Rendszerüzemeltetés informatikai háttértámogatás

 

Nyugalmat és stabilitást szeretne?

Mikor az Ön cége növekszik, egyre több fontos információ kerül az Ön és cége birtokába, amelyek tárolása, biztonsági mentése, és az adatok archiválása döntő fontosságú. A felhasználók túlnyomó többsége – a rendszerüzemeltetés szükségességét nélkülözve – csak akkor kér szakszerű segítséget, amikor már rendszerint  késő.

Kerülje el Ön is ezt a hibát!

Rendszerüzemeltetés | A felhasználók túlnyomó többsége – a rendszerfelügyelet szükségességét nélkülözve – csak akkor kér szakszerű segítséget, amikor már rendszerint késő

 

Egy szervezet, cég, vállalat működése során a bevezetett informatikai rendszerek és technológiák egyre inkább kritikussá és egyben nélkülözhetetlenné válnak, így az Ön egyre nagyobb mértékben függ az informatikai technológiák rendelkezésre állásától. Egy jól megtervezett és megfelelő szakértelemmel kialakított és menedzselt infrastruktúra azaz rendszerüzemeltetés szükséges ahhoz, hogy Ön elégedett és ezáltal nyugodt legyen.
 
Az informatikai rendszer és az általa kínált technológia folyamatos rendelkezésre állása kritikus az Ön folyamatos ügyvitelének fenntartásához. A folyamatos rendelkezésreállás és a szolgáltatások folytonosságának érdekében az informatikai rendszerek folyamatos karbantartást, üzemeltetést és felügyeletet igényelnek.

 

A rendszerüzemeltetés és támogatás szolgáltatás keretében az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleink számára
 • Szerverek és szolgáltatásaik folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása, a felmerült hibák kezelése
 • Távfelügyelet: szerverek folyamatos felügyelete és monitorozása
 • Üzemeltetés és karbantartás: szerverek folyamatos ellenőrzése, frissítése, hibaelhárítás, teljesítmény és erőforrás használat trendek elemzése, kliensek frissítése
 • Kliens támogatás: munkaeszközök működésének biztosítása, hibaelhárítás, telepítés, testreszabás
 • Felhasználó adminisztráció
 • Felhasználók támogatása az informatikai eszközök használata során
 
A rendszerüzemeltetés és támogatás szolgáltatásunk paramétereit és feltételeit minden esetben ügyfeleink igényei alapján egyedileg alkotjuk meg.

 

 

 Vegye igénybe rendszerfelügyelet szolgáltatásunkat!Magas színvonalon nyújtott szolgáltatásunk mellett kiemelt célunk, hogy díjszabásunkkal, gyors, rugalmas szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Egyre több kisebb és nagyobb, bankok és multi cégek, vállalkozások bízzák ránk a számítástechnikai feladatainak elvégzését, illetve a rendszerüzemeltetési mint feladatok kihelyezését, beleértve a szerver és munkaállomások felügyeletét, valamint a cég, vállalat honlapjának üzemeltetését és karbantartását, rendszerüzemeltetését.

Jelenleg Magyarországon, elsősorban Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében, Ausztriában Burgenland és Niederösterreich tartományban vállalunk átalánydíjas rendszerüzemeltetés szolgáltatást és informatikai karbantartást. Azonban Magyarország teljes földrajzi területén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

 

 

 

 

 

 

Lássunk néhány részletet a rendszerüzemeltetés szolgáltatás lehetőségeibőlEgy vállalatnak, cégnek fontos, hogy alacsonyan tartsa működési költségeit. Ebben nyújt segítséget a cégünkkel kötött illetve a rendszerüzemeltetés szerződés.


Az ECOfield a következőket nyújtja az Ön vállalatának, cégének, átalánydíjas karbantartási szerződés keretében:

 • Üzemeltetjük és felügyeljük vállalkozása összes számítógépét, belső hálózatát
 • Kollégánk legkésőbb 24 órán belül a helyszínen van (szolgáltatási csomagtól függően)
 • Telefonon azonnali segítséget nyújtunk, Hívjon minket a: +(36) 99 200-440 vagy a +(36) 70 271-2383 számokon
 • Felügyeljük szervereit, számítógépeit akár 24 órában online, táveléréssel
 • Elvégezzük a hardver és szoftver beszerzéseket, ez esetben nagy raktárkészlettel rendelkezünk
Az átalánydíjas rendszerüzemeltetés mellet szóló érvek

 • Szolgáltatásunkkal járó áttekinthető költségek
 • Megkíméli az egy alkalmazottal járó bonyodalmak kellemetlen hatásaitól
 • Nem szükséges plusz munkahelyet biztosítania
 • Nem kell betanításra költenie
 • Nincs fennakadás, ha a kolléga szabadságra megyKétféle rendszerüzemeltetés karbantartási szerződést köthet cégünkkel

 

 • Átalánydíjas formában 1 féle szerződés - IT rendszerüzemeltetés
 • Eseti megbízásokra formájában 1 féle szerződés - IT rendszerüzemeltetés

 

Átalánydíjas rendszerüzemeltetés szolgáltatásainknál díjszabásunkat tájékoztatásképpen tudjuk megadni, mivel ajánlatunk mindig függ az Ön konkrét igényétől. Korrekt és részletes díjazást, egy előzetes, díjmentes felmérés után tudunk adni Önnek.

 

 

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 627 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése