VPS szerver bérlés

Szeretné informatikai rendszerét fejleszteni? Mindezt beruházás nélkül szeretné megvalósítani? Nem szükséges szervert vásárolni és üzemeltetni ahhoz, hogy informatikai rendszere megbízhatóan és biztonságosan működjön. VPS szerver bérlés csomagjaink új megvilágításba helyezik vállalkozása informatikai fejlesztését és üzemeltetését. VPS szerver bérlés csomagjaink új megvilágításba helyezik vállalkozása informatikai fejlesztését és üzemeltetését

Állandó felügyelet a szerverekre

Folyamatos adatmentés

Minőségi hardver összetevők

Elérhető már 4600 Ft-tól / hó

Webáruház bérlés

Webáruház bérlés esetén Ön egy komplett webáruház rendszert bérel tőlünk, azaz minden olyan webáruház funkció rendelkezésére áll, amelyeket általában a színvonalas webáruházak működésében meg lehet találni. Költséghatékony üzemelés mellett bevételt és ezáltal profitot termelő automatizmusról beszélünk.

logo1

Gyors beüzemelés

Bevételtermelő

Tartalomkezelés

Elérhető már 3990 Ft-tól / hó

Tárhely szolgáltatás

Napjainkban egy vállalat, illetve üzleti vállalkozás versenyképtelen a piacon internetes weboldal megléte nélkül. Mi azoknak az ügyfeleinknek biztosítunk megfelelő lehetőséget webtárhely szolgáltatás tekintetében, akik bővíteni szeretnék elérhetőségüket és az interneten szeretnének megjelenni, növelve ezzel piacterüket. azoknak az ügyfeleinknek biztosítunk megfelelő lehetőséget webtárhely szolgáltatás tekintetében, akik bővíteni szeretnék elérhetőségüket

Állandó felügyelet a szerverekre

Többféle tárhely csomag

Minőségi háttér infrastruktúra

Elérhető már 2900 Ft-tól / évtől

Free 100 ingyenes webtárhely szabályzat

 

Tekintettel arra vonatkozóan, hogy Szolgáltató az ügyfelei részére kizárólag online regisztrációt követően nyújtja díjmentesen a Free 100 webtárhely csomagot, így a lenti feltételek és szabályzatok mellett igényelhető a Free 100 ingyenes tárhely szolgáltatás.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Free 100 ingyenes tárhely szolgáltatáshoz a Szolgáltató kizárólag online formában nyújt terméktámogatást, illetve ügyfélszolgálati opciókat.

 

A Free 100 ingyenes webtárhely csomag az alábbi funkciókkal bír:

- 1 db regisztrált domain név hozzákapcsolási lehetősége a tárhelycsomaghoz (domainregisztrációval, átregisztrálással igényelhető), amely során a domain regisztráció, vagy átregisztrálásért az igényelt domain végződésnek megfelelő díjszabást kell megfizetni.

- 100 MB Statikus (adatbázis és szerveroldali szkriptek futtatása nélkül) webtárhely, amelybe az email fiók tárkapacitása is beleszámít.

- 1 db E-mail fiók

- 1 db FTP kapcsolat a tárhely fájlállományainak eléréséhez

- cPanel Admin felület a szolgáltatás paramétereinek eléréséhez.

- 10 GB sávszélességkorlát

 

Azonnali törlés jár a következőkért:

  • szerzői jogokat sértő tartalom elhelyezése
  • fájlmegosztó (pl.: torrent) jellegű tevékenység
  • a magyar hatályos jogszabályokkal ütköző tartalom elhelyezése
  • bűncselekményre való felbújtó anyagok, információk feltöltése
  • erotikus ill. pornográf anyagok feltöltése
  • olyan oldalak feltöltése, melyek jelentősen terhelik a kiszolgáló szervert, vagy amelyek más szerver adatait veszik igénybe
  • más szolgáltató oldalára mutató jump, vagy jelszóval védett oldalakért
  • a hozzáférés FTP jellegű felhasználása, más szolgáltatókról való linkelés
  • index oldal hiánya, több mint 3 hétig
  • A Szabályzat megsértése esetén a szolgáltató nem köteles értesíteni a felhasználót a tartalom eltávolításának tényéről és annak okairól, tartós szabálytalanság fennállása esetén Szolgáltató automatikusan megszünteti a szolgáltatást.

Megrendelő a regisztrációval elismeri, hogy a fenti szabályokat elolvasta és megértette. A szabályzat be nem tartása a regisztráció törlését vonhatja maga után!

A szolgáltató kijelenti, hogy a felhasználók által feltöltött tartalomért semmilyen felelősséget nem vállal!

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 484 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése