Mit kell Önnek tudnia az ECOfield szolgáltatóról?

 

Az ECOfield küldetése, hogy az üzleti élet szereplőinek a kis cégektől az egészen nagy vállalatokig, így Önnek is minőségi webhosting, szerverhosting, webfejlesztési illetve szoftverfejlesztési szolgáltatásokat nyújtson professzionális technológia alkalmazásával és emellett olyan ügyfélszolgálati hátteret biztosítsunk ügyfeleink számára, ahol szakmailag felkészült munkatársaink várják ügyfeleink, az érdeklődők és nem utolsó sorban az Ön kérdéseit, igényeit. Munkatársaink jellemzően már több mint 10 éves telekommunikációs, távközlési és internetes területen megszerzett gyakorlattal rendelkeznek, így bízunk benne, hogy az Ön által támasztott igényeket is maximálisan kifogjuk tudni szolgálni.

A ECOfield üzemeltető szolgáltatója az OPUS Protech Data Kft., - amely 100 százalékban magyar tulajdonban van. Olyan szakemberek alkotják a vállalat operatív csapatát, akikkel új célok kitűzésével, a piaci igényeknek megfelelő, egyedülálló, professzionális minőségű szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek és Önnek is. Cégünk web- és szerverhosting szolgáltatói tevékenysége egészen 2003. évig nyúlik vissza, ahol az alapokat raktuk le.

 

Saját, független és alternatív technológiákon alapuló hálózat fejlesztésre és kiszolgálói technológiára fókuszálunk, hogy ügyfeleink részére mindig megbízható technológiai hátteret tudjunk fenntartani. Hálózatunkat és technológiánkat, valamint az ezeket kiszolgáló eszközöket üzleti stratégiánk részeként folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, hogy a minőséget mindig szem előtt tartva, folyamatos és stabil szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleinknek.

Jelenlegi ügyfélbázisunk ~95 százalékát üzleti, vállalati ügyfelek alkotják. Célunk a jövőben is, hogy ügyfeleink elégedettségét továbbra is szemelőtt tartva minél színvonalasabb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.

Ügyfélszolgálatunk és operátoraink gyors, szakértői segítséget tudnak nyújtani ügyfeleink számára, így bizalommal fordulhat Ön is hozzánk. Fontosnak tartjuk az ügyfélkapcsolatok magas szintű kezelését, így ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolattartást és ügyfélkövetést tartunk fenn.

 

 

Miben különbözünk más cégektől?

 

 

 

Ha egyszer valakit meggyőztünk arról, hogy számára mi vagyunk a legideálisabb megoldás mint szolgáltató, az az Ügyfél már bizalmat szavazott nekünk. Ha a kínált termékünk vagy szolgáltatásunk jó volt, vagy akár meg is haladta az elvárásokat, akkor valószínűleg másodszor is megbízik vállalatunkban, ső‘t harmadszor és mindaddig amíg errő‘l mi gondoskodunk.

Igen! A szolgáltatók legnagyobb hibája, hogy nem fordítanak abszolút jelentő‘s figyelmet és erő‘forrást arra, hogy a megszerzett ügyfeleiket megtartsák. Ügyfelek csak lemorzsolódnak, jönnek az újak, mennek a régiek. Nem foglalkoznak, vagy nem tudnak foglalkozni a már meglévő‘ ügyféllel.

Az ECOfield munkatársaival már bizony több mint 1 évtizede a web- és szerver hosting, a távközlési és telekommunikációs szektorban, és nem utolsó sorban a webfejlesztés és programozási területeinken vagyunk jelen, belénk vésődött a szakma és együtt élünk ezzel a szellemmel, mert az ügyfelünk a legnagyobb értékünk, ezért vigyázunk rá.

 

 

 

Próbáljon ki Ön is minket, érezze át azt, hogy tényleg odafigyelünk Önre!

 

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 594 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése