Do you safer on the website!

 

Az általunk kínált SSL Tanúsítványokkal most ezt gyorsan, ráadásul olcsón megteheti.

 

Comodo tanúsítvány, GeoTrust tanúsítvány, RapidSSL tanúsítvány, thawte tanúsítvány, Symantec tanúsítvány

Az Ön weboldalára látogató számítógépe és a webszerver (ahol az Ön weboldala tárolva van) közötti kommunikáció az SSL (Secured Socket Layer) kapcsolat segítségével tehető biztonságossá. Az SSL kapcsolat segítségével megakadályozható a bizalmas adatok (pl. személyes adatok, jelszavak, bankkártyaszámok) illetéktelen személyek általi lehallgatása. Az Ön weboldalának látogatói biztosak lehetnek abban, hogy azokkal kommunikálnak akikkel valóban szeretnének és nem pedig egy álcázott, például az Ön weboldalát másoló csalóval.

Az általunk kínált SSL tanúsítványok megfelelőek személyes, céges weboldalakhoz, webáruházakhoz. A tanúsítvány szolgáltatók (lásd példákat jobb oldalon) az általuk biztosított tanúsítványokkal akár pénzbeli garanciavállalást adnak az Ön részére. Vállalatunkon keresztül ezek a tanúsítványok megrendelhetőek.

 

 

 

 

 

SSL tanúsítvány csomagkínálatok, ha webtárhely szolgáltatás esetén igényli azt

SSL tanúsítványok igénylését nem csak webáruházak részére ajánljuk, hanem minden olyan weboldalnak, ahol kényes adatok elküldése történik (megrendelések, bankkártya számok, személyes adatok, jelszavak). Webtárhely csomagjainkkal, kiegészítve azt SSL tanúsítvány igénylésével biztonságos szolgáltatáshoz juthat hozzá rendkívül kedvező áron, ahol 256 bites titkosítást kaphat az SSL tanúsítványához! Ez esetben külön dedikált IP címre is szükség van, amelynek az éves díját is tartalmazza az SSL tanúsítvány csomagja.

     

 

 

 

 

SSL tanúsítvány csomagkínálatok, ha dedikált szerverhez igényli azt

                                                                                  

SSL tanúsítványok igénylését nem csak webáruházak részére ajánljuk, hanem minden olyan weboldalnak, ahol kényes adatok elküldése történik (megrendelések, bankkártya számok, személyes adatok, jelszavak). A dedikált szerver bérlés, vagy szerver elhelyezést kiegészítve az SSL tanúsítvány igénylésével biztonságos szolgáltatáshoz juthat hozzá rendkívül kedvező áron, ahol 256 bites titkosítást kaphat az SSL tanúsítványához!

     

 

A fenti tanúsítványok típusait tájékoztató jelleggel tüntettük fel, mivel általánosságban ezen típusokból történik rendszeres megrendelés. Amennyiben Önnek a fentiektől eltérő igénye lenne, lépjen velünk kapcsolatba és kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb SSL tanúsítványt.

 

A SSL csomagok tartalmazzák a hitelesített domaint ellenőrző tanúsítványt és a technikai okokból szükséges dedikált IP cím éves díját is! Havi díjfizetés az SSL tanúsítvány csomagoknál nem lehetséges.

 

 

 A feltüntetett díjak számítását az USD dollár (amerikai dollár) alakulása befolyásolhatja, ezért a fentiektől eltérően az árváltoztatás jogát az OPUS Protech Data Kft. fenntartja!

 

 

 

 

 


 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Brandname: ECOfield
Service Provider: OPUS Protech Data Kft. (Ltd)
Address: Hungary-9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
V.A.T. Number: 25300620-2-08
EU TAX Nr.: HU25300620
Firm reg. Nr.: 08-09-027250
Bank IBAN: AT81 3312 4000 0002 5403
SWIFT (BIC): RLBBAT2E124

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

Sign up for our newsletter!

Prices is netto, without (27%) VAT! If the customer is located of the EU, or VAT-owning company located in the EU, then you can get the services without VAT. If you want without 27% (VAT) we need your EU UID Nr.! Please note that only companies and residents of Hungary are eligible for HUF payments. Are subject to change without prior notice.

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése