VPS szerver bérlés

Szeretné informatikai rendszerét fejleszteni? Mindezt beruházás nélkül szeretné megvalósítani? Nem szükséges szervert vásárolni és üzemeltetni ahhoz, hogy informatikai rendszere megbízhatóan és biztonságosan működjön. VPS szerver bérlés csomagjaink új megvilágításba helyezik vállalkozása informatikai fejlesztését és üzemeltetését. VPS szerver bérlés csomagjaink új megvilágításba helyezik vállalkozása informatikai fejlesztését és üzemeltetését

Állandó felügyelet a szerverekre

Folyamatos adatmentés

Minőségi hardver összetevők

Elérhető már 4600 Ft-tól / hó

Webáruház bérlés

Webáruház bérlés esetén Ön egy komplett webáruház rendszert bérel tőlünk, azaz minden olyan webáruház funkció rendelkezésére áll, amelyeket általában a színvonalas webáruházak működésében meg lehet találni. Költséghatékony üzemelés mellett bevételt és ezáltal profitot termelő automatizmusról beszélünk.

logo1

Gyors beüzemelés

Bevételtermelő

Tartalomkezelés

Elérhető már 3990 Ft-tól / hó

Tárhely szolgáltatás

Napjainkban egy vállalat, illetve üzleti vállalkozás versenyképtelen a piacon internetes weboldal megléte nélkül. Mi azoknak az ügyfeleinknek biztosítunk megfelelő lehetőséget webtárhely szolgáltatás tekintetében, akik bővíteni szeretnék elérhetőségüket és az interneten szeretnének megjelenni, növelve ezzel piacterüket. azoknak az ügyfeleinknek biztosítunk megfelelő lehetőséget webtárhely szolgáltatás tekintetében, akik bővíteni szeretnék elérhetőségüket

Állandó felügyelet a szerverekre

Többféle tárhely csomag

Minőségi háttér infrastruktúra

Elérhető már 2900 Ft-tól / évtől

Fizetési feltételek

 

Az ECOfield weboldalán rendelhető szolgáltatások díjait többféle módon is kifizetheti, ezen az oldalon összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

 

A díjfizetés menete


A megrendelés során Önnek lehetősége van kiválasztani, hogy melyik fizetési módot szeretné választani, ez a paraméter később is akár módosítható. A megrendelés leadása után egy díjbekérőt (proforma számla) állítunk ki a megrendelt szolgáltatások részleteivel és a fizetendő összeggel. A díjbekérő a rendelés után azonnal elérhető az online ügyfélkapuból, valamint az Ön részére a megadott e-mail címre is kiküldésre kerül. Online fizetésimód választása esetén a kifizetés az ügyfélkapuból megnyitott díjbekérőn szereplő fizetési linkre vagy gombra kattintva indítható el. A banki átutalás kiválasztása esetén a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra utalással teljesíthető a kifizetés.

 

E-számla


A díjbekérő jóváírásakor egy azt kiváltó hiteles elektronikus számlát állítunk ki Önnek. Az e-számla elektronikus formában érvényes, digitális aláírással és időbélyegzővel rendelkezik, minden tekintetben megfelel az idevonatkozó magyar jogszabályi előírásoknak és a NAV formátum-követelményeinek. Az elektronikus aláírás hitelessége a leírás alapján ellenőrizhető.

 

Papíralapú számla

A díjbekérő jóváírásakor egy úgynevezett végszámlát állítunk ki Önnek. A számlát alap esetben e-mail címére küldjük ki, amelyet Ön már letölthet és ki is nyomtathat, és a könyvelése részére ez már elszámolás céljából átadható.

 

Fizetési módok


Az alábbi online és offline fizetési módokat kínáljuk:


  • PayPal online fizetés a PayPal felületén az info@opuspro e-mail címünk használatával, PayPal fiókról vagy bankkártyával a +4% tranzakciós költséget felszámoljuk.
  • Banki átutalás az OTP Bank vezetett 11737045-20001474 bankszámlára. Megjegyzésbe kérjük a díjbekérő sorszámát szíveskedjen beírni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön banki befizetéssel teljesíti a díjbekérő összegét és a bank ezért részünkre többlet költséget számol fel, úgy azt kénytelenek leszünk Önnek tovább számlázni. Ezért kérjük kerülje a bankfiókban történő személyes befizetést.
  • Készpénzben, telefonon előre leegyeztetett személyes találkozás keretén belül. Ezzel kapcsolatosan hívja a következő mobiltelefon/telefon számot, hétfőtől - péntekig 8-20 óráig: +36-70-271-2383 vagy hétfőtől - péntekig 8-16 óráig: a  +36-99-200-244. Beérkezési idő: a megegyezéstől függően.

 

 

 
 
Szolgáltatásokkal kapcsolatos egyéb díjazások (bruttó díjak)
 
- Fizetési felszólítás eljárási díja (ÁFA mentes): 365 Ft /alkalom
- Előfizető szerződés szegése miatti korlátozásból történő visszakapcsolás díja: 3810 Ft /alkalom
- Részletfizetési kedvezmény engedélyezési díja: a megállapodásban érintett összeg 1%-a, de minimum 4000 Ft /alkalom
- Fizetési halasztás díja: a megállapodásban érintett összeg 1%-a, de minimum 2500 Ft /alkalom (nem lehet több 2 hétnél)
- Számla másolat díja: telefonos ügyintézés segítségével 700 Ft/havi számla, üzletben személyesen 1000 Ft/havi számla
- Fizetési felszólítás eljárási díj postai tértivevényes felszólítás esetén - 1200 Ft /alkalom

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 529 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése