A HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ FELTÉTELEI - FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A Hírlevél küldés az OPUS Protech Data Kft., ingyenes szolgáltatása. A szolgáltatásra történő regisztrációval Ön az itt leírt feltételeket elfogadja. Felhasználó: az a természetes vagy jogi személy, aki adatainak megadásával jogosulttá vált a hírlevél küldő rendszer használatára. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a hírlevélre történő feliratkozás nem jelent biztosítékot arra, hogy minden, számára fontos információt hírlevél formájában megkap, valamint elfogadja, hogy általános témájú, rendkívüli hírlevelet is kaphat. Friss információkért kérjük, időről-időre látogassa meg honlapunkat a www.ecofield.hu címen!

A Felhasználó, neve és e-mail címe megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a OPUS Protech Data Kft., ezeket az adatokat rendszereiben rögzítse, és eseti rendszerességgel hírleveleket küldjön. A feliratkozás bármikor megszüntethető, ha az elektronikus hírlevelek alján lévő leiratkozási linkre kattint, illetve, egy a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldött leiratkozás kérése levéllel.

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Brandname: ECOfield
Service Provider: OPUS Protech Data Kft. (Ltd)
Address: Hungary-9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
V.A.T. Number: 25300620-2-08
EU TAX Nr.: HU25300620
Firm reg. Nr.: 08-09-027250
Bank IBAN: AT81 3312 4000 0002 5403
SWIFT (BIC): RLBBAT2E124

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

Sign up for our newsletter!

Prices is netto, without (27%) VAT! If the customer is located of the EU, or VAT-owning company located in the EU, then you can get the services without VAT. If you want without 27% (VAT) we need your EU UID Nr.! Please note that only companies and residents of Hungary are eligible for HUF payments. Are subject to change without prior notice.

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése