Adatparkjaink, hálózati infrastruktúra és szervertermünk

 

Ügyfeleink a kolokációs létesítményeink között élenjáró hálózati infrastruktúra-szolgáltatásokat élvezhetnek, és válogathatnak a telekommunikációs és adatkommunikációs iparágban ma elérhető egyik legmagasabb technológiai szintet képviselő értéknövelt szolgáltatásaink széles spektrumából. Szervertermünk és ügyfeleink szerverei, hálózati eszközei üzleti partnerünk a T-Systems adatparkjában Győrben és Budapesten vannak elhelyezve.

 

 

 

Technikai eszközeinket, kiszolgáló szervereinket folyamatosan monitorozzuk

 

Ehhez a Monitive.com monitoring szolgáltatásunkat vetjük be automatizmusként.Kiemelt figyelemmel történő ellenőrzés minden percben


Fontos dolognak tartjuk, hogy akár minden percben ellenőrizzük a szolgáltatásokat, hiszen így azonnal értesíthetjük Önt, ha weboldalával, szerverével valami gondot észlelünk. Mert akár több mint 1440 alkalommal/nap ellenőrizni tudunk minden szolgáltatást!A világ számos pontjáról végzünk monitorozásokat


Az alábbi országokból végzünk ellenőrzéseket: Magyarország, Hollandia, Németország, Anlglia, Amerika, Oroszország, Törökország, Románia, Spanyolország és még továbbiak. Így biztos, hogy a világ minden részéről elérhető az Ön weboldala és/vagy szervere.Malware (károkozó program), valamint domain és SSL tanúsítvány lejáratának monitorozása.


Boldog a weboldal, ha egészséges! Éppen ezért automatikusan ellenőrizzük a kártékony programokkal kapcsolatos jelentéseket, domain lejáratának dátumát, vagy a HTTPS (SSL) alapú weboldalakat, így minden nap értesülhet arról, hogy egy adott lejárati dátum közeledik.

Valós és megbízható riasztás


Fő szempontnak tartjuk az ellenőrzések során, hogy egy esetleges hiba kapcsán nem-e a mi oldalunkon lehet probléma, éppen ezért, hogy valós értesítést küldjünk Önnek, 3 alkalommal végezzük el az ellenőrzést, még mielőtt értesítjük Önt. Ilyen formán az e-mail postaládája nem lesz tele a mi értesítéseinkkel és esetleges vakriasztásokkal.

Az internet protokollok legtöbbjét monitorozzuk


FTP monitorozás, MySQL monitorozás, DNS monitorozás, PING, Email, és még az egyéni TCP Port ellenőrzés. Megéri regisztrálni, hiszen folyamatos ellenőrzés alatt tartjuk weboldalát, szervereit!

 

További részletek itt olvashatók

 

 

 

 Tekintse meg az Adatparkról szóló bemutató kisfilmet

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 562 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése