 2 webáruház rendszerünk közül igényelheti Ön a bérelt webáruház opcióját, az fejlettebbb és egyben színvonalasabb rendszerünk az ADENDA WebShop nevet viseli, amelyet az alábbiakban ki is próbálhat, több szolgáltatási csomag közül választhatja ki az Önnek is megfelelő bérelt webáruházat.


A másik esetben az online kereskedelem világával most ismerkedőknek nyújt a kezdetekben alacsony költségvetésű megoldást a webáruház bérléséhez. Ebben az esetben a nyílt forráskódú OpenCart webáruház motor alapjaira építünk és fejlesztjük azt folyamatosan, és az Ardoo Shop nevű szolgáltatás csomagunk nyújthat Önnek megfelelő megoldást, ha még kezdő az online kereskedelem területén.

 

 

Amennyiben már a kezdet kezdetén egy még színvonalasabb, nagyobb tudású webáruház rendszert szeretne tőlünk bérelni, akkor jelezze ezt felénk ide kattintva, egyeztetjük Önnel az igényeit és össze állítunk Önnek egy személyre szabott webáruház bérlés csomagot. Az űrlap kitöltésekor jelölje meg a "Egyedi webáruház bérlés" opciót.

Ha szeretné megtekinteni, hogyan néz ki a webáruház rendszer, amelyet bérelhet, akkor a lentebbi útmutató alapján megnézheti. A webáruház dizájn kinézetét 1 féle grafikai (dizájn) módban mutatjuk be. Azonban a webáruház kinézetét éles működésében a színvilág, háttérszín, háttérkép és a bekapcsolt modulok határozzák meg. A felsorolt és további kombinációkból állíthatja össze a webáruház internetes megjelenését a webáruház bérlése során. A lehetőségek számottevők, illetve bizonyos esetekben egyedi igényeket is teljesíteni tudunk. Természetesen technikai segítséget is tudunk Önnek adni a webáruház üzemeltetéséhez, amelynek részleteihez kattintson ide.

Szeretné kipróbálni a 30 NAPOS PRÓBAIDŐSZAKOT?

Amennyiben szeretné ADENDA WebShop webáruház rendszert most ingyen és kötelezettségmentesen kipróbálni, úgy nincs más dolga mint igényelni a szolgáltatásunkat. 24 órán belül beüzemeljük a webáruházát, amely azonnal használhatóvá válik. További részleteket a témával kapcsolatban az alábbi "További fontos részletek" gombra kattintva olvashat.

 

Próbálja ki most teljesen ingyen!

ADENDA-WEBSHOP (DEMO) megtekintése
Webáruház bérlés során ügyfeleink többségében az ADENDA WebShop webáruház rendszerünket kínáljuk, mind próbaidőszak igényléssel, mind pedig fizetős szolgáltatásban. Webáruházunk motorját, és teljes rendszerét folyamatosan fejlesztjük, így  működése kiforott, színvonalas technikai háttérrel és értéknövelt jellemzői miatt előnyös lehetőségeket biztosít azon ügyfeleink számára, akik már tepsztaltabbak az online kereskedelem területém és tudják mit akarnak.

Ha szerené a bérelhető webáruház rendszert egy DEMO felületen megtekinteni, hogyan is néz ki működés közben, akkor az ADENDA WebShop bemutató webáruház oldalt megtekintheti. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bemutató oldalon, ideértve az adminisztrációs felületet is, biztonsági okokból korlátozott funkcionalitással működik a webáruház. Bővebb, vagy teljes funkcionalitás a megrendelést követően lesz elérhető. 
Webáruház megtekintéséhez az adminisztrációs felületen használja az alábbi adatokat a belépéshez.

 

E-mail: demo@adenda-webshop.com        Jelszódemo1234

Most 3 havi díjmentességet adunk a webáruház bérlésekor! Igényelje MOST!

Szeretné kipróbálni a 30 NAPOS PRÓBAIDŐSZAKOT?

Amennyiben szeretné ARDOO Shop webáruház rendszert most ingyen és kötelezettségmentesen kipróbálni, úgy nincs más dolga mint igényelni a szolgáltatásunkat. 24 órán belül beüzemeljük a webáruházát, amely azonnal használhatóvá válik. További részleteket a témával kapcsolatban az alábbi "További fontos részletek" gombra kattintva olvashat.

 

Próbálja ki most teljesen ingyen!

ARDOO-SHOP (DEMO) megtekintése

Webáruház bérlés során ügyfeleink többségében az ARDOO Shop webáruház rendszerünket kínáljuk, mind próbaidőszak igényléssel, mind pedig fizetős szolgáltatásban. Webáruházunk az OpenCart motorjára épült, az alaprendszert fejlesztjük folyamatosan, így  működése kiforott, értéknövelt jellemzői miatt előnyös lehetőségeket biztosít ügyfeleink számára. Aki azonban ennél bővebb tudású, még színvonalasabb webáruház bérlés szolgáltatásra vágyik, az ilyen igényeket is ki tudjuk szolgáálni.

Ha szerené a bérelhető webáruház rendszert egy DEMO felületen megtekinteni, hogyan is néz ki működés közben, akkor az ARDOO SHOP bemutató webáruház oldalt megtekintheti. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bemutató oldalon, ideértve az adminisztrációs felületet is, biztonsági okokból korlátozott funkcionalitással működik a webáruház. Bővebb, vagy teljes funkcionalitás a megrendelést követően lesz elérhető. 
Webáruház megtekintéséhez az adminisztrációs felületen használja az alábbi adatokat a belépéshez.

 

E-mail: demo@ardoo-shop.com        Jelszódemo1234

© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH