Informatikai hálózatépítés

 

 

Informatikai hálózatépítés

1998-óta foglalkozunk az informatikai területen hálózatépítéssel, így a felkészült munkatársaink jelentős szakmai felkészültséggel, és korszerű háttértechnikával, infrastruktúrával kis és közepes méretű hálózatokon át egészen a nagyméretű struktúrált hálózatokon át tudják megvalósítani a releváns hálózatok kiépítését. A hálózat építés során a kivitelezést kulcsrakészen vállaljuk, azaz nemcsak a kábeleket és csatlakozókat szereljük fel, hanem a hálózati végpontok végberendezéseinek felszerelését, üzembe helyezését és tesztelését is elvégezzük.

Vállaljuk továbbá meglévő hálózatok fejlesztését, bővítését és nem utolsó sorban karbantartását is. Olyan életszerű helyzetekre is vannak kész megoldásaink, amikor a hálózat bővítését a meglévő rendszer zavartalan működése mellett kell megvalósítani.

 

 

Informatikai hálózatok karbantartása

A leggondosabban felépített informatikai hálózat is folyamatos felügyeletre és esetenkénti karbantartásra szorul. A csatlakozók elöregednek, az érintkezők megkopnak, az aktív eszközök eseteleges hűtőventilátorai hangossá válnak, rosszabb esetben megállnak. Egy hálózat meghibásodása az egész cég működésére kihathat, érdemes rá kellő figyelmet fordítani. Ennek megvalósítása érdekében tudjuk vállalni a hálózatok felügyeletét, karbantartását.

 

Eseti javítás

Természetes vállalni tudjuk a már meghibásodott hálózatok és hálózati eszközök javítását is. Ez két tevékenységet jelent legtöbb esetben: A hibaelhárítás mihamarabbi megkezdését, a helyes rendszerműködés helyreállítását, illetve a hálózat állapotának felmérését, hogy lehetőség szerint a továbbiakban elkerülhetők legyenek a káros és váratlan leállások.

 

Telephelyek és irodák közötti hálózati kapcsolat

Ma már az internet segítségével és az interneten elérhető széles sávszélesség (gyors adatkapcsolat az interneten) már lehetővé teszi azt, hogy alacsony költséggel kössük össze telephelyeit, irodáit egymással, vagy akár munkahelyét otthonával. Mind hardveres, mind pedig szoftveres területen vannak megoldásaink a telephelyek közötti hálózati kapcsolat üzemeltetésére.

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 372 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése