Dedikált szerver bérlés

 


Szeretne dedikált szervert bérelni?


Szerver bérlés nagy látogatottságú, bonyolult, vagy összetett weboldalakhoz javasolt. A szerver bérlés során tulajdonképpen az előre összeállított jó minőségű és nagy terhelhetőségű szerver konstrukcióinkat ajánljuk fel az Ön részére, illetve természetesen Ön is meghatározhatja igényeit. A szerver bérlés egy kimért és kényelmes, valamint gazdaságos megoldás az Ön cégének, ha a szerver bérlés során az ideális megoldást választja. Szerver bérlés során Ön csak megrendeli a szolgáltatást a lentebbi kínálatunkból, vagy ha nem találja a szerver bérlés kínálatunkban az Önnek megfelelő választást, úgy egyszerűen kérjen tőlünk a szerver bérlés megvalósítására egyedi árajánlatot.

Szerver bérlés kiszámítható költségekkel, stabil technológiával az ECOfield szolgáltatótól!

Ne gondolkodjon a további lehetőségeken, ha a szerver bérlés a megoldás az Ön számára, akkor használja ki akciónkat, és válasszon szervereink közül azonnali üzembe helyezéssel akár hűségidő nélkül.
A szerver bérlés előnyt mutat Önnek, hiszen költséghatékonysága révén ideális megoldásként jöhet számításba a vállalkozás könyvelésében, hiszen a szerver bérlésre fordított havi költségeket el tudja számolni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ECOfield csapatával hazánkban szinte egyedülálló hálózati fejlesztéseket végzünk annak érdekében, hogy szerver bérlés esetén a hálózatra kapcsolt szerverek ténylegesen redundáns internet kapcsolatoton tudjanak üzemelni.

Szerver bérlés és szerver hosting szolgáltatáskor jellemzően Magyarországon a szervertermekben egy átlagos szerver egy switchre csatlakozik. Amennyiben a switch meghibásodik, akkor annak megjavításáig vagy cseréjéig a szerveren lévő szolgáltatás áll, ennél fogva a szerver internetkapcsolata hiába redundáns, a szerverhez kapcsolt internet szolgáltatás már nem az.

Szerver bérlés és szerver hosting esetén a szerverteremben elhelyezett szerverek - igény esetén - két külön switchhez tudnak kapcsolódni, és bármelyik switch meghibásodása esetén a másik 20 ms alatt át tudja venni a szerepét.

 

Ajánlatkérés dedikált szerver bérlés szolgáltatásra

 

Szerver bérlés esetén a dedikált szerver egy biztonságos adatközpontunkban elhelyezett nem virtuális, hanem fizikai szervergép, amelyhez távoli hozzáférést, továbbá rendszergazdai jogosultságot, valamint kizárólagos használati jogot biztosítunk a bérlő ügyfelünk számára a szerver bérlés időszaka alatt.
Dedikált szerver használatát, szerver bérlés igénybevételét indokolhatja az intenzív forgalom, a fokozott biztonság feltétel nélküli igénye, vagy az egyedi szoftverek használata a szerveren. A szerver bérlés során nagyértékű adott esetben indokolatlan beruházás helyett Ön előre kalkulálhatja a szerver bérlési szolgáltatásunkhoz kapcsolódó fix havi, vagy éves bérleti díjat, tulajdonképpen így juthat saját professzionális bérelt szerverhez, és a hozzá kapcsolódó technológiához.

A szerver bérlés könyveléstechnikailag is rendkívül kedvező, a szerver bérlés díja azonnal 100%-ban elszámolható és avulással sem kell számolni. Ráadásul ha kinőtte szerverét, bármikor bérelhet egy nagyobb teljesítményű szervert anélkül, hogy a régi eladásával kellene foglalkoznia.
A szerver bérlés során a szerver hardver konfigurálásával kapcsolatos feladatokat cégünk végzi.
Szerver bérlés során igény esetén a szerveren működő operációs rendszer és az azon futó alkalmazások telepítését és karbantartását is vállaljuk.

 

 Dedikált szerver bérlés az ECOfield szolgáltatótól!

 

 

Dedikált szerverbérlés 2 éves határozott idejű szerződéssel

A lenti táblázatban szereplő havidíjak már tartalmazzák az internet kapcsolat és a szerver elhelyezés díját is!

 
ECO SB1
ECO SB2
ECO SB3
ECO SB4
Rack alapú szerver elhelyezés
HP ProLiant és HP Primergy szereverek
Műszaki tartalom
1db Intel® Xeon® E5504 2 GHz-es négymagos processzor, 4MB gyorsítótár/6GB RAM/2db 160 GB-os 3,5"-os NHP SATA HDD / SW Raid 0 és 1
1db Intel® Xeon® E5645 2.4 GHz-es hatmagos processzor, 12MB gyorsítótár/12GB memória /4*300GB 6G SAS Hot Plug HDD/ HP Smart Array P410i/256MB Vezérlő (RAID 0/1/1+0/5/5+0)
1db Intel® Xeon® E5-2640 2.5 GHz-es hatmagos processzor, 15MB gyorsítótár/16GB memória /4*300GB 6G SAS Hot Plug HDD/ HP Smart Array P420i/1GB FBWC Vezérlő (RAID 0/1/1+0/5/5+0)
2db Intel® Xeon® E5-2630 2.3 GHz-es hatmagos processzor, 15MB gyorsítótár/32GB memória /4*600GB 6G SAS Hot Plug HDD/ D2616 RAID C. 6G 5/6 512MB BBWC; RAID 0,1,10, 5, 6 / plusz tápegység
Leírás
Kétprocesszorosra bővíthető, gyári rammal max. 24GB,portfólióban levő legnagyobb RDIMM-ből max. 64 GB*,  Max. 4 darab 3,5 hüvelykes, működés közben nem csatlakoztatható SATA meghajtó, 2 darab beágyazott NC362i gigabites kiszolgálóadapter,
Kétprocesszorosra, illetve gyári rammal max. 36 GB, míg portfólióban levő RDIMM-ből max. 144GB RAM-ra* bővíthető, 16 kis helyigényű (2.5" SFF), üzem közbeni cserét támogató meghajtó-beépítőhely soros csatolású SCSI (SAS), (8felett szükséges egy 516914-B21 HP DL380/385 G6 8SFF cage Kit 127$ és egy 468406-B21 HP SAS Expander Card 224$), Két beágyazott NC382i dual portos többfunkciós gigabites hálózati adapter, ILO3
Kétprocesszorosra bővíthető, 24 memóriaslottal rendelkezik, Max. 8 darab 2,5"-os, működés közben csatlakoztatható SAS/SATA meghajtó, 4 darab beágyazott gigabites kiszolgálóadapter, P420i/1GB FBWC Raid Controller, 4db szabad PCIe slot, plusz táppal bővíthető (460W), iLO port, Cage Kit-el nem bővíthető.
24 memóriaslottal rendelkezik, 12 darab 2.5"-os HDD (SAS/SATA) rakható bele maximálisan, 4*1Gbps hálózati adapter, plusz táp (800W), 512MB BBWC, iRMC S3 integrated server management, 10/100/1000Mbit Service LAN port, 5db szabad PCIe slot
Havidíj
24500 Ft +Áfa
54460 Ft +Áfa
59080 Ft +Áfa
88340 Ft +Áfa
Bővítések
alapkonfigurációtól függően
HDD (SATA és SAS), RAM (2 és 4GB modulok), CPU, Tápegység
Szerver felügyelet
igényelhető
igényelhető
igényelhető
igényelhető
24/7 hibabejelentés
 mindegyik konstrukcióban online bejelenthető
Válaszadási idő
4 óra
30 perc
30 perc
15 perc
Beüzemelési idő
24 órán belül a díjfizetéstől számítva
24 órán belül a díjfizetéstől számítva
24 órán belül a díjfizetéstől számítva
24 órán belül a díjfizetéstől számítva
Hibakezelés indítása
azonnal
azonnal
azonnal
azonnal
Hibaelhárítás garantált időtartama
-
36 órán belül
36 órán belül
6 órán belül
  Dedikált szerver bérlés online megrendelése - ECO SB1 Dedikált szerver bérlés online megrendelése - ECO SB2 Dedikált szerver bérlés online megrendelése - ECO SB3 Dedikált szerver bérlés online megrendelése - ECO SB4
 

 Amennyiben a fenti kínálatban nem találja az Önnek megfelelő konstrukciót a szerverbérlés igényeihez, úgy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, kattintson ide!

 

Szerver bérlés esetén a szolgáltatás főbb összetétele, tulajdonságai

 • 1 db fix IPv4 IP cím, IPv6 IP cím is igényelhető
 • 100 Mbit internetkapcsolat (általánosságban, mint alapcsomag, de igényelhető 1Gbps internet kapcsolat is)
 • Fix havi díj, korlátlan adatforgalom
 • Dedikált Ethernet switch port (100 Mbps / szerver)
 • Redundáns belföldi (max. 100 Mbps) és külföldi kapcsolat (max. 40 Mbps)
 • Szünetmentes áramellátás, dízeltartalékolású áramforrás
 • Temperált környezet, az év minden napján
 • Automatikus tűzoltórendszer
 • 0-24h operátori felügyelet
 • 0-24h konzol szoba
 • 0-24h biztonsági felügyelet, központi őrszolgálat
 • 0-24h hozzáférési és szerelési lehetőség
 • 99,9%-os hálózati rendelkezésre-állás
 • Szerver-jogosultsági szintek meghatározása

 

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 476 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése