VPS szerver bérlés

Szeretné informatikai rendszerét fejleszteni? Mindezt beruházás nélkül szeretné megvalósítani? Nem szükséges szervert vásárolni és üzemeltetni ahhoz, hogy informatikai rendszere megbízhatóan és biztonságosan működjön. VPS szerver bérlés csomagjaink új megvilágításba helyezik vállalkozása informatikai fejlesztését és üzemeltetését. VPS szerver bérlés csomagjaink új megvilágításba helyezik vállalkozása informatikai fejlesztését és üzemeltetését

Állandó felügyelet a szerverekre

Folyamatos adatmentés

Minőségi hardver összetevők

Elérhető már 4600 Ft-tól / hó

Webáruház bérlés

Webáruház bérlés esetén Ön egy komplett webáruház rendszert bérel tőlünk, azaz minden olyan webáruház funkció rendelkezésére áll, amelyeket általában a színvonalas webáruházak működésében meg lehet találni. Költséghatékony üzemelés mellett bevételt és ezáltal profitot termelő automatizmusról beszélünk.

logo1

Gyors beüzemelés

Bevételtermelő

Tartalomkezelés

Elérhető már 3990 Ft-tól / hó

Tárhely szolgáltatás

Napjainkban egy vállalat, illetve üzleti vállalkozás versenyképtelen a piacon internetes weboldal megléte nélkül. Mi azoknak az ügyfeleinknek biztosítunk megfelelő lehetőséget webtárhely szolgáltatás tekintetében, akik bővíteni szeretnék elérhetőségüket és az interneten szeretnének megjelenni, növelve ezzel piacterüket. azoknak az ügyfeleinknek biztosítunk megfelelő lehetőséget webtárhely szolgáltatás tekintetében, akik bővíteni szeretnék elérhetőségüket

Állandó felügyelet a szerverekre

Többféle tárhely csomag

Minőségi háttér infrastruktúra

Elérhető már 2900 Ft-tól / évtől

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam!Hajas Mihály vagyok. Azon felül, hogy az ecofield.hu weboldal üzemeltetője és webfejlesztőjeként tevékenykedem, számos más a távközlésben-telekommunikációban, pénzügyi, valamint egyéb nemzetközi vállalatok működésében vagyok az operatív vezető és/vagy résztulajdonos. Az ECOfield mint márkanév tulajdonképpen egy komplett Web- és szerver hosting, valamint speciális webfejlesztői (programozói) tevékenységeimet hivatott Magyarországon lefedni, hogy ezáltal minél szélesebb spektrumot tudjak kínálni ügyfeleimnek.

Több vállalat menedzselése mellett a háttérben webfejlesztői és programozói tevékenységet is végzek 1997-óta. Tulajdonképpen azóta, amióta hazánkban az Internet hódító útjára indult. Fejlesztőként, programozóként számos banki, pénzintézeti, multi szektor és egyéb vállalkozó szektorban jelen lévő vállalatnak a weboldal készítését, vagy belső rendszerének programozását, fejlesztését vállaltam, vagy részt vettem annak elkészítésében, további üzemeltetésében. Imádom, amikor a kódokból egy vizuálisan is látható eredmény születik, és imádom a forráskódokat fejtegetni, keresni a hibákat, ha valamiért az nem úgy funkcionál, ahogy kellene.

Mindezen felül 2001-óta vagyok aktívan jelen a távközlési és telekommunikációs szektorban is kezdve annó a MATÁVnet, Axelero, később a KIROWnet, Business Telekom, Intelekom, Okarsoft, Monitive cégeknél, ezen felül Ausztriában különböző vezetői tisztségeket láttam el és teszem ezt jelenleg is. Nemzetközi érdekeltségeimet itt nem kívánom fejtegetni, de az OKARSOFT, valamint a Monitive cégekben, illetve "mögött" jelenleg is aktívan részt veszek.

A pénzügyi szektorba való részbeni átigazolásom 2011-ben kezdődött, amelynek hosszú története van, nehéz lenne pár sorban összefoglalni. Erről részletesen a www.khtanacsado.hu weboldalon lehet olvasni.

Célom mindig is az volt és az is marad, hogy ügyfeleimet korrekten őszintén kiszolgáljam, építve ezáltal üzleti sikereiket ügyfeleimnek és persze jómagamnak is.

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 383 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése