Webáruház készítés

Webáruház készítés

Ön is szeretne megjelenni az online piactéren? Akkor az első teendője, hogy rendelkezzen egy egyedi fejlesztésű webáruházzal, azaz készíttessen egyet, hiszen a webshop készítés elhanyagolása több mint mérhetettlen veszteség. Ennek a folyamata azonban nem ott kezdődik, hogy megbíz egy céget a webáruház készítés kihívásaival. Ennek ellenére nem kell tartania a nehézségektől, együttműködésünk során minden részletbe beavatjuk Önt.

Mivel az egyedi fejlesztésű webshop készítés esetében nem egyszerű, hanem összetett folyamatokról beszélünk, így ez a lépés nem elhanyagolható. Éppen ezért kérjen tőlünk segítséget, hogyan is kezdjen neki. Elmagyarázzuk Önnek, mire kell odafigyelni, azaz hogyan épül fel az Ön webáruháza lépésről lépésre, de arra is kitérünk, hogy mire figyeljen oda a webáruháza készíttetése, illetve a grafika, dizájn kialakítása során. Így Önnek nem kell aggódnia, hiszen velünk együttműködve Ön is elérheti vállalkozása célját, amely több mint csak egy gazdasági előny, inkább rentábilis profittermelés.

A webáruház készítéshez a legjobb helyen jár

Ön a legjobb helyen jár ahhoz, ha olyan webáruházat szeretne készíttetni ami valóban bevételt  termel Önnek! A webshop készítés esetén mindig a legmodernebb és leghatékonyabb technológiákat alkalmazzuk, a webáruház elkészítése után pedig 6 hónapon keresztül további terméktámogatás keretén belül segítünk a webáruház kezelésével kapcsolatos kezdeti nehézségek megoldásában. webaruhazkeszites tavolsag nem problema tavsegitsegMindehez nem szükséges személyes találkozó, hiszen az internet adta lehetőségekkel technikailag fel vagyunk készülve arra, hogy bármilyen távol van tőlünk (Sopron), távsegítség formájában kezelni tudjuk a kéréseit, problémáit. A közös munka a legtöbb webáruház készítés esetén befejeződik a webáruház elkészülésekor és utána sajnos sok esetben a webáruházat készítő cég már nem lesz elérhető, vagy csak nagyon nehezen. Az ECOfield TECH esetében a webáruház elkészülése több mint egy üzleti megbízás elvégzése. További hasznos szolgáltatásainkkal segítjük az Ön online kereskedelmi jelenlétének fejlődését. A webáruház elkészültével ugyan lezárul egy szakasz a munkánkban, de egy újabb szakasza kezdődik a további együttműködésünknek a webáruház üzemeltetésében, a Mi esetünkben mint webáruház rendszergazda szerepkörében.

 

Hosszútávú együttműködés a célunk!

 

A webshop készítés folyamatában indul el igazán a közös nagy munka, innentől fog bevételt és profitot termelni az Ön webáruháza. Ehhez azonban szükség van a webáruháza hatékony Keresőoptimalizáltságára, illetve egyéb marketing kampányokra, amelyek a vevőket hozzák majd az Ön webáruházába, így folyamatosan növelheti majd a webáruháza bevételét!

Webáruház készítés árak

A webáruház készítés ára relatív és nagyon sok mindentől függ, de elsősorban az Ön igényétől. Webáruház készítés esetén nem foglalkozunk webáruház csomagokkal, azok különböző variációival, hiszen sokéves tapasztalatainkat figyelembevéve ilyen esetekben ügyfeleink mindig az egyediségre törekednek, minden tekintetben. Ennek részleteiről egyedi webáruház készítés szolgáltatásunk tekintetében olvashat.

Tehát minden esetben, így az Ön esetében is elkészítjük Önnek az egyedi webáruházát. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy leendő webáruházát abszolút a nulláról építjük fel, hiszen akkor nagyon sokáig tartana a fejlesztés. Az általunk fejlesztett webáruház rendszerének a vezérlő motorja már adott, és megismerve az Ön igényeit fejlesztjük majd tovább az Ön egyedi webáruházát. Így jelentősen lerövidülhet a fejlesztésre szánt idő, és gyorsan neki kezdhet az online kereskedelemnek.

 

Megtervezzük és elkészítjük az Ön számára hatékony és bevételt termelő webáruházat!Költséghatékony egyedi és minőségi webáruház készítés az ECOfield kínálatában. Legyen Ön is profi online kereskedő!

Kérdései vannak? Örömmel válaszolunk Önnek!

A webáruház készítés általános lépései

Ahhoz, hogy Önnek is egyedi webáruházat készíthessünk, első lépésként szükséges megismernünk az Ön igényeit, ezért kérjen tőlünk árajánlatot. Az árajánlat elkészítéséhez kapott információk alapján kidolgozzuk az Ön számára legideálisabb webáruház megoldást.

 

Mit kell minimum tudnunk Öntől?

A webáruház esetén már az ajánlatkéréskor érdemes átgondolni az alábbi kérdéseket:

 1. Mekkora árbevételt tervez havi szinten?
 2. Előre láthatólag egy vásárló mennyit fog elkölteni a webáruházában?
 3. A termékeket és termékfotókat milyen módon fogja feltölteni a webáruházba?
 4. A megrendeléseket milyen módon szeretné kezelni?
 5. Milyen szállítási módokat szeretne a webáruházban?
 6. Milyen fizetési módokat szeretne a webáruházban?
 7. Van-e már céges arculata?
 8. Van-e már Önnek weboldala?
 9. Rendelkezik PayPal online fizetési lehetőséggel?
 10. Rendelkezik már bankkártyás internetes fizetési lehetőséggel?
 11. Mekkora anyagi kerettel rendelkezik a webáruház elkészítéséhez?
 12. Mekkora anyagi kerettel rendelkezik a későbbi online marketink eszközökhöz?
 13. Ki fogja kezelni a webáruház adminisztratív felületét, van rendszergazdája?
 14. A Mi szervereinken szeretné a webáruházát üzemeltetni?

 

 A későbbiek során még természetesen előfordulhatnak kérdések, azonban a fentiek azok a minimális infromációk, amelyek alapján egy kezdeti képet kapunk az Ön elképzeléseiről.

Az ajánlattételünk után, amennyiben Ön elfogadja ajánlatunkat a fejlesztési munkálatok megkezdése előtt 40% előleget számolunk fel, mivel megrendelése esetén igényével lefoglalja az időnket.

0elkészült webáruház
0% ügyfél fluktuáció
0év szakmai tapasztalat

Néhány érv az ECOfield TECH mellett

Bár az elmúlt több mint 20 év egy önmagáért beszélő tény és igazolás az informatikában és a webes szolgáltatások területén. De néhány aspektust mégis kiemelnénk, hiszen büszkék vagyunk az eredményekre.

1. Az Ön igényei alapján elkészülő webáruház

Az Ön webáruháza az egyedi igényei alapján készül el, így Önnek lehetősége van arra, hogy a bérelt webáruházak általános tudását növelje és így akár még hatékonyabb online kereskedelmi platformra tesz szert. Webáruháza értékét és hatékonyságát az egyedi igények mellett további kiegészítő funkciók és modulok is bővíteni tudják. 

2. Szükség esetén gyorsan elkészül a webáruháza
3. Megbízható, kereskedelmileg hatékony és egyben trendi webáruházat kap
4. Webáruházát igényei és megrendelése alapján készítjük el
5. 100% keresőoptimalizált webáruház
6. Olyan igénye van, amire nem talált eddig megoldást?
7. Esetleg mégis csak bérelni szeretne?
8. Webáruházát nagykereskedő partnerével is összekapcsolhatja
9. Ügyviteli rendszerünkkel összekötheti a webáruházat
10. Kedvezmények, akciók, bónuszok

Webáruház készítés tudnivalói

Sok konkurensünk abba a hibába esik, hogy azt vállalja, gyorsan rekord sebességgel elkészíti a webáruházat. Nagyon fontos Önnek azt is tudni, ahogyan a közmondás is tartja: "hamar munka ritkán jó" Ez igaz is. A webáruház elkészítése, működésre bírása egy nagyon összetett folyamat, sok mindenre oda kell figyelni, ezért mondjuk egy 2-3 nap alatt összedobott webáruházzal utólag még rengeteg munka lesz.

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy megfontoltan és minden témára kiterjedően rakja össze az információkat, amelyek egy webáruház felépítéséhez szükségesek. Időben álljon neki ennek a munkának. Normál keretek között egy átlagos webáruház elkészítés a tartalomfeltöltéssel együtt min. 1 hónapot igényel. Ehhez Önre is szükség van!

Az alábbiakra mindenképpen figyeljen oda!

1. Mi a termék?
Az első lépés meglehetősen evidens a webáruház készítés folyamatában, és nagyon valószínű, hogy ha már ott tartasz, hogy elindítanád a webáruházad, tudod is, hogy mivel kereskednél. Ez lehet bármi az általad készített dolgoktól olyan termékekig, melyeket olcsón, nagykereskedelmi áron meg tudsz szerezni, és így nyereséggel tudod továbbadni. Az már fontosabb, hogy mielőtt eldöntenéd, milyen termékeket szeretnél árulni a webshopodban, teszteld le, hogy van-e rá igény a vevők részéről. Első körben megkérdezheted erről az ismerőseidet, vagy akár online közösségeket. Emellett vess egy pillantást arra is, hogy mit és mennyiért kínál a konkurencia. Gondold végig, hogy versenyképes árakon megéri-e neked az adott termékeket forgalmazni. Ha az első vizsgálataid azt mutatják, csak pénzt veszítenél, akkor próbálj meg kitalálni egy másik terméket.
2. A termék árazása
3. Szállítási költség
4. Név választás
5. Marketingstratégia kialakítása
6. Webáruház készítés vagy készíttetés
7. A megfelelő webáruház platform
8. Webáruház tartalmi szövegírás
9. Webáruház biztonsága - SSL tanúsítvány
10. Termékek, árukészlet feltöltése
11. Kezdődhet a kereskedelem!

Webáruház elemzés kérés

Van már webáruháza? Elégedetlen vele? Kérje webáruháza alapszintű elemzését.

Ingyenes Próbaidőszak

30 napig ingyeneses kipróbálhatja webáruház rendszerünket.

Bemutató webáruház

Amennyiben webáruházat szeretne bérelni, megtekintheti a bemutató webáruházunkat.

© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH