Adatmentés és adat helyreállítás sérült adathordozókról

 

 

Hogy miért válasszon bennünket?

  • Saját labor, saját munkavégzéssel, ~95%-os sikeraránnyal
  • Non-stop rendelkezésreállás
  • Online követheti a munkafolyamatot
  • Más adatmentő céget is ki tudunk szolgálni.
  • Technikailag magas színvonalon felszerelt szervizháttér
  • Professzionális adatmentő céleszközökkel rendelkezünk
  • Gyors, hatékony munkavégzés

 

 

 

Az adatmentésről és adat-helyreállításról néhány információ

Napról napra új és újabb adathordozók jelennek meg a számítástechnika világában. A folyamatos igénybevétel, sok esetben a helytelen használat, néha egy balszerencsés mozdulat miatt meghibásodik az adattároló eszköz, ezt követően elérhetetlenné válnak a személyes adatok. A pánik, a kétségbeesés a legrosszabb tanácsadó, ilyenkor sokan a következő lépést elrontják, ami tovább ronthat az adathordozó állapotán.

 

 

De akkor mit tegyen, ha már megtörtént a baj?

Hívjon azonnal minket! Ez a legjobb, amit tehet!        Az adatmentésről és adat-helyreállításról néhány információ

 

Amennyiben szükségessé válik az adatok szakszerű mentése, mindenképpen forduljon hozzánk, kérjen segítséget a további lépései megtételéhez. A sikeres adatmentés elvégzéséhez a meghibásodástól függően különböző speciális eszközökre is szükség van. A HDD, merevlemez, valamint az egyre jobban elterjedő SSD adathordozók adatmentéséhez is sokrétű technikai háttér valamint különböző segédeszközökre van szükség. Az SSD merevlemezek működése lényegében megegyezik a pendrive és memóriakártyák működésével, hiszen ezen eszközök esetében 2 fő alkatrészre bonthatjuk őket: vezérlő chip és memória chip(ek), ami a fő összetevő.

Az SSD adatmentés hasonló a pendrive és a memóriakártyák adatmentési eljárásával. Esetenként a memória chipek kiforrasztásra kerülnek, majd ezt követően egyenkénti kiolvasásra a tárolt adatok tekintetében.

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 419 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése